Button Text
Thank you! Your submission has been received!
Läs
Søernes Ølbar
Mat & Dryck
Juni 2025

Søernes Ølbar

Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.

Søernes Ølbar
Mat & Dryck
Juni 2025

Søernes Ølbar

Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.

Søernes Ølbar
Mat & Dryck
Juni 2025

Søernes Ølbar

Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.

Søernes Ølbar
Mat & Dryck
Juni 2025

Søernes Ølbar

Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.

Läs
Midsommar och snaps
Mat & Dryck
Juni 2025

Midsommar och snaps

Blott Sverige svenska snapsar har påstod en gång Albert Engström i en lekfull omskrivning av Verner von Heidenstams vurm över svenska krusbär. Heidenstams rader från Nya Dikter är det inte längre många som känner till, men Engströms ord har fått fäste i svenska språket. Sverige har – norrmän och danskar till trots – de bästa snapsarna i världen.

Midsommar och snaps
Mat & Dryck
Juni 2025

Midsommar och snaps

Blott Sverige svenska snapsar har påstod en gång Albert Engström i en lekfull omskrivning av Verner von Heidenstams vurm över svenska krusbär. Heidenstams rader från Nya Dikter är det inte längre många som känner till, men Engströms ord har fått fäste i svenska språket. Sverige har – norrmän och danskar till trots – de bästa snapsarna i världen.

Midsommar och snaps
Mat & Dryck
Juni 2025

Midsommar och snaps

Blott Sverige svenska snapsar har påstod en gång Albert Engström i en lekfull omskrivning av Verner von Heidenstams vurm över svenska krusbär. Heidenstams rader från Nya Dikter är det inte längre många som känner till, men Engströms ord har fått fäste i svenska språket. Sverige har – norrmän och danskar till trots – de bästa snapsarna i världen.

Midsommar och snaps
Mat & Dryck
Juni 2025

Midsommar och snaps

Blott Sverige svenska snapsar har påstod en gång Albert Engström i en lekfull omskrivning av Verner von Heidenstams vurm över svenska krusbär. Heidenstams rader från Nya Dikter är det inte längre många som känner till, men Engströms ord har fått fäste i svenska språket. Sverige har – norrmän och danskar till trots – de bästa snapsarna i världen.

Läs
Lygtens Kro
Mat & Dryck
Juni 2025

Lygtens Kro

På Lygtens Kro möter tysk pubkultur dansk sensommar. Schnitzel, bratwurst och surkål serveras på bastanta tallrikar, tillsammans med fatöl från Spaten, Weihenstephaner och andra klassiker. På helgerna kan man få currywurst med pommes, och köket satsar hellre på rejäl smak än finess. Ölutbudet är stort, men tysk-centrerat. Ett ställe där man äter som man dricker – robust och otvunget.

Lygtens Kro
Mat & Dryck
Juni 2025

Lygtens Kro

På Lygtens Kro möter tysk pubkultur dansk sensommar. Schnitzel, bratwurst och surkål serveras på bastanta tallrikar, tillsammans med fatöl från Spaten, Weihenstephaner och andra klassiker. På helgerna kan man få currywurst med pommes, och köket satsar hellre på rejäl smak än finess. Ölutbudet är stort, men tysk-centrerat. Ett ställe där man äter som man dricker – robust och otvunget.

Lygtens Kro
Mat & Dryck
Juni 2025

Lygtens Kro

På Lygtens Kro möter tysk pubkultur dansk sensommar. Schnitzel, bratwurst och surkål serveras på bastanta tallrikar, tillsammans med fatöl från Spaten, Weihenstephaner och andra klassiker. På helgerna kan man få currywurst med pommes, och köket satsar hellre på rejäl smak än finess. Ölutbudet är stort, men tysk-centrerat. Ett ställe där man äter som man dricker – robust och otvunget.

Lygtens Kro
Mat & Dryck
Juni 2025

Lygtens Kro

På Lygtens Kro möter tysk pubkultur dansk sensommar. Schnitzel, bratwurst och surkål serveras på bastanta tallrikar, tillsammans med fatöl från Spaten, Weihenstephaner och andra klassiker. På helgerna kan man få currywurst med pommes, och köket satsar hellre på rejäl smak än finess. Ölutbudet är stort, men tysk-centrerat. Ett ställe där man äter som man dricker – robust och otvunget.

Läs
Byhaven
Mat & Dryck
Juni 2025

Byhaven

En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.

Byhaven
Mat & Dryck
Juni 2025

Byhaven

En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.

Byhaven
Mat & Dryck
Juni 2025

Byhaven

En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.

Byhaven
Mat & Dryck
Juni 2025

Byhaven

En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.

Läs
Smörbönor
Mat & Dryck
Juni 2025

Smörbönor

Smörbönor (Phaseolus lunatus), även kallade limabönor, är en typ av baljväxt som kommer från Central- och Sydamerika. De är stora, platta och har en smörig, mild smak – därav namnet. Smörbönor är rika på vegetariskt protein, fiber, järn, magnesium, kalium och folat – viktiga för blodbildning, nervsystem och muskelfunktion. De innehåller även polyfenoler (antioxidanter) som kan bidra till att minska inflammation i kroppen.

Smörbönor
Mat & Dryck
Juni 2025

Smörbönor

Smörbönor (Phaseolus lunatus), även kallade limabönor, är en typ av baljväxt som kommer från Central- och Sydamerika. De är stora, platta och har en smörig, mild smak – därav namnet. Smörbönor är rika på vegetariskt protein, fiber, järn, magnesium, kalium och folat – viktiga för blodbildning, nervsystem och muskelfunktion. De innehåller även polyfenoler (antioxidanter) som kan bidra till att minska inflammation i kroppen.

Smörbönor
Mat & Dryck
Juni 2025

Smörbönor

Smörbönor (Phaseolus lunatus), även kallade limabönor, är en typ av baljväxt som kommer från Central- och Sydamerika. De är stora, platta och har en smörig, mild smak – därav namnet. Smörbönor är rika på vegetariskt protein, fiber, järn, magnesium, kalium och folat – viktiga för blodbildning, nervsystem och muskelfunktion. De innehåller även polyfenoler (antioxidanter) som kan bidra till att minska inflammation i kroppen.

Smörbönor
Mat & Dryck
Juni 2025

Smörbönor

Smörbönor (Phaseolus lunatus), även kallade limabönor, är en typ av baljväxt som kommer från Central- och Sydamerika. De är stora, platta och har en smörig, mild smak – därav namnet. Smörbönor är rika på vegetariskt protein, fiber, järn, magnesium, kalium och folat – viktiga för blodbildning, nervsystem och muskelfunktion. De innehåller även polyfenoler (antioxidanter) som kan bidra till att minska inflammation i kroppen.

Läs
Luftkastellet på Ofelia Plads
Mat & Dryck
Juni 2025

Luftkastellet på Ofelia Plads

På den stora bryggan framför Skuespilhuset breder Luftkastellet ut sig med loungeytor, pizzaslices och sommardrinkar. Här sitter man i solstolar och tittar på båttrafiken som glider förbi. Några äter, andra jobbar i skuggan med laptopen – men nästan alla dröjer sig kvar när kvällssolen färgar Operahuset guld. Det är informellt, havsnära och mitt i stan utan att kännas centralt.

Luftkastellet på Ofelia Plads
Mat & Dryck
Juni 2025

Luftkastellet på Ofelia Plads

På den stora bryggan framför Skuespilhuset breder Luftkastellet ut sig med loungeytor, pizzaslices och sommardrinkar. Här sitter man i solstolar och tittar på båttrafiken som glider förbi. Några äter, andra jobbar i skuggan med laptopen – men nästan alla dröjer sig kvar när kvällssolen färgar Operahuset guld. Det är informellt, havsnära och mitt i stan utan att kännas centralt.

Luftkastellet på Ofelia Plads
Mat & Dryck
Juni 2025

Luftkastellet på Ofelia Plads

På den stora bryggan framför Skuespilhuset breder Luftkastellet ut sig med loungeytor, pizzaslices och sommardrinkar. Här sitter man i solstolar och tittar på båttrafiken som glider förbi. Några äter, andra jobbar i skuggan med laptopen – men nästan alla dröjer sig kvar när kvällssolen färgar Operahuset guld. Det är informellt, havsnära och mitt i stan utan att kännas centralt.

Luftkastellet på Ofelia Plads
Mat & Dryck
Juni 2025

Luftkastellet på Ofelia Plads

På den stora bryggan framför Skuespilhuset breder Luftkastellet ut sig med loungeytor, pizzaslices och sommardrinkar. Här sitter man i solstolar och tittar på båttrafiken som glider förbi. Några äter, andra jobbar i skuggan med laptopen – men nästan alla dröjer sig kvar när kvällssolen färgar Operahuset guld. Det är informellt, havsnära och mitt i stan utan att kännas centralt.

Läs
Fasangården
Mat & Dryck
Juni 2025

Fasangården

Mitt i Frederiksberg Have ligger Fasangården – ett gammalt jaktpalats som idag rymmer en restaurang med nordisk meny. Kocken har tidigare jobbat på Noma och satsar på enkelhet: pocherat ägg med rökt smör, råbiff på gräsbeteskött, grillad rotselleri med hasselnöt. Vinet är naturligt och noga valt. Uteserveringen vetter mot trädgårdarna, och man sitter med fågelsång som bakgrundsljud.

Fasangården
Mat & Dryck
Juni 2025

Fasangården

Mitt i Frederiksberg Have ligger Fasangården – ett gammalt jaktpalats som idag rymmer en restaurang med nordisk meny. Kocken har tidigare jobbat på Noma och satsar på enkelhet: pocherat ägg med rökt smör, råbiff på gräsbeteskött, grillad rotselleri med hasselnöt. Vinet är naturligt och noga valt. Uteserveringen vetter mot trädgårdarna, och man sitter med fågelsång som bakgrundsljud.

Fasangården
Mat & Dryck
Juni 2025

Fasangården

Mitt i Frederiksberg Have ligger Fasangården – ett gammalt jaktpalats som idag rymmer en restaurang med nordisk meny. Kocken har tidigare jobbat på Noma och satsar på enkelhet: pocherat ägg med rökt smör, råbiff på gräsbeteskött, grillad rotselleri med hasselnöt. Vinet är naturligt och noga valt. Uteserveringen vetter mot trädgårdarna, och man sitter med fågelsång som bakgrundsljud.

Fasangården
Mat & Dryck
Juni 2025

Fasangården

Mitt i Frederiksberg Have ligger Fasangården – ett gammalt jaktpalats som idag rymmer en restaurang med nordisk meny. Kocken har tidigare jobbat på Noma och satsar på enkelhet: pocherat ägg med rökt smör, råbiff på gräsbeteskött, grillad rotselleri med hasselnöt. Vinet är naturligt och noga valt. Uteserveringen vetter mot trädgårdarna, och man sitter med fågelsång som bakgrundsljud.

Läs
Istiden kommer i sommar
Mat & Dryck
Juni 2025

Istiden kommer i sommar

Minns du när is bara var något man hade i frysen för att kyla ner läsk? Några trötta kuber som man petade ner i ett glas när det var riktigt varmt ute. Inget märkvärdigt. Men nu är en istid på intåg lagom till sommaren, och det är solklart att allt som går att frysa ner och äta som snacks och dekorativa isbitar är det nya heta. Inte för att det svalkar en dag i klimatförändringarnas tecken, utan för att is har gått från att vara en vanlig iskub köpt i storpack eller infryst i små kuber i väntan på att matchas med ett glas jordgubbssaft till

Istiden kommer i sommar
Mat & Dryck
Juni 2025

Istiden kommer i sommar

Minns du när is bara var något man hade i frysen för att kyla ner läsk? Några trötta kuber som man petade ner i ett glas när det var riktigt varmt ute. Inget märkvärdigt. Men nu är en istid på intåg lagom till sommaren, och det är solklart att allt som går att frysa ner och äta som snacks och dekorativa isbitar är det nya heta. Inte för att det svalkar en dag i klimatförändringarnas tecken, utan för att is har gått från att vara en vanlig iskub köpt i storpack eller infryst i små kuber i väntan på att matchas med ett glas jordgubbssaft till

Istiden kommer i sommar
Mat & Dryck
Juni 2025

Istiden kommer i sommar

Minns du när is bara var något man hade i frysen för att kyla ner läsk? Några trötta kuber som man petade ner i ett glas när det var riktigt varmt ute. Inget märkvärdigt. Men nu är en istid på intåg lagom till sommaren, och det är solklart att allt som går att frysa ner och äta som snacks och dekorativa isbitar är det nya heta. Inte för att det svalkar en dag i klimatförändringarnas tecken, utan för att is har gått från att vara en vanlig iskub köpt i storpack eller infryst i små kuber i väntan på att matchas med ett glas jordgubbssaft till

Istiden kommer i sommar
Mat & Dryck
Juni 2025

Istiden kommer i sommar

Minns du när is bara var något man hade i frysen för att kyla ner läsk? Några trötta kuber som man petade ner i ett glas när det var riktigt varmt ute. Inget märkvärdigt. Men nu är en istid på intåg lagom till sommaren, och det är solklart att allt som går att frysa ner och äta som snacks och dekorativa isbitar är det nya heta. Inte för att det svalkar en dag i klimatförändringarnas tecken, utan för att is har gått från att vara en vanlig iskub köpt i storpack eller infryst i små kuber i väntan på att matchas med ett glas jordgubbssaft till

Läs
BRUS
Mat & Dryck
Juni 2025

BRUS

I bryggeriet BRUS på Nørrebro tillverkas ölen ett rum bort från baren. To Øl står bakom recepten – ofta humledrivna, men alltid med en twist. Maten matchar ölen: crispy chicken sandwich med syrad kål, baos med sidfläsk, friterad aubergine med sojamajonnäs. Inga klassiker, men smarta smaker. Allt serveras utan krångel, men med noggrannhet. Hit går man hungrig – och törstig.

BRUS
Mat & Dryck
Juni 2025

BRUS

I bryggeriet BRUS på Nørrebro tillverkas ölen ett rum bort från baren. To Øl står bakom recepten – ofta humledrivna, men alltid med en twist. Maten matchar ölen: crispy chicken sandwich med syrad kål, baos med sidfläsk, friterad aubergine med sojamajonnäs. Inga klassiker, men smarta smaker. Allt serveras utan krångel, men med noggrannhet. Hit går man hungrig – och törstig.

BRUS
Mat & Dryck
Juni 2025

BRUS

I bryggeriet BRUS på Nørrebro tillverkas ölen ett rum bort från baren. To Øl står bakom recepten – ofta humledrivna, men alltid med en twist. Maten matchar ölen: crispy chicken sandwich med syrad kål, baos med sidfläsk, friterad aubergine med sojamajonnäs. Inga klassiker, men smarta smaker. Allt serveras utan krångel, men med noggrannhet. Hit går man hungrig – och törstig.

BRUS
Mat & Dryck
Juni 2025

BRUS

I bryggeriet BRUS på Nørrebro tillverkas ölen ett rum bort från baren. To Øl står bakom recepten – ofta humledrivna, men alltid med en twist. Maten matchar ölen: crispy chicken sandwich med syrad kål, baos med sidfläsk, friterad aubergine med sojamajonnäs. Inga klassiker, men smarta smaker. Allt serveras utan krångel, men med noggrannhet. Hit går man hungrig – och törstig.

Inga resultat

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.