Träffsäker underhållning
i Skåne och Göteborg

Galore Weekend startades 2006 som en sidoprodukt och delades ut till 14.000 hushåll på Falsterbonäset utanför Malmö. Idag delas Galore Weekend ut till hushåll runt om i sydvästra Skåne och runt om i Göteborgsregionen till fler än 200 000 hushåll per utgåva, 10 gånger per år.

Affärsnyheter och porträtt av och med Svenska företagsledare och entreprenörer

Galore Business startades 2013 som ett alternativ till traditionella affärstidningar. Den redaktionella idén bygger på att skapa långsamma nyheter och inspiration till företag och företagsledare. Idag skickas Galore Business ut personligt adresserat till 24 000 utvalda företag och företagsledare i sydvästra och nordvästra Skåne 10 gånger per år.

Sommarläsning, tips och
inspiration över många sidor

Galore Sommar är en specialutgåva som publiceras en gång per år och distribueras till hushåll och sommarboenden, på event, på stranden och mycket mer i flera av Sveriges populäraste sommarorter. Inspiration, underhållning, otroliga grejer och guider är innehållet i detta magasin.

Fest, feeling och personliga möten som skapar band och relationer

Galore Event arrangerar både stora Galore-event som t ex Galore After Work, Galore's Stora Julfest och Galore's Stora Sommarfest. Galore Event kan också medverka som partner till kunders egna event. Samtidigt som stämningen alltid är hög är det också alltid trevligt, städat och representativt.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.