Malmö Operas vd och konstnärliga ledare sprang redan som treåring upp på en teaterscen och krävde att få vara med. Christina Hörnell om lustbetonat ledarskap, att bryta ny mark som första kvinna och hur publiken kommer att märka skillnaden efter skiftet på chefsposten.
På helgerna under sommaren tar naturvinshandlarna på Lille Blå över delar av La Banchinas brygga. Det är popup-bar snarare än restaurang, men smakerna är tydliga: lätta rödviner från Jura, skummande pét-nat från Slovenien och ibland egenimporterade cider. Till det serveras bröd, sardiner eller ost från knivskarpt urval. Solen går ner rakt över bryggan, flaskor går runt. En vinfest i miniformat.
På helgerna under sommaren tar naturvinshandlarna på Lille Blå över delar av La Banchinas brygga. Det är popup-bar snarare än restaurang, men smakerna är tydliga: lätta rödviner från Jura, skummande pét-nat från Slovenien och ibland egenimporterade cider. Till det serveras bröd, sardiner eller ost från knivskarpt urval. Solen går ner rakt över bryggan, flaskor går runt. En vinfest i miniformat.
På helgerna under sommaren tar naturvinshandlarna på Lille Blå över delar av La Banchinas brygga. Det är popup-bar snarare än restaurang, men smakerna är tydliga: lätta rödviner från Jura, skummande pét-nat från Slovenien och ibland egenimporterade cider. Till det serveras bröd, sardiner eller ost från knivskarpt urval. Solen går ner rakt över bryggan, flaskor går runt. En vinfest i miniformat.
Högst upp i varuhuset Illum samsas flera restauranger: sushi, pizza, dansk fisk och italienska klassiker. Du väljer bord först, kök sen. En chablis från vinbaren kan kombineras med tonfisk-tartar eller burrata från grannen. Terrassen vetter mot stadens takåsar och bjuder sol större delen av dagen. Det är en publik plats – men med något lyxigt i att se ut över allt utan att vara mitt i det.
Högst upp i varuhuset Illum samsas flera restauranger: sushi, pizza, dansk fisk och italienska klassiker. Du väljer bord först, kök sen. En chablis från vinbaren kan kombineras med tonfisk-tartar eller burrata från grannen. Terrassen vetter mot stadens takåsar och bjuder sol större delen av dagen. Det är en publik plats – men med något lyxigt i att se ut över allt utan att vara mitt i det.
Högst upp i varuhuset Illum samsas flera restauranger: sushi, pizza, dansk fisk och italienska klassiker. Du väljer bord först, kök sen. En chablis från vinbaren kan kombineras med tonfisk-tartar eller burrata från grannen. Terrassen vetter mot stadens takåsar och bjuder sol större delen av dagen. Det är en publik plats – men med något lyxigt i att se ut över allt utan att vara mitt i det.
Bolleke från Fatboy är en riktigt mångsidig bärbar lampa. Kan hängas på en trädgren eller flera i rad i ett snöre över matbordet. Klotet är 20 cm i diameter.
Bolleke från Fatboy är en riktigt mångsidig bärbar lampa. Kan hängas på en trädgren eller flera i rad i ett snöre över matbordet. Klotet är 20 cm i diameter.
Bolleke från Fatboy är en riktigt mångsidig bärbar lampa. Kan hängas på en trädgren eller flera i rad i ett snöre över matbordet. Klotet är 20 cm i diameter.
Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.
Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.
Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.
Simona hamnade på HiQ lite av en slump. Idag är hon vice president för försäljning och partnerskap. Simona delar med sig av sina värderingar, sin uppväxt och sitt synsätt.
Den storslagna biografen Draken stod klar 1956 och är kulturminnesmärkt. Nu fylls den med liveuppträdanden. – Det är med stolthet som vi tar oss an uppdraget att driva Draken Live. Vi vill erbjuda ett brett utbud med show, konserter, jazz och humor, säger Patrik Krall på Krall Entertainment. I salongen har Jill Johnsons jubileumsshow Simply The Best just haft premiär. Senare i höst följs hon av komikerduon The Umbilical Brothers, livepodden Gynning & Berg samt stand-up-artisten Fredrik Andersson. Draken Live siktar på att bli Göteborgs nya mötesplats för nöjesupplevelser.
Den storslagna biografen Draken stod klar 1956 och är kulturminnesmärkt. Nu fylls den med liveuppträdanden. – Det är med stolthet som vi tar oss an uppdraget att driva Draken Live. Vi vill erbjuda ett brett utbud med show, konserter, jazz och humor, säger Patrik Krall på Krall Entertainment. I salongen har Jill Johnsons jubileumsshow Simply The Best just haft premiär. Senare i höst följs hon av komikerduon The Umbilical Brothers, livepodden Gynning & Berg samt stand-up-artisten Fredrik Andersson. Draken Live siktar på att bli Göteborgs nya mötesplats för nöjesupplevelser.
Den storslagna biografen Draken stod klar 1956 och är kulturminnesmärkt. Nu fylls den med liveuppträdanden. – Det är med stolthet som vi tar oss an uppdraget att driva Draken Live. Vi vill erbjuda ett brett utbud med show, konserter, jazz och humor, säger Patrik Krall på Krall Entertainment. I salongen har Jill Johnsons jubileumsshow Simply The Best just haft premiär. Senare i höst följs hon av komikerduon The Umbilical Brothers, livepodden Gynning & Berg samt stand-up-artisten Fredrik Andersson. Draken Live siktar på att bli Göteborgs nya mötesplats för nöjesupplevelser.
Kroggänget bakom Far i Hatten, Pivo och Grand Malmö slår sig ihop med Lindas fingermat i Skanör för att öppna en chilensk krog på Friisgatan i Malmö i höst. Datum för premiären lutar åt “någon gång i oktober” enligt Linda Letelier Hansson från Lindas fingermat. Inte heller namnet är helt bestämt. – Min bror Jonas Letelier är med i Far i Hatten-gänget och vår pappa kommer från Chile, så vi är uppväxta med den chilenska matkulturen och har länge velat starta någonting tillsammans. Tänk folklig, rustik chilensk mat med en egen twist, säger Linda Letelier Hansson.
Kroggänget bakom Far i Hatten, Pivo och Grand Malmö slår sig ihop med Lindas fingermat i Skanör för att öppna en chilensk krog på Friisgatan i Malmö i höst. Datum för premiären lutar åt “någon gång i oktober” enligt Linda Letelier Hansson från Lindas fingermat. Inte heller namnet är helt bestämt. – Min bror Jonas Letelier är med i Far i Hatten-gänget och vår pappa kommer från Chile, så vi är uppväxta med den chilenska matkulturen och har länge velat starta någonting tillsammans. Tänk folklig, rustik chilensk mat med en egen twist, säger Linda Letelier Hansson.
Kroggänget bakom Far i Hatten, Pivo och Grand Malmö slår sig ihop med Lindas fingermat i Skanör för att öppna en chilensk krog på Friisgatan i Malmö i höst. Datum för premiären lutar åt “någon gång i oktober” enligt Linda Letelier Hansson från Lindas fingermat. Inte heller namnet är helt bestämt. – Min bror Jonas Letelier är med i Far i Hatten-gänget och vår pappa kommer från Chile, så vi är uppväxta med den chilenska matkulturen och har länge velat starta någonting tillsammans. Tänk folklig, rustik chilensk mat med en egen twist, säger Linda Letelier Hansson.
Sportbilstillverkaren Koenigsegg har i sommar öppnat sin nya fabrik utanför Ängelholm. Företagets vd och grundare Christian von Koenigsegg säger till TT att man nu kan gå från att bygga ”en bil i veckan till en bil om dagen”. – Det är nog den första nya bilfabriken i Sverige på 50 år så det känns såklart jätteroligt, lägger han till. Koenigsegg har på tre år fördubblat antalet anställda från 300 till 600. Företaget räknar med att anställa ytterligare 150 personer under de två kommande åren, enligt nyhetsbyrån.
Sportbilstillverkaren Koenigsegg har i sommar öppnat sin nya fabrik utanför Ängelholm. Företagets vd och grundare Christian von Koenigsegg säger till TT att man nu kan gå från att bygga ”en bil i veckan till en bil om dagen”. – Det är nog den första nya bilfabriken i Sverige på 50 år så det känns såklart jätteroligt, lägger han till. Koenigsegg har på tre år fördubblat antalet anställda från 300 till 600. Företaget räknar med att anställa ytterligare 150 personer under de två kommande åren, enligt nyhetsbyrån.
Sportbilstillverkaren Koenigsegg har i sommar öppnat sin nya fabrik utanför Ängelholm. Företagets vd och grundare Christian von Koenigsegg säger till TT att man nu kan gå från att bygga ”en bil i veckan till en bil om dagen”. – Det är nog den första nya bilfabriken i Sverige på 50 år så det känns såklart jätteroligt, lägger han till. Koenigsegg har på tre år fördubblat antalet anställda från 300 till 600. Företaget räknar med att anställa ytterligare 150 personer under de två kommande åren, enligt nyhetsbyrån.
Havskräfta, kejsarhummer, (Nephrops norvegicus), är en nära släkting till vanlig hummer men är betydligt mindre och slankare med långa smala klor. Till skillnad från sin större släkting lever den på mjuka bottnar av lera och sand. Så lite som 100 g kräftkött innehåller nästan dagsbehovet av selen, en kraftfull antioxidant och skyddar mot fria radikaler. Selen är bra för nervsystemet, ämnesomsättningen och immunförsvaret. Havskräftan innehåller hela 24 % protein, ungefär samma mängd som i nötkött.
Havskräfta, kejsarhummer, (Nephrops norvegicus), är en nära släkting till vanlig hummer men är betydligt mindre och slankare med långa smala klor. Till skillnad från sin större släkting lever den på mjuka bottnar av lera och sand. Så lite som 100 g kräftkött innehåller nästan dagsbehovet av selen, en kraftfull antioxidant och skyddar mot fria radikaler. Selen är bra för nervsystemet, ämnesomsättningen och immunförsvaret. Havskräftan innehåller hela 24 % protein, ungefär samma mängd som i nötkött.
Havskräfta, kejsarhummer, (Nephrops norvegicus), är en nära släkting till vanlig hummer men är betydligt mindre och slankare med långa smala klor. Till skillnad från sin större släkting lever den på mjuka bottnar av lera och sand. Så lite som 100 g kräftkött innehåller nästan dagsbehovet av selen, en kraftfull antioxidant och skyddar mot fria radikaler. Selen är bra för nervsystemet, ämnesomsättningen och immunförsvaret. Havskräftan innehåller hela 24 % protein, ungefär samma mängd som i nötkött.
En solig dag utanför Reffen möts man av festande ungdomar, ofta lättklädda och ohämmade. Efter ett par glas iskallt bubbel på Bar Sol rycks man med i festen. Beläget precis vid vattnet, med mängder av solstolar och utsikt över Köpenhamn och Nordhavn är Bar Sol en oas i staden. Bästa tiden att besöka? Bar Sol är så nära en vinbar man kommer på Reffen men med som allt annat här ute kommer du inte för vad du får i glaset utan vad det ger dig i själen. En paus från verkligheten. Reffen (Refshaleøen)
En solig dag utanför Reffen möts man av festande ungdomar, ofta lättklädda och ohämmade. Efter ett par glas iskallt bubbel på Bar Sol rycks man med i festen. Beläget precis vid vattnet, med mängder av solstolar och utsikt över Köpenhamn och Nordhavn är Bar Sol en oas i staden. Bästa tiden att besöka? Bar Sol är så nära en vinbar man kommer på Reffen men med som allt annat här ute kommer du inte för vad du får i glaset utan vad det ger dig i själen. En paus från verkligheten. Reffen (Refshaleøen)
En solig dag utanför Reffen möts man av festande ungdomar, ofta lättklädda och ohämmade. Efter ett par glas iskallt bubbel på Bar Sol rycks man med i festen. Beläget precis vid vattnet, med mängder av solstolar och utsikt över Köpenhamn och Nordhavn är Bar Sol en oas i staden. Bästa tiden att besöka? Bar Sol är så nära en vinbar man kommer på Reffen men med som allt annat här ute kommer du inte för vad du får i glaset utan vad det ger dig i själen. En paus från verkligheten. Reffen (Refshaleøen)
Den nya testanläggningen för batteriteknik och elfordon, Seel, har nu öppnat på Säve i Göteborg. Energi- och näringsminister Ebba Busch (KD) var en av huvudtalarna på invigningen i september. – Seel har goda förutsättningar att bli ett världsledande testcenter för elektromobilitet, och därmed ett viktigt redskap för att leda den globala utvecklingen mot ökad hållbarhet, sa hon. Volvobolagen, Cevt och Scania är aktiva partners i eltestlabbet, som ägs gemensamt av Chalmers och Rise. Investeringen uppgår till totalt 1,3 miljarder kronor.
Den nya testanläggningen för batteriteknik och elfordon, Seel, har nu öppnat på Säve i Göteborg. Energi- och näringsminister Ebba Busch (KD) var en av huvudtalarna på invigningen i september. – Seel har goda förutsättningar att bli ett världsledande testcenter för elektromobilitet, och därmed ett viktigt redskap för att leda den globala utvecklingen mot ökad hållbarhet, sa hon. Volvobolagen, Cevt och Scania är aktiva partners i eltestlabbet, som ägs gemensamt av Chalmers och Rise. Investeringen uppgår till totalt 1,3 miljarder kronor.
Den nya testanläggningen för batteriteknik och elfordon, Seel, har nu öppnat på Säve i Göteborg. Energi- och näringsminister Ebba Busch (KD) var en av huvudtalarna på invigningen i september. – Seel har goda förutsättningar att bli ett världsledande testcenter för elektromobilitet, och därmed ett viktigt redskap för att leda den globala utvecklingen mot ökad hållbarhet, sa hon. Volvobolagen, Cevt och Scania är aktiva partners i eltestlabbet, som ägs gemensamt av Chalmers och Rise. Investeringen uppgår till totalt 1,3 miljarder kronor.
Nu öppnar Diplomat & Bar, ett nytt restaurangkoncept på Sundstorget i Helsingborg. Den nya krogen serverar mat inspirerad av olika delar av världen. På menyn finns bland annat kött-, fisk- och skaldjursrätter, gourmetpizzor, pasta och smårätter. Till det serveras huvudsakligen vin och öl. – Sundstorget känns som det perfekta läget med dess centrala placering i Helsingborg. Här är närheten till hamnen, shopping, hotell och uteliv ständigt närvarande, säger ägarna John Cronholm och Jon Johansson.
Nu öppnar Diplomat & Bar, ett nytt restaurangkoncept på Sundstorget i Helsingborg. Den nya krogen serverar mat inspirerad av olika delar av världen. På menyn finns bland annat kött-, fisk- och skaldjursrätter, gourmetpizzor, pasta och smårätter. Till det serveras huvudsakligen vin och öl. – Sundstorget känns som det perfekta läget med dess centrala placering i Helsingborg. Här är närheten till hamnen, shopping, hotell och uteliv ständigt närvarande, säger ägarna John Cronholm och Jon Johansson.
Nu öppnar Diplomat & Bar, ett nytt restaurangkoncept på Sundstorget i Helsingborg. Den nya krogen serverar mat inspirerad av olika delar av världen. På menyn finns bland annat kött-, fisk- och skaldjursrätter, gourmetpizzor, pasta och smårätter. Till det serveras huvudsakligen vin och öl. – Sundstorget känns som det perfekta läget med dess centrala placering i Helsingborg. Här är närheten till hamnen, shopping, hotell och uteliv ständigt närvarande, säger ägarna John Cronholm och Jon Johansson.
Lundaföretaget Elonroad inleder i höst ett samarbete med den europeiska byggjätten Vinci Group för att bygga en elväg i Paris. Planen är att använda konduktiv teknik, där el överförs direkt till fordon genom kontakt mellan en ledning eller en skena. – Det är fantastiskt att se två av världens länder med minst utsläpp, Sverige och Frankrike, samarbeta för att förverkliga elvägar, säger Elonroads vd Karin Ebbinghaus. Projektet påbörjas i september och löper under tre år. Investeringarna uppgår till mellan 60 och 80 miljoner kronor.
Lundaföretaget Elonroad inleder i höst ett samarbete med den europeiska byggjätten Vinci Group för att bygga en elväg i Paris. Planen är att använda konduktiv teknik, där el överförs direkt till fordon genom kontakt mellan en ledning eller en skena. – Det är fantastiskt att se två av världens länder med minst utsläpp, Sverige och Frankrike, samarbeta för att förverkliga elvägar, säger Elonroads vd Karin Ebbinghaus. Projektet påbörjas i september och löper under tre år. Investeringarna uppgår till mellan 60 och 80 miljoner kronor.
Lundaföretaget Elonroad inleder i höst ett samarbete med den europeiska byggjätten Vinci Group för att bygga en elväg i Paris. Planen är att använda konduktiv teknik, där el överförs direkt till fordon genom kontakt mellan en ledning eller en skena. – Det är fantastiskt att se två av världens länder med minst utsläpp, Sverige och Frankrike, samarbeta för att förverkliga elvägar, säger Elonroads vd Karin Ebbinghaus. Projektet påbörjas i september och löper under tre år. Investeringarna uppgår till mellan 60 och 80 miljoner kronor.
För drygt tio år sedan föddes Landvetters Stenugnsbageri och fick senare en filial i Mölnlycke centrum. Nu satsar man på ytterligare två bagerier, vid Heden och på Kallebäcks nya terrasser i Göteborg. – Vid Heden blir det bageri, butik och kafé med runt 55 sittplatser. Vi kommer att servera kaffe och fika samt sallader, mackor och lättare rätter. Vår specialitet är surdegsbröd, som säljs i lösvikt, berättar Fredrik Frigell, som äger och driver Stenugnsbageriet. Verksamheten vid Heden, Engelbrektsgatan 63, öppnas i slutet av september. Bagerikaféet i Kallebäck dröjer och slår upp portarna först kring årsskiftet. – Jag har varit bagare sedan 1983. Det är en passion. Nu ploppar det upp fler och fler hantverksbagerier. Folk vill inte längre ha fabrikstillverkade bröd. Många har insett att bakning är ett hantverk och att ett bröd inte måste vara en färdig limpa i en påse, menar Fredrik Frigell.
För drygt tio år sedan föddes Landvetters Stenugnsbageri och fick senare en filial i Mölnlycke centrum. Nu satsar man på ytterligare två bagerier, vid Heden och på Kallebäcks nya terrasser i Göteborg. – Vid Heden blir det bageri, butik och kafé med runt 55 sittplatser. Vi kommer att servera kaffe och fika samt sallader, mackor och lättare rätter. Vår specialitet är surdegsbröd, som säljs i lösvikt, berättar Fredrik Frigell, som äger och driver Stenugnsbageriet. Verksamheten vid Heden, Engelbrektsgatan 63, öppnas i slutet av september. Bagerikaféet i Kallebäck dröjer och slår upp portarna först kring årsskiftet. – Jag har varit bagare sedan 1983. Det är en passion. Nu ploppar det upp fler och fler hantverksbagerier. Folk vill inte längre ha fabrikstillverkade bröd. Många har insett att bakning är ett hantverk och att ett bröd inte måste vara en färdig limpa i en påse, menar Fredrik Frigell.
För drygt tio år sedan föddes Landvetters Stenugnsbageri och fick senare en filial i Mölnlycke centrum. Nu satsar man på ytterligare två bagerier, vid Heden och på Kallebäcks nya terrasser i Göteborg. – Vid Heden blir det bageri, butik och kafé med runt 55 sittplatser. Vi kommer att servera kaffe och fika samt sallader, mackor och lättare rätter. Vår specialitet är surdegsbröd, som säljs i lösvikt, berättar Fredrik Frigell, som äger och driver Stenugnsbageriet. Verksamheten vid Heden, Engelbrektsgatan 63, öppnas i slutet av september. Bagerikaféet i Kallebäck dröjer och slår upp portarna först kring årsskiftet. – Jag har varit bagare sedan 1983. Det är en passion. Nu ploppar det upp fler och fler hantverksbagerier. Folk vill inte längre ha fabrikstillverkade bröd. Många har insett att bakning är ett hantverk och att ett bröd inte måste vara en färdig limpa i en påse, menar Fredrik Frigell.
Tre lokala stjärnor går samman och hyllar Emmylou Harris på Sommarscen Malmö. Vi träffade alla tre på Wega och pratade om karriären, sommarshowen och att göra solokarriär runt 50.
Tre lokala stjärnor går samman och hyllar Emmylou Harris på Sommarscen Malmö. Vi träffade alla tre på Wega och pratade om karriären, sommarshowen och att göra solokarriär runt 50.
Tre lokala stjärnor går samman och hyllar Emmylou Harris på Sommarscen Malmö. Vi träffade alla tre på Wega och pratade om karriären, sommarshowen och att göra solokarriär runt 50.
Han fick hedersutmärkelsen ”Årets sociala entreprenör” av EY Entrepreneur Of The Year 2019. Vi träffade Christian Jansson för att prata om börsnotering av GIAB, hur idén kom till, Christians bakgrund och synen på entreprenörskap och företagande.
Han fick hedersutmärkelsen ”Årets sociala entreprenör” av EY Entrepreneur Of The Year 2019. Vi träffade Christian Jansson för att prata om börsnotering av GIAB, hur idén kom till, Christians bakgrund och synen på entreprenörskap och företagande.
Han fick hedersutmärkelsen ”Årets sociala entreprenör” av EY Entrepreneur Of The Year 2019. Vi träffade Christian Jansson för att prata om börsnotering av GIAB, hur idén kom till, Christians bakgrund och synen på entreprenörskap och företagande.
Thomas berättar om hur han startade världens bästa vodka, grundade Sällskapet Malmö Akvavit och Skånska Gastronomi priserna, och om framtidsplanerna med Symposion.
Thomas berättar om hur han startade världens bästa vodka, grundade Sällskapet Malmö Akvavit och Skånska Gastronomi priserna, och om framtidsplanerna med Symposion.
Thomas berättar om hur han startade världens bästa vodka, grundade Sällskapet Malmö Akvavit och Skånska Gastronomi priserna, och om framtidsplanerna med Symposion.
Om sin bakgrund, sin karriär och om att göra musik till succé-serien Tunna blå linjen på SVT.
Om sin bakgrund, sin karriär och om att göra musik till succé-serien Tunna blå linjen på SVT.
Om sin bakgrund, sin karriär och om att göra musik till succé-serien Tunna blå linjen på SVT.
Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.
Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.
Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.
David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.
David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.
David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.
Markus berättar om livet efter fotbollen, hur han tänker kring sitt företagande och viljan att vinna.
Markus berättar om livet efter fotbollen, hur han tänker kring sitt företagande och viljan att vinna.
Markus berättar om livet efter fotbollen, hur han tänker kring sitt företagande och viljan att vinna.
Entreprenörerna bakom klädmärket John Henric berättar om hur de tänkte annorlunda i en tuff bransch, om framtiden, om hur allting började och hur verksamheten startades från ett pojkrum i den enes mammas lägenhet.
Entreprenörerna bakom klädmärket John Henric berättar om hur de tänkte annorlunda i en tuff bransch, om framtiden, om hur allting började och hur verksamheten startades från ett pojkrum i den enes mammas lägenhet.
Entreprenörerna bakom klädmärket John Henric berättar om hur de tänkte annorlunda i en tuff bransch, om framtiden, om hur allting började och hur verksamheten startades från ett pojkrum i den enes mammas lägenhet.
Efter 15 års sökande stod Malmö Saluhall klar hösten 2016. Vi träffade syskonen Nina Totté Karyd och Martin Karyd för att ta reda på mer om deras bakgrund och tankar kring saluhallen.
Efter 15 års sökande stod Malmö Saluhall klar hösten 2016. Vi träffade syskonen Nina Totté Karyd och Martin Karyd för att ta reda på mer om deras bakgrund och tankar kring saluhallen.
Efter 15 års sökande stod Malmö Saluhall klar hösten 2016. Vi träffade syskonen Nina Totté Karyd och Martin Karyd för att ta reda på mer om deras bakgrund och tankar kring saluhallen.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö