Kantarell (Cantharellus cibarius) är en svamp som växer i löv- och barrskog. Med sitt karakteristiska utseende och tydliga smak är kantarellen en svamp som är näst intill omöjlig att förväxla med någon giftig art. De är rika på vitaminer och mineraler, inklusive vitamin D och B-vitaminer.
Kantarell (Cantharellus cibarius) är en svamp som växer i löv- och barrskog. Med sitt karakteristiska utseende och tydliga smak är kantarellen en svamp som är näst intill omöjlig att förväxla med någon giftig art. De är rika på vitaminer och mineraler, inklusive vitamin D och B-vitaminer.
Kantarell (Cantharellus cibarius) är en svamp som växer i löv- och barrskog. Med sitt karakteristiska utseende och tydliga smak är kantarellen en svamp som är näst intill omöjlig att förväxla med någon giftig art. De är rika på vitaminer och mineraler, inklusive vitamin D och B-vitaminer.
Selleri (Apium graveolens)är en tvåårig, starkt doftande ört, som växer vilt i Europa, västra Asien och Nordafrika. Selleri har en lång historia som krydd- och medicinalväxt och den äts även som grönsak och rotfrukt. Selleri är väldigt näringsrikt. Grönsaken innehåller bland annat fibrer, C-vitamin, A-vitamin, E-vitamin, folat, B-vitaminer (B1, B2, B3 och B6), fosfor, kalcium, magnesium, kalium, selen och zink.
Selleri (Apium graveolens)är en tvåårig, starkt doftande ört, som växer vilt i Europa, västra Asien och Nordafrika. Selleri har en lång historia som krydd- och medicinalväxt och den äts även som grönsak och rotfrukt. Selleri är väldigt näringsrikt. Grönsaken innehåller bland annat fibrer, C-vitamin, A-vitamin, E-vitamin, folat, B-vitaminer (B1, B2, B3 och B6), fosfor, kalcium, magnesium, kalium, selen och zink.
Selleri (Apium graveolens)är en tvåårig, starkt doftande ört, som växer vilt i Europa, västra Asien och Nordafrika. Selleri har en lång historia som krydd- och medicinalväxt och den äts även som grönsak och rotfrukt. Selleri är väldigt näringsrikt. Grönsaken innehåller bland annat fibrer, C-vitamin, A-vitamin, E-vitamin, folat, B-vitaminer (B1, B2, B3 och B6), fosfor, kalcium, magnesium, kalium, selen och zink.
Pressad anka är en komplex maträtt som serveras på bland annat restaurangen Tour d’Argent i Paris. Efter att ankan trancherats pressar man benresterna tillsammans med blod och benmärg till såsen som serveras till.
Pressad anka är en komplex maträtt som serveras på bland annat restaurangen Tour d’Argent i Paris. Efter att ankan trancherats pressar man benresterna tillsammans med blod och benmärg till såsen som serveras till.
Pressad anka är en komplex maträtt som serveras på bland annat restaurangen Tour d’Argent i Paris. Efter att ankan trancherats pressar man benresterna tillsammans med blod och benmärg till såsen som serveras till.
Hönsägg är ett fantastiskt livsmedel. Det innehåller allt kroppen behöver utom C-vitamin. Ett ägg (55g) innehåller mycket protein (6,8g) och inga (0g) kolhydrater. Dessutom innehåller det Vitamin A, D, E, K, B12 samt folsyra och selen. Och bara 5,3g fett. Ägg innehåller även lutein (ett näringsämne inom familjen karotenoider) som är bra för synen.
Hönsägg är ett fantastiskt livsmedel. Det innehåller allt kroppen behöver utom C-vitamin. Ett ägg (55g) innehåller mycket protein (6,8g) och inga (0g) kolhydrater. Dessutom innehåller det Vitamin A, D, E, K, B12 samt folsyra och selen. Och bara 5,3g fett. Ägg innehåller även lutein (ett näringsämne inom familjen karotenoider) som är bra för synen.
Hönsägg är ett fantastiskt livsmedel. Det innehåller allt kroppen behöver utom C-vitamin. Ett ägg (55g) innehåller mycket protein (6,8g) och inga (0g) kolhydrater. Dessutom innehåller det Vitamin A, D, E, K, B12 samt folsyra och selen. Och bara 5,3g fett. Ägg innehåller även lutein (ett näringsämne inom familjen karotenoider) som är bra för synen.
En del köper snabba bilar, skaffar PT eller ger sig ut på en hitta-dig-själv-resa till Indien. Lär sig surfa i Portugal, odlar en man bun eller börjar med crossfit. Ålderskris kan komma i många former vilket ibland får positiva konsekvenser, och ibland tvivelaktiga. Den bästa ålderskrisen, eller snarare tecken på mognad, är förstås att utveckla sin kunskap.
En del köper snabba bilar, skaffar PT eller ger sig ut på en hitta-dig-själv-resa till Indien. Lär sig surfa i Portugal, odlar en man bun eller börjar med crossfit. Ålderskris kan komma i många former vilket ibland får positiva konsekvenser, och ibland tvivelaktiga. Den bästa ålderskrisen, eller snarare tecken på mognad, är förstås att utveckla sin kunskap.
En del köper snabba bilar, skaffar PT eller ger sig ut på en hitta-dig-själv-resa till Indien. Lär sig surfa i Portugal, odlar en man bun eller börjar med crossfit. Ålderskris kan komma i många former vilket ibland får positiva konsekvenser, och ibland tvivelaktiga. Den bästa ålderskrisen, eller snarare tecken på mognad, är förstås att utveckla sin kunskap.
Sparkling tea, är en alkoholfri mousserande dryck gjord på te och oftast smaksatt med druvmust, olika örter och frukter. Funkar som substitut för bubbel, både som sällskapsdryck och till ”buffé”-mat som inte har någon självklar parhäst. Systembolaget har flera olika sorter i sitt sortiment, bland annat några svenska och nägra danska produkter. Sparkling tea har tillsatt kolsyra.
Sparkling tea, är en alkoholfri mousserande dryck gjord på te och oftast smaksatt med druvmust, olika örter och frukter. Funkar som substitut för bubbel, både som sällskapsdryck och till ”buffé”-mat som inte har någon självklar parhäst. Systembolaget har flera olika sorter i sitt sortiment, bland annat några svenska och nägra danska produkter. Sparkling tea har tillsatt kolsyra.
Sparkling tea, är en alkoholfri mousserande dryck gjord på te och oftast smaksatt med druvmust, olika örter och frukter. Funkar som substitut för bubbel, både som sällskapsdryck och till ”buffé”-mat som inte har någon självklar parhäst. Systembolaget har flera olika sorter i sitt sortiment, bland annat några svenska och nägra danska produkter. Sparkling tea har tillsatt kolsyra.
Christoffer Nilsson har en bakgrund från bland annat Noma, Den Vandrette och Barr i Köpenhamn. Nu är han kökschef på Bloom in the park. Här visar Christoffer hur man lagar en rätt att imponera med.
Christoffer Nilsson har en bakgrund från bland annat Noma, Den Vandrette och Barr i Köpenhamn. Nu är han kökschef på Bloom in the park. Här visar Christoffer hur man lagar en rätt att imponera med.
Christoffer Nilsson har en bakgrund från bland annat Noma, Den Vandrette och Barr i Köpenhamn. Nu är han kökschef på Bloom in the park. Här visar Christoffer hur man lagar en rätt att imponera med.
Dean och Deon Barnard på Oppie Plaas Boerdery i Sydafrika håller världsrekordet för tyngst plommon. Deras jättefrukt vägde 464,15 gram, nästan ett halvt kilo! Plommonet var inget rekordförsök, utan växte på ett träd med ca 150 andra plommon. guinnessworldrecords.com
Dean och Deon Barnard på Oppie Plaas Boerdery i Sydafrika håller världsrekordet för tyngst plommon. Deras jättefrukt vägde 464,15 gram, nästan ett halvt kilo! Plommonet var inget rekordförsök, utan växte på ett träd med ca 150 andra plommon. guinnessworldrecords.com
Dean och Deon Barnard på Oppie Plaas Boerdery i Sydafrika håller världsrekordet för tyngst plommon. Deras jättefrukt vägde 464,15 gram, nästan ett halvt kilo! Plommonet var inget rekordförsök, utan växte på ett träd med ca 150 andra plommon. guinnessworldrecords.com
Cipo är ett relativt nytt vinhak och restaurang belaget på lagom rangel-avstånd från gågatan. Här erbjuds goffiga viner och imponerande mat. Vinlistan domineras av the usual suspects bland naturviner men även en del bekanta namn från gamla skolan. Om nu känner för att goffa och njuta ostört av allt de har att erbjuda så kan man glädja sig att de satsar hårt på Private Dining. Så haffa festansvarig på firman och flagga för nästa teambuilding.
Cipo är ett relativt nytt vinhak och restaurang belaget på lagom rangel-avstånd från gågatan. Här erbjuds goffiga viner och imponerande mat. Vinlistan domineras av the usual suspects bland naturviner men även en del bekanta namn från gamla skolan. Om nu känner för att goffa och njuta ostört av allt de har att erbjuda så kan man glädja sig att de satsar hårt på Private Dining. Så haffa festansvarig på firman och flagga för nästa teambuilding.
Cipo är ett relativt nytt vinhak och restaurang belaget på lagom rangel-avstånd från gågatan. Här erbjuds goffiga viner och imponerande mat. Vinlistan domineras av the usual suspects bland naturviner men även en del bekanta namn från gamla skolan. Om nu känner för att goffa och njuta ostört av allt de har att erbjuda så kan man glädja sig att de satsar hårt på Private Dining. Så haffa festansvarig på firman och flagga för nästa teambuilding.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö