Malmö Operas vd och konstnärliga ledare sprang redan som treåring upp på en teaterscen och krävde att få vara med. Christina Hörnell om lustbetonat ledarskap, att bryta ny mark som första kvinna och hur publiken kommer att märka skillnaden efter skiftet på chefsposten.


Som en del i omvandlingen av Beijerskajen på Universitetsholmen i Malmö planeras ett nytt hus just intill Södra varvsbassängen. Nyligen presenterades det vinnande arkitektförslaget för fastigheten Trollhättan 6 mellan Beijerskajen och Nordenskiöldsgatan. På en tomyta på cirka 5 100 kvadratmeter där det idag finns ett parkeringshus och kontorshus ska det bli ett större nybygge för bostäder, kontor och centrumverksamheter. Nästa steg är ny detaljplan. Byggstart förväntas kunna ske 2027.

Som en del i omvandlingen av Beijerskajen på Universitetsholmen i Malmö planeras ett nytt hus just intill Södra varvsbassängen. Nyligen presenterades det vinnande arkitektförslaget för fastigheten Trollhättan 6 mellan Beijerskajen och Nordenskiöldsgatan. På en tomyta på cirka 5 100 kvadratmeter där det idag finns ett parkeringshus och kontorshus ska det bli ett större nybygge för bostäder, kontor och centrumverksamheter. Nästa steg är ny detaljplan. Byggstart förväntas kunna ske 2027.

Som en del i omvandlingen av Beijerskajen på Universitetsholmen i Malmö planeras ett nytt hus just intill Södra varvsbassängen. Nyligen presenterades det vinnande arkitektförslaget för fastigheten Trollhättan 6 mellan Beijerskajen och Nordenskiöldsgatan. På en tomyta på cirka 5 100 kvadratmeter där det idag finns ett parkeringshus och kontorshus ska det bli ett större nybygge för bostäder, kontor och centrumverksamheter. Nästa steg är ny detaljplan. Byggstart förväntas kunna ske 2027.

När Wisconsin Milk Marketing Board slog rekord med att duka upp en ostbricka på 2012,87 kg använde de 145 olika sorters ost (bland annat en Mammoth Cheddar). Rekordet noterades den 1 augusti 2018.

När Wisconsin Milk Marketing Board slog rekord med att duka upp en ostbricka på 2012,87 kg använde de 145 olika sorters ost (bland annat en Mammoth Cheddar). Rekordet noterades den 1 augusti 2018.

När Wisconsin Milk Marketing Board slog rekord med att duka upp en ostbricka på 2012,87 kg använde de 145 olika sorters ost (bland annat en Mammoth Cheddar). Rekordet noterades den 1 augusti 2018.

Jag har tre söner. Den äldsta är tjugo och den yngsta är två år. Eller bå år som han själv säger. Eftersom jag har låtit alla mina barn få mycket skärmtid från tidig ålder har jag kunnat följa hur barnunderhållningen utvecklats under dessa tjugo år. Detta är mina slutsats; Allt går fortare nu. Ni vet, man tittar på nån gammal Pippi och blir förundrad över hur låååångsamt allt går. Och så frågar man sig hur man kunde tycka det där var kul. Svaret är ofta: För att det inte fanns något annat att tillgå. Och dessutom gick allt annat på teve lika långsamt. Även vuxen-underhållningen.

Jag har tre söner. Den äldsta är tjugo och den yngsta är två år. Eller bå år som han själv säger. Eftersom jag har låtit alla mina barn få mycket skärmtid från tidig ålder har jag kunnat följa hur barnunderhållningen utvecklats under dessa tjugo år. Detta är mina slutsats; Allt går fortare nu. Ni vet, man tittar på nån gammal Pippi och blir förundrad över hur låååångsamt allt går. Och så frågar man sig hur man kunde tycka det där var kul. Svaret är ofta: För att det inte fanns något annat att tillgå. Och dessutom gick allt annat på teve lika långsamt. Även vuxen-underhållningen.

Jag har tre söner. Den äldsta är tjugo och den yngsta är två år. Eller bå år som han själv säger. Eftersom jag har låtit alla mina barn få mycket skärmtid från tidig ålder har jag kunnat följa hur barnunderhållningen utvecklats under dessa tjugo år. Detta är mina slutsats; Allt går fortare nu. Ni vet, man tittar på nån gammal Pippi och blir förundrad över hur låååångsamt allt går. Och så frågar man sig hur man kunde tycka det där var kul. Svaret är ofta: För att det inte fanns något annat att tillgå. Och dessutom gick allt annat på teve lika långsamt. Även vuxen-underhållningen.

Fastighetsbolaget Trianon stärker sin närvaro i Malmö genom att förvärva fastigheten Nibelungen 1 i södra delen av staden. Affären gäller 97 lägenheter, varav 51 hyrs av Malmö stad. Köpeskillingen uppgår till 113 miljoner kronor före skatt. Säljare är HSB Sundsfastigheter. – Nu är vi återigen på köpsidan och vi ser fram emot att göra ytterligare förvärv, säger Trianons vd Olof Andersson. Tillträdet är i oktober och finansieringen sker via bolagets kassa samt nya lån.

Fastighetsbolaget Trianon stärker sin närvaro i Malmö genom att förvärva fastigheten Nibelungen 1 i södra delen av staden. Affären gäller 97 lägenheter, varav 51 hyrs av Malmö stad. Köpeskillingen uppgår till 113 miljoner kronor före skatt. Säljare är HSB Sundsfastigheter. – Nu är vi återigen på köpsidan och vi ser fram emot att göra ytterligare förvärv, säger Trianons vd Olof Andersson. Tillträdet är i oktober och finansieringen sker via bolagets kassa samt nya lån.

Fastighetsbolaget Trianon stärker sin närvaro i Malmö genom att förvärva fastigheten Nibelungen 1 i södra delen av staden. Affären gäller 97 lägenheter, varav 51 hyrs av Malmö stad. Köpeskillingen uppgår till 113 miljoner kronor före skatt. Säljare är HSB Sundsfastigheter. – Nu är vi återigen på köpsidan och vi ser fram emot att göra ytterligare förvärv, säger Trianons vd Olof Andersson. Tillträdet är i oktober och finansieringen sker via bolagets kassa samt nya lån.
Simona hamnade på HiQ lite av en slump. Idag är hon vice president för försäljning och partnerskap. Simona delar med sig av sina värderingar, sin uppväxt och sitt synsätt.


I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub. Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg. Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering. – Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.

I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub. Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg. Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering. – Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.

I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub. Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg. Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering. – Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.

Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia. – Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama. Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi. Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén. Vad lockade med platsen? – Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.

Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia. – Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama. Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi. Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén. Vad lockade med platsen? – Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.

Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia. – Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama. Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi. Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén. Vad lockade med platsen? – Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.

Ferdinand’s Creamery är ett mejeri som ligger inne på Washington State Universitys campus. Deras ost på burk har rötter i 40-talet. Burkosten finns i 8 smaker, medan Cougar Gold (en amerikansk cheddar) är den som säljer bäst (ca 80%). Går att köpa online. cougarcheese.wsu.edu

Ferdinand’s Creamery är ett mejeri som ligger inne på Washington State Universitys campus. Deras ost på burk har rötter i 40-talet. Burkosten finns i 8 smaker, medan Cougar Gold (en amerikansk cheddar) är den som säljer bäst (ca 80%). Går att köpa online. cougarcheese.wsu.edu

Ferdinand’s Creamery är ett mejeri som ligger inne på Washington State Universitys campus. Deras ost på burk har rötter i 40-talet. Burkosten finns i 8 smaker, medan Cougar Gold (en amerikansk cheddar) är den som säljer bäst (ca 80%). Går att köpa online. cougarcheese.wsu.edu

Transport- och logistikföretaget Dachser Sweden flyttar sin verksamhet från Malmö till Landskrona vid årsskiftet. – Den nya filialen blir ungefär tre gånger så stor som vår nuvarande. Där vi dessutom har möjlighet till att expandera ytterligare, säger Joakim Friberg, filialchef i Malmö. Företagets nuvarande filial ligger i Östra hamnen i Malmö. Den nya anläggningen på totalt 9.600 kvadratmeter kommer att byggas i östra Landskrona, i närheten av E6.

Transport- och logistikföretaget Dachser Sweden flyttar sin verksamhet från Malmö till Landskrona vid årsskiftet. – Den nya filialen blir ungefär tre gånger så stor som vår nuvarande. Där vi dessutom har möjlighet till att expandera ytterligare, säger Joakim Friberg, filialchef i Malmö. Företagets nuvarande filial ligger i Östra hamnen i Malmö. Den nya anläggningen på totalt 9.600 kvadratmeter kommer att byggas i östra Landskrona, i närheten av E6.

Transport- och logistikföretaget Dachser Sweden flyttar sin verksamhet från Malmö till Landskrona vid årsskiftet. – Den nya filialen blir ungefär tre gånger så stor som vår nuvarande. Där vi dessutom har möjlighet till att expandera ytterligare, säger Joakim Friberg, filialchef i Malmö. Företagets nuvarande filial ligger i Östra hamnen i Malmö. Den nya anläggningen på totalt 9.600 kvadratmeter kommer att byggas i östra Landskrona, i närheten av E6.

I en ny detaljplan för området runt rondellen som kallas Lödde kors planeras 75 nya lägenheter i flerbostadshus, ett LSS-boende och omkring 40 lägenheter för äldre. Enligt planerna ska det gamla gästgiveriet och magasinsbyggnaden byggas om till bostäder, medan handelshuset på hörnet rivs och ersätts med ett nybygge. De nya husen i området blir som högst tre våningar för att behålla skalan i den nuvarande bebyggelsen.

I en ny detaljplan för området runt rondellen som kallas Lödde kors planeras 75 nya lägenheter i flerbostadshus, ett LSS-boende och omkring 40 lägenheter för äldre. Enligt planerna ska det gamla gästgiveriet och magasinsbyggnaden byggas om till bostäder, medan handelshuset på hörnet rivs och ersätts med ett nybygge. De nya husen i området blir som högst tre våningar för att behålla skalan i den nuvarande bebyggelsen.

I en ny detaljplan för området runt rondellen som kallas Lödde kors planeras 75 nya lägenheter i flerbostadshus, ett LSS-boende och omkring 40 lägenheter för äldre. Enligt planerna ska det gamla gästgiveriet och magasinsbyggnaden byggas om till bostäder, medan handelshuset på hörnet rivs och ersätts med ett nybygge. De nya husen i området blir som högst tre våningar för att behålla skalan i den nuvarande bebyggelsen.

Vermouth boomar just nu och Paloma har alltid stått i framkanten som Skandinaviens första Vermouth Bar. Atmosfären och utbudet är en hybrid mellan spansk vermuteria och neighbourhood-bar. Vinet och vermouthen är fokus och av högsta högsta kvalitet. Du hittar allt från Vermouth på Barberà eller Barolo till friska och pigga ”Hawaiian Tropic” vermouth smaksatt med kokos och inoljade strandraggare! Guldbergsgade 51

Vermouth boomar just nu och Paloma har alltid stått i framkanten som Skandinaviens första Vermouth Bar. Atmosfären och utbudet är en hybrid mellan spansk vermuteria och neighbourhood-bar. Vinet och vermouthen är fokus och av högsta högsta kvalitet. Du hittar allt från Vermouth på Barberà eller Barolo till friska och pigga ”Hawaiian Tropic” vermouth smaksatt med kokos och inoljade strandraggare! Guldbergsgade 51

Vermouth boomar just nu och Paloma har alltid stått i framkanten som Skandinaviens första Vermouth Bar. Atmosfären och utbudet är en hybrid mellan spansk vermuteria och neighbourhood-bar. Vinet och vermouthen är fokus och av högsta högsta kvalitet. Du hittar allt från Vermouth på Barberà eller Barolo till friska och pigga ”Hawaiian Tropic” vermouth smaksatt med kokos och inoljade strandraggare! Guldbergsgade 51

Att skriva denna krönika en gång i månaden är kul men det gör mig tro det eller ej inte ekonomisk oberoende. Och som alla vet är det tuffa tider nu. Därför blev jag häromdagen tvungen att göra en liten inventering kring vilka streamingtjänster jag abonnerar på. En snabbkoll visade att jag varje månad betalar för följande: Netflix 179 kr, Viaplay 349 kr, Disney Plus 199 kr, Tennis-TV 129 kr samt Discovery Plus för 229 kr. Alltså totalt en månatlig kostnad på 1085 kr. Alldeles för mycket såklart. För den summan kan man ju få typ fem-sex tomater eller två paket Bregott istället. Så, vilka tjänster ska jag då behålla och vilka ska jag avsluta. Här är mitt resonemang.

Att skriva denna krönika en gång i månaden är kul men det gör mig tro det eller ej inte ekonomisk oberoende. Och som alla vet är det tuffa tider nu. Därför blev jag häromdagen tvungen att göra en liten inventering kring vilka streamingtjänster jag abonnerar på. En snabbkoll visade att jag varje månad betalar för följande: Netflix 179 kr, Viaplay 349 kr, Disney Plus 199 kr, Tennis-TV 129 kr samt Discovery Plus för 229 kr. Alltså totalt en månatlig kostnad på 1085 kr. Alldeles för mycket såklart. För den summan kan man ju få typ fem-sex tomater eller två paket Bregott istället. Så, vilka tjänster ska jag då behålla och vilka ska jag avsluta. Här är mitt resonemang.

Att skriva denna krönika en gång i månaden är kul men det gör mig tro det eller ej inte ekonomisk oberoende. Och som alla vet är det tuffa tider nu. Därför blev jag häromdagen tvungen att göra en liten inventering kring vilka streamingtjänster jag abonnerar på. En snabbkoll visade att jag varje månad betalar för följande: Netflix 179 kr, Viaplay 349 kr, Disney Plus 199 kr, Tennis-TV 129 kr samt Discovery Plus för 229 kr. Alltså totalt en månatlig kostnad på 1085 kr. Alldeles för mycket såklart. För den summan kan man ju få typ fem-sex tomater eller två paket Bregott istället. Så, vilka tjänster ska jag då behålla och vilka ska jag avsluta. Här är mitt resonemang.

Rutger Arnhults fastighetsbolag Corem har sålt en fastighet på Frederiksberg i Köpenhamn för 890 miljoner kronor. Byggnaden har en area på 19 300 kvm och är fullt uthyrd till Copenhagen Business School. Även K-fastigheter, med huvudkontor i Hässleholm, planerar att sälja en bostadsportfölj i Danmark, uppgav bolaget i samband med sitt bokslut. K-fastigheter vill också avyttra kommersiella lokaler och bostadsfastigheter i Sverige ”som inte är byggda enligt bolagets koncept”.

Rutger Arnhults fastighetsbolag Corem har sålt en fastighet på Frederiksberg i Köpenhamn för 890 miljoner kronor. Byggnaden har en area på 19 300 kvm och är fullt uthyrd till Copenhagen Business School. Även K-fastigheter, med huvudkontor i Hässleholm, planerar att sälja en bostadsportfölj i Danmark, uppgav bolaget i samband med sitt bokslut. K-fastigheter vill också avyttra kommersiella lokaler och bostadsfastigheter i Sverige ”som inte är byggda enligt bolagets koncept”.

Rutger Arnhults fastighetsbolag Corem har sålt en fastighet på Frederiksberg i Köpenhamn för 890 miljoner kronor. Byggnaden har en area på 19 300 kvm och är fullt uthyrd till Copenhagen Business School. Även K-fastigheter, med huvudkontor i Hässleholm, planerar att sälja en bostadsportfölj i Danmark, uppgav bolaget i samband med sitt bokslut. K-fastigheter vill också avyttra kommersiella lokaler och bostadsfastigheter i Sverige ”som inte är byggda enligt bolagets koncept”.

Den indiska restaurangen Kontrasts Västra hamnen-koncept Ghee by the Sea tar före sommaren över Salt & Bryggas gamla lokaler på Sundspromenaden. Vespa har de senaste åren huserat i lokalen, men sedan deras flytt förra året har den stått tom. Kontrasts ägare Roger Persson inväntar fortfarande en del tillstånd, men hoppas kunna öppna i maj eller juni – då med en del förändringar i menyn. Framför allt var det ett större kök som lockade med grannlokalen. – Det blir också lite trevligare utsikt än här, säger han när vi når honom över telefon.

Den indiska restaurangen Kontrasts Västra hamnen-koncept Ghee by the Sea tar före sommaren över Salt & Bryggas gamla lokaler på Sundspromenaden. Vespa har de senaste åren huserat i lokalen, men sedan deras flytt förra året har den stått tom. Kontrasts ägare Roger Persson inväntar fortfarande en del tillstånd, men hoppas kunna öppna i maj eller juni – då med en del förändringar i menyn. Framför allt var det ett större kök som lockade med grannlokalen. – Det blir också lite trevligare utsikt än här, säger han när vi når honom över telefon.

Den indiska restaurangen Kontrasts Västra hamnen-koncept Ghee by the Sea tar före sommaren över Salt & Bryggas gamla lokaler på Sundspromenaden. Vespa har de senaste åren huserat i lokalen, men sedan deras flytt förra året har den stått tom. Kontrasts ägare Roger Persson inväntar fortfarande en del tillstånd, men hoppas kunna öppna i maj eller juni – då med en del förändringar i menyn. Framför allt var det ett större kök som lockade med grannlokalen. – Det blir också lite trevligare utsikt än här, säger han när vi når honom över telefon.

Killen som gick från kock till affärsman. Driver idag både restaurang Atmosfär och kedjan Salads and Smoothies. Vi pratar om övergången med mera.

Killen som gick från kock till affärsman. Driver idag både restaurang Atmosfär och kedjan Salads and Smoothies. Vi pratar om övergången med mera.

Killen som gick från kock till affärsman. Driver idag både restaurang Atmosfär och kedjan Salads and Smoothies. Vi pratar om övergången med mera.

Kristina jobbade i offentliga sektorn och tog chansen att starta omsorg som privat aktör. Det visade sig vara en idé som omsätter nästan en miljard.

Kristina jobbade i offentliga sektorn och tog chansen att starta omsorg som privat aktör. Det visade sig vara en idé som omsätter nästan en miljard.

Kristina jobbade i offentliga sektorn och tog chansen att starta omsorg som privat aktör. Det visade sig vara en idé som omsätter nästan en miljard.

Daniel Müllern är den självlärda kocken som blev ett fullfjädrat proffs. Nyligen vann han Kanal 5s Köksmästarna och är kökschef på Ystad Saltsjöbad. Galore Weekend fick en lång pratstund med Daniel i hans hem i Kåseberga och fascinerades av denna starka personlighet som paradoxalt nog är både ödmjuk, jordnära, kaxig och lite självgod.

Daniel Müllern är den självlärda kocken som blev ett fullfjädrat proffs. Nyligen vann han Kanal 5s Köksmästarna och är kökschef på Ystad Saltsjöbad. Galore Weekend fick en lång pratstund med Daniel i hans hem i Kåseberga och fascinerades av denna starka personlighet som paradoxalt nog är både ödmjuk, jordnära, kaxig och lite självgod.

Daniel Müllern är den självlärda kocken som blev ett fullfjädrat proffs. Nyligen vann han Kanal 5s Köksmästarna och är kökschef på Ystad Saltsjöbad. Galore Weekend fick en lång pratstund med Daniel i hans hem i Kåseberga och fascinerades av denna starka personlighet som paradoxalt nog är både ödmjuk, jordnära, kaxig och lite självgod.

Full av energi, klädd i paljetter och bara 18 år. Ellen Benediktson blev "Melloskr-ellen" med svenska folket när hon gick direkt till final i årets melodifestival. Galore Weekend möter en ung Limhamnstjej som berättar om karriären efter schlageryran – men också om att bli vuxen, att kämpa för jämställdhet och varför hon vill bli som Laleh.

Full av energi, klädd i paljetter och bara 18 år. Ellen Benediktson blev "Melloskr-ellen" med svenska folket när hon gick direkt till final i årets melodifestival. Galore Weekend möter en ung Limhamnstjej som berättar om karriären efter schlageryran – men också om att bli vuxen, att kämpa för jämställdhet och varför hon vill bli som Laleh.

Full av energi, klädd i paljetter och bara 18 år. Ellen Benediktson blev "Melloskr-ellen" med svenska folket när hon gick direkt till final i årets melodifestival. Galore Weekend möter en ung Limhamnstjej som berättar om karriären efter schlageryran – men också om att bli vuxen, att kämpa för jämställdhet och varför hon vill bli som Laleh.

”Det fanns ingen stor vision inför framtiden när vi startade vårt företag. Jag började putsa fönster för att jag behövde stålar. Jag ville ut och resa”, säger Jon Enström. Tolv år senare driver han Skånes största fönsterputsbolag, Ultraputs, med 24 anställda och en omsättning på 9,3 miljoner senaste året.

”Det fanns ingen stor vision inför framtiden när vi startade vårt företag. Jag började putsa fönster för att jag behövde stålar. Jag ville ut och resa”, säger Jon Enström. Tolv år senare driver han Skånes största fönsterputsbolag, Ultraputs, med 24 anställda och en omsättning på 9,3 miljoner senaste året.

”Det fanns ingen stor vision inför framtiden när vi startade vårt företag. Jag började putsa fönster för att jag behövde stålar. Jag ville ut och resa”, säger Jon Enström. Tolv år senare driver han Skånes största fönsterputsbolag, Ultraputs, med 24 anställda och en omsättning på 9,3 miljoner senaste året.

Han har byggt upp varumärken som Gant och Lexington, arbetat med Henri Lloyd och Pierre Robert och satt Falsterbo Horseshow på kartan. Galore träffade Krister Appelfeldt och talade om varumärken, konst och familjeliv.

Han har byggt upp varumärken som Gant och Lexington, arbetat med Henri Lloyd och Pierre Robert och satt Falsterbo Horseshow på kartan. Galore träffade Krister Appelfeldt och talade om varumärken, konst och familjeliv.

Han har byggt upp varumärken som Gant och Lexington, arbetat med Henri Lloyd och Pierre Robert och satt Falsterbo Horseshow på kartan. Galore träffade Krister Appelfeldt och talade om varumärken, konst och familjeliv.

Med sin starka vilja och drivkraft har han etablerat sig som en av Malmös mest ansedda krögare. Wilhelm Pieplows malmöitiska krogimperium har funnits i mer än 30 år och nog har det lämnat sina spår på malmöbornas tungor. Galore mötte hamburgaren som just firat 70 och som aldrig kan få nog av sparris.

Med sin starka vilja och drivkraft har han etablerat sig som en av Malmös mest ansedda krögare. Wilhelm Pieplows malmöitiska krogimperium har funnits i mer än 30 år och nog har det lämnat sina spår på malmöbornas tungor. Galore mötte hamburgaren som just firat 70 och som aldrig kan få nog av sparris.

Med sin starka vilja och drivkraft har han etablerat sig som en av Malmös mest ansedda krögare. Wilhelm Pieplows malmöitiska krogimperium har funnits i mer än 30 år och nog har det lämnat sina spår på malmöbornas tungor. Galore mötte hamburgaren som just firat 70 och som aldrig kan få nog av sparris.

Dan släpper in oss i sitt hem för att prata företagsamhet, samhällsansvar och ger oss lite vinklar på hur man blir en framgångsrik ledare.

Dan släpper in oss i sitt hem för att prata företagsamhet, samhällsansvar och ger oss lite vinklar på hur man blir en framgångsrik ledare.

Dan släpper in oss i sitt hem för att prata företagsamhet, samhällsansvar och ger oss lite vinklar på hur man blir en framgångsrik ledare.

Bang & Olufsen nya in-ear hörlurar Beo Grace earpieces är snygga som ett par örhängen och levererar ljud som B&O menar är bättre än alla andra in-ear lurar de släppt tidigare. Riktpris ligger på hiskeliga 13-15 000 kronor, och det är utan de snygga läderfodralen.

Bang & Olufsen nya in-ear hörlurar Beo Grace earpieces är snygga som ett par örhängen och levererar ljud som B&O menar är bättre än alla andra in-ear lurar de släppt tidigare. Riktpris ligger på hiskeliga 13-15 000 kronor, och det är utan de snygga läderfodralen.

Bang & Olufsen nya in-ear hörlurar Beo Grace earpieces är snygga som ett par örhängen och levererar ljud som B&O menar är bättre än alla andra in-ear lurar de släppt tidigare. Riktpris ligger på hiskeliga 13-15 000 kronor, och det är utan de snygga läderfodralen.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö