Malmö Operas vd och konstnärliga ledare sprang redan som treåring upp på en teaterscen och krävde att få vara med. Christina Hörnell om lustbetonat ledarskap, att bryta ny mark som första kvinna och hur publiken kommer att märka skillnaden efter skiftet på chefsposten.
Högst upp i varuhuset Illum samsas flera restauranger: sushi, pizza, dansk fisk och italienska klassiker. Du väljer bord först, kök sen. En chablis från vinbaren kan kombineras med tonfisk-tartar eller burrata från grannen. Terrassen vetter mot stadens takåsar och bjuder sol större delen av dagen. Det är en publik plats – men med något lyxigt i att se ut över allt utan att vara mitt i det.
Högst upp i varuhuset Illum samsas flera restauranger: sushi, pizza, dansk fisk och italienska klassiker. Du väljer bord först, kök sen. En chablis från vinbaren kan kombineras med tonfisk-tartar eller burrata från grannen. Terrassen vetter mot stadens takåsar och bjuder sol större delen av dagen. Det är en publik plats – men med något lyxigt i att se ut över allt utan att vara mitt i det.
Högst upp i varuhuset Illum samsas flera restauranger: sushi, pizza, dansk fisk och italienska klassiker. Du väljer bord först, kök sen. En chablis från vinbaren kan kombineras med tonfisk-tartar eller burrata från grannen. Terrassen vetter mot stadens takåsar och bjuder sol större delen av dagen. Det är en publik plats – men med något lyxigt i att se ut över allt utan att vara mitt i det.
Bolleke från Fatboy är en riktigt mångsidig bärbar lampa. Kan hängas på en trädgren eller flera i rad i ett snöre över matbordet. Klotet är 20 cm i diameter.
Bolleke från Fatboy är en riktigt mångsidig bärbar lampa. Kan hängas på en trädgren eller flera i rad i ett snöre över matbordet. Klotet är 20 cm i diameter.
Bolleke från Fatboy är en riktigt mångsidig bärbar lampa. Kan hängas på en trädgren eller flera i rad i ett snöre över matbordet. Klotet är 20 cm i diameter.
Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.
Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.
Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Simona hamnade på HiQ lite av en slump. Idag är hon vice president för försäljning och partnerskap. Simona delar med sig av sina värderingar, sin uppväxt och sitt synsätt.
Nya Pin Pin Dumpling på Mitt Möllan serverar dumplings inspirerat av den kinesiska provinsen Sichuan. Bakom den nya restaurangen står paret Binh Trinh och Van Son Huynh. De äger och driver sedan tidigare också Bao Bao inne på Mitt Möllan. – Vi valde att öppna Pin Pin för att vi ser hur det kinesiska köket växer här i Sverige och fick inspiration när vi varit ute och rest. Detta är ett perfekt komplement på Mitt Möllan och vi ser det stora behovet. Konceptet är en variant av dim sum med handgjorda dumplings och genuina kinesiska rätter som mapu tofu samt varma och omfamnande nudelsoppor, säger ägarna.
Nya Pin Pin Dumpling på Mitt Möllan serverar dumplings inspirerat av den kinesiska provinsen Sichuan. Bakom den nya restaurangen står paret Binh Trinh och Van Son Huynh. De äger och driver sedan tidigare också Bao Bao inne på Mitt Möllan. – Vi valde att öppna Pin Pin för att vi ser hur det kinesiska köket växer här i Sverige och fick inspiration när vi varit ute och rest. Detta är ett perfekt komplement på Mitt Möllan och vi ser det stora behovet. Konceptet är en variant av dim sum med handgjorda dumplings och genuina kinesiska rätter som mapu tofu samt varma och omfamnande nudelsoppor, säger ägarna.
Nya Pin Pin Dumpling på Mitt Möllan serverar dumplings inspirerat av den kinesiska provinsen Sichuan. Bakom den nya restaurangen står paret Binh Trinh och Van Son Huynh. De äger och driver sedan tidigare också Bao Bao inne på Mitt Möllan. – Vi valde att öppna Pin Pin för att vi ser hur det kinesiska köket växer här i Sverige och fick inspiration när vi varit ute och rest. Detta är ett perfekt komplement på Mitt Möllan och vi ser det stora behovet. Konceptet är en variant av dim sum med handgjorda dumplings och genuina kinesiska rätter som mapu tofu samt varma och omfamnande nudelsoppor, säger ägarna.
Den nya italienska krogen Bosco har öppnat på Drottninggatan i Helsingborg. Förutom att fokusera på det italienska köket har menyn också spanska och franska influenser. Ägaren Andreas Ottosson ser fram emot att för första gången öppna eget.– Vi hoppas få en bred variation av besökare och har därför anpassat vår meny med olika storlekar och prisklasser på rätterna. På så sätt kan vi se till att det finns något som passar alla! Med Bosco vill vi skapa en självklar mötesplats i city där alla känner sig välkomna, säger Andreas Ottosson.
Den nya italienska krogen Bosco har öppnat på Drottninggatan i Helsingborg. Förutom att fokusera på det italienska köket har menyn också spanska och franska influenser. Ägaren Andreas Ottosson ser fram emot att för första gången öppna eget.– Vi hoppas få en bred variation av besökare och har därför anpassat vår meny med olika storlekar och prisklasser på rätterna. På så sätt kan vi se till att det finns något som passar alla! Med Bosco vill vi skapa en självklar mötesplats i city där alla känner sig välkomna, säger Andreas Ottosson.
Den nya italienska krogen Bosco har öppnat på Drottninggatan i Helsingborg. Förutom att fokusera på det italienska köket har menyn också spanska och franska influenser. Ägaren Andreas Ottosson ser fram emot att för första gången öppna eget.– Vi hoppas få en bred variation av besökare och har därför anpassat vår meny med olika storlekar och prisklasser på rätterna. På så sätt kan vi se till att det finns något som passar alla! Med Bosco vill vi skapa en självklar mötesplats i city där alla känner sig välkomna, säger Andreas Ottosson.
Rambergsstadens idrottsområde, det vill säga området kring Bravida Arena som ligger söder om Wieselgrensplatsen, står inför en förnyelse. Planen är att ersätta Rambergsrinken med en ny ishall samtidigt som Lundbybadet byggs till med en ny simhall. I planförslaget ingår också ett nytt närsjukhus som ska ersätta det befintliga sjukhuset vid Wieselgrensplatsen samt ett nytt parkeringshus i området. Förslaget har varit ute på samråd och processen för ny detaljplan pågår.
Rambergsstadens idrottsområde, det vill säga området kring Bravida Arena som ligger söder om Wieselgrensplatsen, står inför en förnyelse. Planen är att ersätta Rambergsrinken med en ny ishall samtidigt som Lundbybadet byggs till med en ny simhall. I planförslaget ingår också ett nytt närsjukhus som ska ersätta det befintliga sjukhuset vid Wieselgrensplatsen samt ett nytt parkeringshus i området. Förslaget har varit ute på samråd och processen för ny detaljplan pågår.
Rambergsstadens idrottsområde, det vill säga området kring Bravida Arena som ligger söder om Wieselgrensplatsen, står inför en förnyelse. Planen är att ersätta Rambergsrinken med en ny ishall samtidigt som Lundbybadet byggs till med en ny simhall. I planförslaget ingår också ett nytt närsjukhus som ska ersätta det befintliga sjukhuset vid Wieselgrensplatsen samt ett nytt parkeringshus i området. Förslaget har varit ute på samråd och processen för ny detaljplan pågår.
Danmarks regering satsar 800 miljoner danska kronor på en ny digitaliseringsstrategi. Syftet är att stärka den digitala omställningen i näringslivet och säkra tillgången på IT-specialister. Satsningen omfattar 25 initiativ som ska genomföras mellan 2024 och 2027, med fokus på områden som artificiell intelligens och grön omställning. – Digitaliseringen stärker våra företags internationella konkurrenskraft och skapar tillväxt […] Vi rustar för att stå starka även i framtiden, säger näringsminister Morten Bødskov.
Danmarks regering satsar 800 miljoner danska kronor på en ny digitaliseringsstrategi. Syftet är att stärka den digitala omställningen i näringslivet och säkra tillgången på IT-specialister. Satsningen omfattar 25 initiativ som ska genomföras mellan 2024 och 2027, med fokus på områden som artificiell intelligens och grön omställning. – Digitaliseringen stärker våra företags internationella konkurrenskraft och skapar tillväxt […] Vi rustar för att stå starka även i framtiden, säger näringsminister Morten Bødskov.
Danmarks regering satsar 800 miljoner danska kronor på en ny digitaliseringsstrategi. Syftet är att stärka den digitala omställningen i näringslivet och säkra tillgången på IT-specialister. Satsningen omfattar 25 initiativ som ska genomföras mellan 2024 och 2027, med fokus på områden som artificiell intelligens och grön omställning. – Digitaliseringen stärker våra företags internationella konkurrenskraft och skapar tillväxt […] Vi rustar för att stå starka även i framtiden, säger näringsminister Morten Bødskov.
Hamid Tawana driver sedan förra vintern Poké Poké på Djäknegatan. Efter ett lyckat år har han nu dragit igång samma koncept på det nya mattorget på Kronprinsen. – Det har visat sig att pokébowl-trenden håller i sig, den tilltalar människor i alla åldrar och är hälsosam och på samma gång väldigt mättande, smakrik och god. För oss som jobbar här handlar allt om kärlek och känsla till råvarorna, säger Hamid Tawana. På Kronprinsen kommer han tillsammans med sina kollegor att ytterligare utveckla konceptet och matlagningen. – Vi kommer börja flambera och marinera lax, tonfisk och tofu, vilket skapar både en ännu godare matlagning och för oss blir det roligt att kunna experimentera mer med smaker. Jag ser en stor poäng med att hela tiden utvecklas i stort och i smått. Vi har en långsiktig idé om att starta fler restauranger över hela Sverige, men än så länge har resan precis börjat, säger Hamid Tawana.
Hamid Tawana driver sedan förra vintern Poké Poké på Djäknegatan. Efter ett lyckat år har han nu dragit igång samma koncept på det nya mattorget på Kronprinsen. – Det har visat sig att pokébowl-trenden håller i sig, den tilltalar människor i alla åldrar och är hälsosam och på samma gång väldigt mättande, smakrik och god. För oss som jobbar här handlar allt om kärlek och känsla till råvarorna, säger Hamid Tawana. På Kronprinsen kommer han tillsammans med sina kollegor att ytterligare utveckla konceptet och matlagningen. – Vi kommer börja flambera och marinera lax, tonfisk och tofu, vilket skapar både en ännu godare matlagning och för oss blir det roligt att kunna experimentera mer med smaker. Jag ser en stor poäng med att hela tiden utvecklas i stort och i smått. Vi har en långsiktig idé om att starta fler restauranger över hela Sverige, men än så länge har resan precis börjat, säger Hamid Tawana.
Hamid Tawana driver sedan förra vintern Poké Poké på Djäknegatan. Efter ett lyckat år har han nu dragit igång samma koncept på det nya mattorget på Kronprinsen. – Det har visat sig att pokébowl-trenden håller i sig, den tilltalar människor i alla åldrar och är hälsosam och på samma gång väldigt mättande, smakrik och god. För oss som jobbar här handlar allt om kärlek och känsla till råvarorna, säger Hamid Tawana. På Kronprinsen kommer han tillsammans med sina kollegor att ytterligare utveckla konceptet och matlagningen. – Vi kommer börja flambera och marinera lax, tonfisk och tofu, vilket skapar både en ännu godare matlagning och för oss blir det roligt att kunna experimentera mer med smaker. Jag ser en stor poäng med att hela tiden utvecklas i stort och i smått. Vi har en långsiktig idé om att starta fler restauranger över hela Sverige, men än så länge har resan precis börjat, säger Hamid Tawana.
Inte alla vinbarer som specialiserar sig på naturvin är stöpta i samma form. Sabotøren är något av en anarkist bland vinbarer i Köpenhamn. Punkrock, fotboll och trashy-chic inredning sätter tonen för denna mysiga vinbar och butik. Utbudet är vad man kan förvänta sig från en vinbar som sålt naturvin sedan 2008. Det bästa är att alla viner kan köpas med hem till halva priset! Glöm inte att ta med bärhjälp.
Inte alla vinbarer som specialiserar sig på naturvin är stöpta i samma form. Sabotøren är något av en anarkist bland vinbarer i Köpenhamn. Punkrock, fotboll och trashy-chic inredning sätter tonen för denna mysiga vinbar och butik. Utbudet är vad man kan förvänta sig från en vinbar som sålt naturvin sedan 2008. Det bästa är att alla viner kan köpas med hem till halva priset! Glöm inte att ta med bärhjälp.
Inte alla vinbarer som specialiserar sig på naturvin är stöpta i samma form. Sabotøren är något av en anarkist bland vinbarer i Köpenhamn. Punkrock, fotboll och trashy-chic inredning sätter tonen för denna mysiga vinbar och butik. Utbudet är vad man kan förvänta sig från en vinbar som sålt naturvin sedan 2008. Det bästa är att alla viner kan köpas med hem till halva priset! Glöm inte att ta med bärhjälp.
Conga på Nørrebro är en typisk dansk bar. Här är atmosfären i fokus och cocktailen får sitta i baksätet. Det är en liten, pittoresk bar i en klassisk Köpenhamnsbyggnad med en retro 60-tals interiör som har lika många ölkranar i bardisken som cocktails på menyn. Drinkarna är smakrika, opretentiösa om än något daterade, men det bekommer ingen här. Här festas det och hygges hämningslöst. Passionsfrukt/vanilj och hallon/lakrits lever bekvämt på ålderns höst hos Conga Bar.
Conga på Nørrebro är en typisk dansk bar. Här är atmosfären i fokus och cocktailen får sitta i baksätet. Det är en liten, pittoresk bar i en klassisk Köpenhamnsbyggnad med en retro 60-tals interiör som har lika många ölkranar i bardisken som cocktails på menyn. Drinkarna är smakrika, opretentiösa om än något daterade, men det bekommer ingen här. Här festas det och hygges hämningslöst. Passionsfrukt/vanilj och hallon/lakrits lever bekvämt på ålderns höst hos Conga Bar.
Conga på Nørrebro är en typisk dansk bar. Här är atmosfären i fokus och cocktailen får sitta i baksätet. Det är en liten, pittoresk bar i en klassisk Köpenhamnsbyggnad med en retro 60-tals interiör som har lika många ölkranar i bardisken som cocktails på menyn. Drinkarna är smakrika, opretentiösa om än något daterade, men det bekommer ingen här. Här festas det och hygges hämningslöst. Passionsfrukt/vanilj och hallon/lakrits lever bekvämt på ålderns höst hos Conga Bar.
Danmark är den nynordiska mathuvudstaden och Uformel är en prisvärd sådan restaurang som vill vara en motpol till michelinrestaurangerna, har skruvat upp musiken och kör en mer prisvärd meny, utan att kompromissa på tallriken. Njut sjurätters eller á la carte och få allt från ostron och krabba till äpple sorbet i vackra upplägg i en mysig och ombonad restaurang.
Danmark är den nynordiska mathuvudstaden och Uformel är en prisvärd sådan restaurang som vill vara en motpol till michelinrestaurangerna, har skruvat upp musiken och kör en mer prisvärd meny, utan att kompromissa på tallriken. Njut sjurätters eller á la carte och få allt från ostron och krabba till äpple sorbet i vackra upplägg i en mysig och ombonad restaurang.
Danmark är den nynordiska mathuvudstaden och Uformel är en prisvärd sådan restaurang som vill vara en motpol till michelinrestaurangerna, har skruvat upp musiken och kör en mer prisvärd meny, utan att kompromissa på tallriken. Njut sjurätters eller á la carte och få allt från ostron och krabba till äpple sorbet i vackra upplägg i en mysig och ombonad restaurang.
Kronan gör sitt på ett besök i Köpenhamn, vilken tur att det finns prisvärda och bra ställen att fylla magen på. Absalon är ett av de roligare, mer kreativa ställena beläget i en kyrka och hem till allt från konst, events, yoga och loppmarknad till mat på långbord varje kväll klockan 18 för 50 DKK. Du köper helst matbiljett i förväg via deras web där du också ser dagens meny.
Kronan gör sitt på ett besök i Köpenhamn, vilken tur att det finns prisvärda och bra ställen att fylla magen på. Absalon är ett av de roligare, mer kreativa ställena beläget i en kyrka och hem till allt från konst, events, yoga och loppmarknad till mat på långbord varje kväll klockan 18 för 50 DKK. Du köper helst matbiljett i förväg via deras web där du också ser dagens meny.
Kronan gör sitt på ett besök i Köpenhamn, vilken tur att det finns prisvärda och bra ställen att fylla magen på. Absalon är ett av de roligare, mer kreativa ställena beläget i en kyrka och hem till allt från konst, events, yoga och loppmarknad till mat på långbord varje kväll klockan 18 för 50 DKK. Du köper helst matbiljett i förväg via deras web där du också ser dagens meny.
Jacob har tidigare blivit årets företagare i Malmö och hösten 2016 också EY Entrepreneur Of The Year i södra Sverige. Hans familjeföretag Candy People exporterar godis till hela världen och omsätter nästan 200 miljoner kronor. Vi fick chansen att prata med Jacob en timme om historian bakom företaget.
Jacob har tidigare blivit årets företagare i Malmö och hösten 2016 också EY Entrepreneur Of The Year i södra Sverige. Hans familjeföretag Candy People exporterar godis till hela världen och omsätter nästan 200 miljoner kronor. Vi fick chansen att prata med Jacob en timme om historian bakom företaget.
Jacob har tidigare blivit årets företagare i Malmö och hösten 2016 också EY Entrepreneur Of The Year i södra Sverige. Hans familjeföretag Candy People exporterar godis till hela världen och omsätter nästan 200 miljoner kronor. Vi fick chansen att prata med Jacob en timme om historian bakom företaget.
Listan på Lutfi Kolgjinis meriter både som kusk och tränare kan göras hur lång som helst. Både nationellt och internationellt. Vi bestämde oss för att försöka ta reda på lite mer om mannen som är en av Svensk travsports största stjärnor. Det slutade med att vi blev inbjudna till hans gård.
Listan på Lutfi Kolgjinis meriter både som kusk och tränare kan göras hur lång som helst. Både nationellt och internationellt. Vi bestämde oss för att försöka ta reda på lite mer om mannen som är en av Svensk travsports största stjärnor. Det slutade med att vi blev inbjudna till hans gård.
Listan på Lutfi Kolgjinis meriter både som kusk och tränare kan göras hur lång som helst. Både nationellt och internationellt. Vi bestämde oss för att försöka ta reda på lite mer om mannen som är en av Svensk travsports största stjärnor. Det slutade med att vi blev inbjudna till hans gård.
Malmöboxaren med flera medaljer i EM och VM och nu WBC interimbältet. Rankad två i världen och går snart match om nya bälten och första platsen på världsrankningen. Vi fick en inspirerande pratstund med 29-åriga Klara Svensson i hennes hem i Slottsstaden.
Malmöboxaren med flera medaljer i EM och VM och nu WBC interimbältet. Rankad två i världen och går snart match om nya bälten och första platsen på världsrankningen. Vi fick en inspirerande pratstund med 29-åriga Klara Svensson i hennes hem i Slottsstaden.
Malmöboxaren med flera medaljer i EM och VM och nu WBC interimbältet. Rankad två i världen och går snart match om nya bälten och första platsen på världsrankningen. Vi fick en inspirerande pratstund med 29-åriga Klara Svensson i hennes hem i Slottsstaden.
En av grundarna av Big Slap och delägare i Hipp och Luftkastellet, vd för Öresundsgruppen och mannen som såg till att Avicii la sin sista skandinaviska spelning i Malmö.
En av grundarna av Big Slap och delägare i Hipp och Luftkastellet, vd för Öresundsgruppen och mannen som såg till att Avicii la sin sista skandinaviska spelning i Malmö.
En av grundarna av Big Slap och delägare i Hipp och Luftkastellet, vd för Öresundsgruppen och mannen som såg till att Avicii la sin sista skandinaviska spelning i Malmö.
Malmökrögaren som utöver flera restauranger har släppt sex kokböcker och en sjunde på gång. Gjort matlagningsprogram som sänts på Svt och TV4 i Sverige och på TV i 117 länder till. Vi fick en underhållande pratstund med Tareq i hans hem i Lomma.
Malmökrögaren som utöver flera restauranger har släppt sex kokböcker och en sjunde på gång. Gjort matlagningsprogram som sänts på Svt och TV4 i Sverige och på TV i 117 länder till. Vi fick en underhållande pratstund med Tareq i hans hem i Lomma.
Malmökrögaren som utöver flera restauranger har släppt sex kokböcker och en sjunde på gång. Gjort matlagningsprogram som sänts på Svt och TV4 i Sverige och på TV i 117 länder till. Vi fick en underhållande pratstund med Tareq i hans hem i Lomma.
Årets Kock 2006, vinnare av Kockarnas kamp 2015 och krögare på åtta restauranger. Vi fick en pratstund med Peter hemma hos familjen Skogström en eftermiddag.
Årets Kock 2006, vinnare av Kockarnas kamp 2015 och krögare på åtta restauranger. Vi fick en pratstund med Peter hemma hos familjen Skogström en eftermiddag.
Årets Kock 2006, vinnare av Kockarnas kamp 2015 och krögare på åtta restauranger. Vi fick en pratstund med Peter hemma hos familjen Skogström en eftermiddag.
Affärsmannen Petter eller rockstjärnan Petter, välj själv. Vi fick en timmes samtal med den norske hotellkungen i en svit på hans nya hotell i Malmö.
Affärsmannen Petter eller rockstjärnan Petter, välj själv. Vi fick en timmes samtal med den norske hotellkungen i en svit på hans nya hotell i Malmö.
Affärsmannen Petter eller rockstjärnan Petter, välj själv. Vi fick en timmes samtal med den norske hotellkungen i en svit på hans nya hotell i Malmö.
Kvinnan bakom Smak, Bastard och Strandhuset. Vi fick en pratstund en eftermiddag hemma hos Nina i Limhamn.
Kvinnan bakom Smak, Bastard och Strandhuset. Vi fick en pratstund en eftermiddag hemma hos Nina i Limhamn.
Kvinnan bakom Smak, Bastard och Strandhuset. Vi fick en pratstund en eftermiddag hemma hos Nina i Limhamn.
Över 200 landskamper, Diamantbollen två gånger, Årets mittfältare två gånger, EM-silver, VM-silver, VM-brons, fyra SM-guld och mycket mer. Therese Sjögran är Sveriges mesta landslagsspelare som avslutade sin karriär i somras och fick Fotbollskanalens hederspris 2015 nyligen. Galore träffade Therese en förmiddag på Operagrillen för en pratsund med den ganska nyblivna sportchefen för FC Rosengård.
Över 200 landskamper, Diamantbollen två gånger, Årets mittfältare två gånger, EM-silver, VM-silver, VM-brons, fyra SM-guld och mycket mer. Therese Sjögran är Sveriges mesta landslagsspelare som avslutade sin karriär i somras och fick Fotbollskanalens hederspris 2015 nyligen. Galore träffade Therese en förmiddag på Operagrillen för en pratsund med den ganska nyblivna sportchefen för FC Rosengård.
Över 200 landskamper, Diamantbollen två gånger, Årets mittfältare två gånger, EM-silver, VM-silver, VM-brons, fyra SM-guld och mycket mer. Therese Sjögran är Sveriges mesta landslagsspelare som avslutade sin karriär i somras och fick Fotbollskanalens hederspris 2015 nyligen. Galore träffade Therese en förmiddag på Operagrillen för en pratsund med den ganska nyblivna sportchefen för FC Rosengård.
Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.
Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.
Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö