Malmö Operas vd och konstnärliga ledare sprang redan som treåring upp på en teaterscen och krävde att få vara med. Christina Hörnell om lustbetonat ledarskap, att bryta ny mark som första kvinna och hur publiken kommer att märka skillnaden efter skiftet på chefsposten.
Högst upp i varuhuset Illum samsas flera restauranger: sushi, pizza, dansk fisk och italienska klassiker. Du väljer bord först, kök sen. En chablis från vinbaren kan kombineras med tonfisk-tartar eller burrata från grannen. Terrassen vetter mot stadens takåsar och bjuder sol större delen av dagen. Det är en publik plats – men med något lyxigt i att se ut över allt utan att vara mitt i det.
Högst upp i varuhuset Illum samsas flera restauranger: sushi, pizza, dansk fisk och italienska klassiker. Du väljer bord först, kök sen. En chablis från vinbaren kan kombineras med tonfisk-tartar eller burrata från grannen. Terrassen vetter mot stadens takåsar och bjuder sol större delen av dagen. Det är en publik plats – men med något lyxigt i att se ut över allt utan att vara mitt i det.
Högst upp i varuhuset Illum samsas flera restauranger: sushi, pizza, dansk fisk och italienska klassiker. Du väljer bord först, kök sen. En chablis från vinbaren kan kombineras med tonfisk-tartar eller burrata från grannen. Terrassen vetter mot stadens takåsar och bjuder sol större delen av dagen. Det är en publik plats – men med något lyxigt i att se ut över allt utan att vara mitt i det.
Bolleke från Fatboy är en riktigt mångsidig bärbar lampa. Kan hängas på en trädgren eller flera i rad i ett snöre över matbordet. Klotet är 20 cm i diameter.
Bolleke från Fatboy är en riktigt mångsidig bärbar lampa. Kan hängas på en trädgren eller flera i rad i ett snöre över matbordet. Klotet är 20 cm i diameter.
Bolleke från Fatboy är en riktigt mångsidig bärbar lampa. Kan hängas på en trädgren eller flera i rad i ett snöre över matbordet. Klotet är 20 cm i diameter.
Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.
Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.
Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Simona hamnade på HiQ lite av en slump. Idag är hon vice president för försäljning och partnerskap. Simona delar med sig av sina värderingar, sin uppväxt och sitt synsätt.
Både i Sverige och globalt har containervolymen minskat – men Göteborgs hamn går mot strömmen. Här ökade istället antalet hanterade containrar med 3 procent under det tredje kvartalet. – Den internationella containermarknaden tecknar en tydlig bild av läget i en bromsande ekonomi. Att Göteborg ökar i det här läget är snudd på unikt, säger Claes Sundmark, försäljningschef på Göteborgs hamn. Han lägger till att det märks ”ett fortsatt jättetryck” i svensk exportindustri.
Både i Sverige och globalt har containervolymen minskat – men Göteborgs hamn går mot strömmen. Här ökade istället antalet hanterade containrar med 3 procent under det tredje kvartalet. – Den internationella containermarknaden tecknar en tydlig bild av läget i en bromsande ekonomi. Att Göteborg ökar i det här läget är snudd på unikt, säger Claes Sundmark, försäljningschef på Göteborgs hamn. Han lägger till att det märks ”ett fortsatt jättetryck” i svensk exportindustri.
Både i Sverige och globalt har containervolymen minskat – men Göteborgs hamn går mot strömmen. Här ökade istället antalet hanterade containrar med 3 procent under det tredje kvartalet. – Den internationella containermarknaden tecknar en tydlig bild av läget i en bromsande ekonomi. Att Göteborg ökar i det här läget är snudd på unikt, säger Claes Sundmark, försäljningschef på Göteborgs hamn. Han lägger till att det märks ”ett fortsatt jättetryck” i svensk exportindustri.
I höstas öppnade Stenugnsbageriet ett nytt bageri vid Heden och är även på gång med ett på Kallebäcks terrasser. Och nu är det dags igen. – Vi ser fram emot att öppna i Mölnlycke fabriker. Där blir det ett stort kafé med insyn i själva bageriet, som är på 500 kvadratmeter, säger Fredrik Frigell, som äger och driver Stenugnsbageriet. Till bruksmiljöerna i det gamla fabriksområdet ska bageriet flytta sin befintliga verksamhet från Landvetter. Här liksom där är specialiteten surdegsbröd i lösvikt. Premiären ska ske strax efter årsskiftet.
I höstas öppnade Stenugnsbageriet ett nytt bageri vid Heden och är även på gång med ett på Kallebäcks terrasser. Och nu är det dags igen. – Vi ser fram emot att öppna i Mölnlycke fabriker. Där blir det ett stort kafé med insyn i själva bageriet, som är på 500 kvadratmeter, säger Fredrik Frigell, som äger och driver Stenugnsbageriet. Till bruksmiljöerna i det gamla fabriksområdet ska bageriet flytta sin befintliga verksamhet från Landvetter. Här liksom där är specialiteten surdegsbröd i lösvikt. Premiären ska ske strax efter årsskiftet.
I höstas öppnade Stenugnsbageriet ett nytt bageri vid Heden och är även på gång med ett på Kallebäcks terrasser. Och nu är det dags igen. – Vi ser fram emot att öppna i Mölnlycke fabriker. Där blir det ett stort kafé med insyn i själva bageriet, som är på 500 kvadratmeter, säger Fredrik Frigell, som äger och driver Stenugnsbageriet. Till bruksmiljöerna i det gamla fabriksområdet ska bageriet flytta sin befintliga verksamhet från Landvetter. Här liksom där är specialiteten surdegsbröd i lösvikt. Premiären ska ske strax efter årsskiftet.
Alldeles intill Safjällets naturreservat, inte långt från centrala Mölndal, planeras två etapper med nya lägenheter med äganderätt. Totalt omfattar de båda etapperna 82 lägenheter från enrummare till fyror med boyta från 29 till 96 kvadratmeter. De byggs utmed Bifrostgatan som är tänkt att utvecklas till en stadsgatan med affärslokaler. Inflyttning beräknas preliminärt kunna ske oktober till november 2025.
Alldeles intill Safjällets naturreservat, inte långt från centrala Mölndal, planeras två etapper med nya lägenheter med äganderätt. Totalt omfattar de båda etapperna 82 lägenheter från enrummare till fyror med boyta från 29 till 96 kvadratmeter. De byggs utmed Bifrostgatan som är tänkt att utvecklas till en stadsgatan med affärslokaler. Inflyttning beräknas preliminärt kunna ske oktober till november 2025.
Alldeles intill Safjällets naturreservat, inte långt från centrala Mölndal, planeras två etapper med nya lägenheter med äganderätt. Totalt omfattar de båda etapperna 82 lägenheter från enrummare till fyror med boyta från 29 till 96 kvadratmeter. De byggs utmed Bifrostgatan som är tänkt att utvecklas till en stadsgatan med affärslokaler. Inflyttning beräknas preliminärt kunna ske oktober till november 2025.
Nu öppnar Friskis & Svettis igen på Kronprinsen efter tre månader av totalrenovering. Olle Ingman, verksamhetschef, lyfter fram att besökarna nu kommer kunna träna på större ytor och gruppträning kommer ingå i konceptet. – Från att ha varit enbart ett gym blir det nu en all inclusive-anläggning med våra uppskattade gruppträningspass, både i gruppsal och på gymytan. Nytt blir också vår nya träningsform “Smarta Gym” som kan beskrivas som en skräddarsydd och helt individuellt anpassad styrketräning där du är färdigtränad på 29 minuter, säger Olle Ingman.
Nu öppnar Friskis & Svettis igen på Kronprinsen efter tre månader av totalrenovering. Olle Ingman, verksamhetschef, lyfter fram att besökarna nu kommer kunna träna på större ytor och gruppträning kommer ingå i konceptet. – Från att ha varit enbart ett gym blir det nu en all inclusive-anläggning med våra uppskattade gruppträningspass, både i gruppsal och på gymytan. Nytt blir också vår nya träningsform “Smarta Gym” som kan beskrivas som en skräddarsydd och helt individuellt anpassad styrketräning där du är färdigtränad på 29 minuter, säger Olle Ingman.
Nu öppnar Friskis & Svettis igen på Kronprinsen efter tre månader av totalrenovering. Olle Ingman, verksamhetschef, lyfter fram att besökarna nu kommer kunna träna på större ytor och gruppträning kommer ingå i konceptet. – Från att ha varit enbart ett gym blir det nu en all inclusive-anläggning med våra uppskattade gruppträningspass, både i gruppsal och på gymytan. Nytt blir också vår nya träningsform “Smarta Gym” som kan beskrivas som en skräddarsydd och helt individuellt anpassad styrketräning där du är färdigtränad på 29 minuter, säger Olle Ingman.
Bredo är en relativt ny cocktailbar i gränslandet mellan Nørrebro och Østerbro. Baren drivs av väldigt erfarna bartendrar och delar atmosfär och inredning med nutida hipster-hak, lite avskalat och hippt men mysigt. Det som får Bredo att sticka ut är deras cocktailprogram, en hyllning till den gyllene eran. Här finns inga märkvärdiga ingredienser eller pretentiösa metoder, allt är klassiskt och otroligt välgjort. Lägg Bredo på minnet, du lär inte bli besviken.
Bredo är en relativt ny cocktailbar i gränslandet mellan Nørrebro och Østerbro. Baren drivs av väldigt erfarna bartendrar och delar atmosfär och inredning med nutida hipster-hak, lite avskalat och hippt men mysigt. Det som får Bredo att sticka ut är deras cocktailprogram, en hyllning till den gyllene eran. Här finns inga märkvärdiga ingredienser eller pretentiösa metoder, allt är klassiskt och otroligt välgjort. Lägg Bredo på minnet, du lär inte bli besviken.
Bredo är en relativt ny cocktailbar i gränslandet mellan Nørrebro och Østerbro. Baren drivs av väldigt erfarna bartendrar och delar atmosfär och inredning med nutida hipster-hak, lite avskalat och hippt men mysigt. Det som får Bredo att sticka ut är deras cocktailprogram, en hyllning till den gyllene eran. Här finns inga märkvärdiga ingredienser eller pretentiösa metoder, allt är klassiskt och otroligt välgjort. Lägg Bredo på minnet, du lär inte bli besviken.
Zaid Saeed och hans team på Scalinq arbetar för att förvandla kvantdatorer från forskningsprojekt till kommersiella produkter. Med rötter i Chalmers tekniska högskola fokuserar det göteborgska startup-företaget på att utveckla och förbättra komponenter för kvantdatorer. Tekniken kan innebära ”en revolution över alla industrier”, menar vd:n Zaid Saeed. – Vi har inte tagit in riskkapital alls, utan vi växer baserat på vår försäljning helt och hållet, sedan dag ett, säger han i en intervju med Dagens Industri.
Zaid Saeed och hans team på Scalinq arbetar för att förvandla kvantdatorer från forskningsprojekt till kommersiella produkter. Med rötter i Chalmers tekniska högskola fokuserar det göteborgska startup-företaget på att utveckla och förbättra komponenter för kvantdatorer. Tekniken kan innebära ”en revolution över alla industrier”, menar vd:n Zaid Saeed. – Vi har inte tagit in riskkapital alls, utan vi växer baserat på vår försäljning helt och hållet, sedan dag ett, säger han i en intervju med Dagens Industri.
Zaid Saeed och hans team på Scalinq arbetar för att förvandla kvantdatorer från forskningsprojekt till kommersiella produkter. Med rötter i Chalmers tekniska högskola fokuserar det göteborgska startup-företaget på att utveckla och förbättra komponenter för kvantdatorer. Tekniken kan innebära ”en revolution över alla industrier”, menar vd:n Zaid Saeed. – Vi har inte tagit in riskkapital alls, utan vi växer baserat på vår försäljning helt och hållet, sedan dag ett, säger han i en intervju med Dagens Industri.
Herrkonfektionskedjan Oscar Jacobson har funnits i 120 år och har varit kunglig hovleverantör sedan 1980. Snart öppnar man en ny hållbarhetsbutik i Göteborg, ett initiativ som innefattar att kunderna kan köpa, sälja och hyra kläder. – Med Sustain by Oscar Jacobson kan vi vara med och bidra i arbetet med att främja nya konsumtionsmönster för en mer hållbar modebransch, säger företagets vd Richard Woodbridge. Den nya butiken ska öppnas runt årsskiftet i Victoriapassagen. I samma veva renoveras även Oscar Jacobsons lokal på Avenyn.
Herrkonfektionskedjan Oscar Jacobson har funnits i 120 år och har varit kunglig hovleverantör sedan 1980. Snart öppnar man en ny hållbarhetsbutik i Göteborg, ett initiativ som innefattar att kunderna kan köpa, sälja och hyra kläder. – Med Sustain by Oscar Jacobson kan vi vara med och bidra i arbetet med att främja nya konsumtionsmönster för en mer hållbar modebransch, säger företagets vd Richard Woodbridge. Den nya butiken ska öppnas runt årsskiftet i Victoriapassagen. I samma veva renoveras även Oscar Jacobsons lokal på Avenyn.
Herrkonfektionskedjan Oscar Jacobson har funnits i 120 år och har varit kunglig hovleverantör sedan 1980. Snart öppnar man en ny hållbarhetsbutik i Göteborg, ett initiativ som innefattar att kunderna kan köpa, sälja och hyra kläder. – Med Sustain by Oscar Jacobson kan vi vara med och bidra i arbetet med att främja nya konsumtionsmönster för en mer hållbar modebransch, säger företagets vd Richard Woodbridge. Den nya butiken ska öppnas runt årsskiftet i Victoriapassagen. I samma veva renoveras även Oscar Jacobsons lokal på Avenyn.
Läkemedelsjätten Novo Nordisk investerar drygt 42 miljarder danska kronor på att bygga ut sin fabrik i Kalundborg. Satsningen görs för att öka tillverkningen av läkemedel mot allvarliga kroniska sjukdomar, inklusive GLP-1-produkter som används vid behandling av fetma och diabetes. – Den här investeringen visar att vi tror på vår nuvarande och framtida produktportfölj, säger produktchef Henrik Wulff. Investeringen kommer i samband med att Novo Nordisk firar sitt 100-årsjubileum.
Läkemedelsjätten Novo Nordisk investerar drygt 42 miljarder danska kronor på att bygga ut sin fabrik i Kalundborg. Satsningen görs för att öka tillverkningen av läkemedel mot allvarliga kroniska sjukdomar, inklusive GLP-1-produkter som används vid behandling av fetma och diabetes. – Den här investeringen visar att vi tror på vår nuvarande och framtida produktportfölj, säger produktchef Henrik Wulff. Investeringen kommer i samband med att Novo Nordisk firar sitt 100-årsjubileum.
Läkemedelsjätten Novo Nordisk investerar drygt 42 miljarder danska kronor på att bygga ut sin fabrik i Kalundborg. Satsningen görs för att öka tillverkningen av läkemedel mot allvarliga kroniska sjukdomar, inklusive GLP-1-produkter som används vid behandling av fetma och diabetes. – Den här investeringen visar att vi tror på vår nuvarande och framtida produktportfölj, säger produktchef Henrik Wulff. Investeringen kommer i samband med att Novo Nordisk firar sitt 100-årsjubileum.
I utvecklingsområdet Nordhavn strax norr om centrala Köpenhamn planeras bygget av ett nytt kontorshus, i närheten av metrostationen Orientkaj. Nybygget ska få sex våningar plus källare och omfatta total mer än 14 000 kvadratmeter, varav cirka 2 500 kvadratmeter i källare. Det finns också planer på kafé och restaurang i gatuplanet. Projektet förväntas stå färdigt i slutet av 2026.
I utvecklingsområdet Nordhavn strax norr om centrala Köpenhamn planeras bygget av ett nytt kontorshus, i närheten av metrostationen Orientkaj. Nybygget ska få sex våningar plus källare och omfatta total mer än 14 000 kvadratmeter, varav cirka 2 500 kvadratmeter i källare. Det finns också planer på kafé och restaurang i gatuplanet. Projektet förväntas stå färdigt i slutet av 2026.
I utvecklingsområdet Nordhavn strax norr om centrala Köpenhamn planeras bygget av ett nytt kontorshus, i närheten av metrostationen Orientkaj. Nybygget ska få sex våningar plus källare och omfatta total mer än 14 000 kvadratmeter, varav cirka 2 500 kvadratmeter i källare. Det finns också planer på kafé och restaurang i gatuplanet. Projektet förväntas stå färdigt i slutet av 2026.
Killen som gick från kock till affärsman. Driver idag både restaurang Atmosfär och kedjan Salads and Smoothies. Vi pratar om övergången med mera.
Killen som gick från kock till affärsman. Driver idag både restaurang Atmosfär och kedjan Salads and Smoothies. Vi pratar om övergången med mera.
Killen som gick från kock till affärsman. Driver idag både restaurang Atmosfär och kedjan Salads and Smoothies. Vi pratar om övergången med mera.
Kristina jobbade i offentliga sektorn och tog chansen att starta omsorg som privat aktör. Det visade sig vara en idé som omsätter nästan en miljard.
Kristina jobbade i offentliga sektorn och tog chansen att starta omsorg som privat aktör. Det visade sig vara en idé som omsätter nästan en miljard.
Kristina jobbade i offentliga sektorn och tog chansen att starta omsorg som privat aktör. Det visade sig vara en idé som omsätter nästan en miljard.
Daniel Müllern är den självlärda kocken som blev ett fullfjädrat proffs. Nyligen vann han Kanal 5s Köksmästarna och är kökschef på Ystad Saltsjöbad. Galore Weekend fick en lång pratstund med Daniel i hans hem i Kåseberga och fascinerades av denna starka personlighet som paradoxalt nog är både ödmjuk, jordnära, kaxig och lite självgod.
Daniel Müllern är den självlärda kocken som blev ett fullfjädrat proffs. Nyligen vann han Kanal 5s Köksmästarna och är kökschef på Ystad Saltsjöbad. Galore Weekend fick en lång pratstund med Daniel i hans hem i Kåseberga och fascinerades av denna starka personlighet som paradoxalt nog är både ödmjuk, jordnära, kaxig och lite självgod.
Daniel Müllern är den självlärda kocken som blev ett fullfjädrat proffs. Nyligen vann han Kanal 5s Köksmästarna och är kökschef på Ystad Saltsjöbad. Galore Weekend fick en lång pratstund med Daniel i hans hem i Kåseberga och fascinerades av denna starka personlighet som paradoxalt nog är både ödmjuk, jordnära, kaxig och lite självgod.
Full av energi, klädd i paljetter och bara 18 år. Ellen Benediktson blev "Melloskr-ellen" med svenska folket när hon gick direkt till final i årets melodifestival. Galore Weekend möter en ung Limhamnstjej som berättar om karriären efter schlageryran – men också om att bli vuxen, att kämpa för jämställdhet och varför hon vill bli som Laleh.
Full av energi, klädd i paljetter och bara 18 år. Ellen Benediktson blev "Melloskr-ellen" med svenska folket när hon gick direkt till final i årets melodifestival. Galore Weekend möter en ung Limhamnstjej som berättar om karriären efter schlageryran – men också om att bli vuxen, att kämpa för jämställdhet och varför hon vill bli som Laleh.
Full av energi, klädd i paljetter och bara 18 år. Ellen Benediktson blev "Melloskr-ellen" med svenska folket när hon gick direkt till final i årets melodifestival. Galore Weekend möter en ung Limhamnstjej som berättar om karriären efter schlageryran – men också om att bli vuxen, att kämpa för jämställdhet och varför hon vill bli som Laleh.
”Det fanns ingen stor vision inför framtiden när vi startade vårt företag. Jag började putsa fönster för att jag behövde stålar. Jag ville ut och resa”, säger Jon Enström. Tolv år senare driver han Skånes största fönsterputsbolag, Ultraputs, med 24 anställda och en omsättning på 9,3 miljoner senaste året.
”Det fanns ingen stor vision inför framtiden när vi startade vårt företag. Jag började putsa fönster för att jag behövde stålar. Jag ville ut och resa”, säger Jon Enström. Tolv år senare driver han Skånes största fönsterputsbolag, Ultraputs, med 24 anställda och en omsättning på 9,3 miljoner senaste året.
”Det fanns ingen stor vision inför framtiden när vi startade vårt företag. Jag började putsa fönster för att jag behövde stålar. Jag ville ut och resa”, säger Jon Enström. Tolv år senare driver han Skånes största fönsterputsbolag, Ultraputs, med 24 anställda och en omsättning på 9,3 miljoner senaste året.
Han har byggt upp varumärken som Gant och Lexington, arbetat med Henri Lloyd och Pierre Robert och satt Falsterbo Horseshow på kartan. Galore träffade Krister Appelfeldt och talade om varumärken, konst och familjeliv.
Han har byggt upp varumärken som Gant och Lexington, arbetat med Henri Lloyd och Pierre Robert och satt Falsterbo Horseshow på kartan. Galore träffade Krister Appelfeldt och talade om varumärken, konst och familjeliv.
Han har byggt upp varumärken som Gant och Lexington, arbetat med Henri Lloyd och Pierre Robert och satt Falsterbo Horseshow på kartan. Galore träffade Krister Appelfeldt och talade om varumärken, konst och familjeliv.
Med sin starka vilja och drivkraft har han etablerat sig som en av Malmös mest ansedda krögare. Wilhelm Pieplows malmöitiska krogimperium har funnits i mer än 30 år och nog har det lämnat sina spår på malmöbornas tungor. Galore mötte hamburgaren som just firat 70 och som aldrig kan få nog av sparris.
Med sin starka vilja och drivkraft har han etablerat sig som en av Malmös mest ansedda krögare. Wilhelm Pieplows malmöitiska krogimperium har funnits i mer än 30 år och nog har det lämnat sina spår på malmöbornas tungor. Galore mötte hamburgaren som just firat 70 och som aldrig kan få nog av sparris.
Med sin starka vilja och drivkraft har han etablerat sig som en av Malmös mest ansedda krögare. Wilhelm Pieplows malmöitiska krogimperium har funnits i mer än 30 år och nog har det lämnat sina spår på malmöbornas tungor. Galore mötte hamburgaren som just firat 70 och som aldrig kan få nog av sparris.
Dan släpper in oss i sitt hem för att prata företagsamhet, samhällsansvar och ger oss lite vinklar på hur man blir en framgångsrik ledare.
Dan släpper in oss i sitt hem för att prata företagsamhet, samhällsansvar och ger oss lite vinklar på hur man blir en framgångsrik ledare.
Dan släpper in oss i sitt hem för att prata företagsamhet, samhällsansvar och ger oss lite vinklar på hur man blir en framgångsrik ledare.
Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.
Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.
Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö