Malmö Operas vd och konstnärliga ledare sprang redan som treåring upp på en teaterscen och krävde att få vara med. Christina Hörnell om lustbetonat ledarskap, att bryta ny mark som första kvinna och hur publiken kommer att märka skillnaden efter skiftet på chefsposten.
Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.
Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.
Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.
Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.
Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.
Mitt på Refshaleøen ligger Reffen – en industriell labyrint av färgglada containrar och doftande matstånd. Här samsas thailändsk curry med argentinsk grill och veganska burgare. Lokala mikrobrygder serveras i återanvändbara plastglas, och borden är grova träskivor på ölbackar. Soliga dagar fylls bryggorna av folk som badar, lyssnar på DJ:s och njuter av en stadsutsikt som känns långt bort.
Mitt på Refshaleøen ligger Reffen – en industriell labyrint av färgglada containrar och doftande matstånd. Här samsas thailändsk curry med argentinsk grill och veganska burgare. Lokala mikrobrygder serveras i återanvändbara plastglas, och borden är grova träskivor på ölbackar. Soliga dagar fylls bryggorna av folk som badar, lyssnar på DJ:s och njuter av en stadsutsikt som känns långt bort.
Mitt på Refshaleøen ligger Reffen – en industriell labyrint av färgglada containrar och doftande matstånd. Här samsas thailändsk curry med argentinsk grill och veganska burgare. Lokala mikrobrygder serveras i återanvändbara plastglas, och borden är grova träskivor på ölbackar. Soliga dagar fylls bryggorna av folk som badar, lyssnar på DJ:s och njuter av en stadsutsikt som känns långt bort.
Simona hamnade på HiQ lite av en slump. Idag är hon vice president för försäljning och partnerskap. Simona delar med sig av sina värderingar, sin uppväxt och sitt synsätt.
Under våren börjar Systembolaget rulla ut självscanningskassor i skånska butiker, rapporterar SVT Skåne. Mobilia i Malmö är först ut, följt av Systembolaget i Kristianstad och Lund. Målet är att köerna ska minska. Däremot kommer det finnas personal på plats som gör stickprover och kontrollerar legitimation. – Vi får inte sälja till någon under 20, så det kommer vara bemannat hela tiden, säger Marina Miloradovic, Systembolagets butikschef på Mobilia.
Under våren börjar Systembolaget rulla ut självscanningskassor i skånska butiker, rapporterar SVT Skåne. Mobilia i Malmö är först ut, följt av Systembolaget i Kristianstad och Lund. Målet är att köerna ska minska. Däremot kommer det finnas personal på plats som gör stickprover och kontrollerar legitimation. – Vi får inte sälja till någon under 20, så det kommer vara bemannat hela tiden, säger Marina Miloradovic, Systembolagets butikschef på Mobilia.
Under våren börjar Systembolaget rulla ut självscanningskassor i skånska butiker, rapporterar SVT Skåne. Mobilia i Malmö är först ut, följt av Systembolaget i Kristianstad och Lund. Målet är att köerna ska minska. Däremot kommer det finnas personal på plats som gör stickprover och kontrollerar legitimation. – Vi får inte sälja till någon under 20, så det kommer vara bemannat hela tiden, säger Marina Miloradovic, Systembolagets butikschef på Mobilia.
Helsingborg har fått ett nytt center för innovation, Parken, som ska bli en mötesplats för stad, näringsliv och akademi. “Innovationsdistrikt är ett relativt nytt fenomen som håller på etableras runt om i Europa”. Parken ligger i den nya stadsdelen Oceanhamnen, som har omkring 300 aktörer i området. – Staden är aktiv och bidrar till innovationssamverkan och tillväxt. Ett sätt vi gör det på är genom att agera testbädd för nya välfärdslösningar, säger Lisa Olsson, ansvarig för Parken.
Helsingborg har fått ett nytt center för innovation, Parken, som ska bli en mötesplats för stad, näringsliv och akademi. “Innovationsdistrikt är ett relativt nytt fenomen som håller på etableras runt om i Europa”. Parken ligger i den nya stadsdelen Oceanhamnen, som har omkring 300 aktörer i området. – Staden är aktiv och bidrar till innovationssamverkan och tillväxt. Ett sätt vi gör det på är genom att agera testbädd för nya välfärdslösningar, säger Lisa Olsson, ansvarig för Parken.
Helsingborg har fått ett nytt center för innovation, Parken, som ska bli en mötesplats för stad, näringsliv och akademi. “Innovationsdistrikt är ett relativt nytt fenomen som håller på etableras runt om i Europa”. Parken ligger i den nya stadsdelen Oceanhamnen, som har omkring 300 aktörer i området. – Staden är aktiv och bidrar till innovationssamverkan och tillväxt. Ett sätt vi gör det på är genom att agera testbädd för nya välfärdslösningar, säger Lisa Olsson, ansvarig för Parken.
I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub. Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg. Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering. – Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.
I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub. Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg. Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering. – Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.
I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub. Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg. Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering. – Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.
Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia. – Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama. Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi. Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén. Vad lockade med platsen? – Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia. – Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama. Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi. Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén. Vad lockade med platsen? – Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia. – Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama. Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi. Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén. Vad lockade med platsen? – Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Ferdinand’s Creamery är ett mejeri som ligger inne på Washington State Universitys campus. Deras ost på burk har rötter i 40-talet. Burkosten finns i 8 smaker, medan Cougar Gold (en amerikansk cheddar) är den som säljer bäst (ca 80%). Går att köpa online. cougarcheese.wsu.edu
Ferdinand’s Creamery är ett mejeri som ligger inne på Washington State Universitys campus. Deras ost på burk har rötter i 40-talet. Burkosten finns i 8 smaker, medan Cougar Gold (en amerikansk cheddar) är den som säljer bäst (ca 80%). Går att köpa online. cougarcheese.wsu.edu
Ferdinand’s Creamery är ett mejeri som ligger inne på Washington State Universitys campus. Deras ost på burk har rötter i 40-talet. Burkosten finns i 8 smaker, medan Cougar Gold (en amerikansk cheddar) är den som säljer bäst (ca 80%). Går att köpa online. cougarcheese.wsu.edu
Transport- och logistikföretaget Dachser Sweden flyttar sin verksamhet från Malmö till Landskrona vid årsskiftet. – Den nya filialen blir ungefär tre gånger så stor som vår nuvarande. Där vi dessutom har möjlighet till att expandera ytterligare, säger Joakim Friberg, filialchef i Malmö. Företagets nuvarande filial ligger i Östra hamnen i Malmö. Den nya anläggningen på totalt 9.600 kvadratmeter kommer att byggas i östra Landskrona, i närheten av E6.
Transport- och logistikföretaget Dachser Sweden flyttar sin verksamhet från Malmö till Landskrona vid årsskiftet. – Den nya filialen blir ungefär tre gånger så stor som vår nuvarande. Där vi dessutom har möjlighet till att expandera ytterligare, säger Joakim Friberg, filialchef i Malmö. Företagets nuvarande filial ligger i Östra hamnen i Malmö. Den nya anläggningen på totalt 9.600 kvadratmeter kommer att byggas i östra Landskrona, i närheten av E6.
Transport- och logistikföretaget Dachser Sweden flyttar sin verksamhet från Malmö till Landskrona vid årsskiftet. – Den nya filialen blir ungefär tre gånger så stor som vår nuvarande. Där vi dessutom har möjlighet till att expandera ytterligare, säger Joakim Friberg, filialchef i Malmö. Företagets nuvarande filial ligger i Östra hamnen i Malmö. Den nya anläggningen på totalt 9.600 kvadratmeter kommer att byggas i östra Landskrona, i närheten av E6.
I en ny detaljplan för området runt rondellen som kallas Lödde kors planeras 75 nya lägenheter i flerbostadshus, ett LSS-boende och omkring 40 lägenheter för äldre. Enligt planerna ska det gamla gästgiveriet och magasinsbyggnaden byggas om till bostäder, medan handelshuset på hörnet rivs och ersätts med ett nybygge. De nya husen i området blir som högst tre våningar för att behålla skalan i den nuvarande bebyggelsen.
I en ny detaljplan för området runt rondellen som kallas Lödde kors planeras 75 nya lägenheter i flerbostadshus, ett LSS-boende och omkring 40 lägenheter för äldre. Enligt planerna ska det gamla gästgiveriet och magasinsbyggnaden byggas om till bostäder, medan handelshuset på hörnet rivs och ersätts med ett nybygge. De nya husen i området blir som högst tre våningar för att behålla skalan i den nuvarande bebyggelsen.
I en ny detaljplan för området runt rondellen som kallas Lödde kors planeras 75 nya lägenheter i flerbostadshus, ett LSS-boende och omkring 40 lägenheter för äldre. Enligt planerna ska det gamla gästgiveriet och magasinsbyggnaden byggas om till bostäder, medan handelshuset på hörnet rivs och ersätts med ett nybygge. De nya husen i området blir som högst tre våningar för att behålla skalan i den nuvarande bebyggelsen.
Vermouth boomar just nu och Paloma har alltid stått i framkanten som Skandinaviens första Vermouth Bar. Atmosfären och utbudet är en hybrid mellan spansk vermuteria och neighbourhood-bar. Vinet och vermouthen är fokus och av högsta högsta kvalitet. Du hittar allt från Vermouth på Barberà eller Barolo till friska och pigga ”Hawaiian Tropic” vermouth smaksatt med kokos och inoljade strandraggare! Guldbergsgade 51
Vermouth boomar just nu och Paloma har alltid stått i framkanten som Skandinaviens första Vermouth Bar. Atmosfären och utbudet är en hybrid mellan spansk vermuteria och neighbourhood-bar. Vinet och vermouthen är fokus och av högsta högsta kvalitet. Du hittar allt från Vermouth på Barberà eller Barolo till friska och pigga ”Hawaiian Tropic” vermouth smaksatt med kokos och inoljade strandraggare! Guldbergsgade 51
Vermouth boomar just nu och Paloma har alltid stått i framkanten som Skandinaviens första Vermouth Bar. Atmosfären och utbudet är en hybrid mellan spansk vermuteria och neighbourhood-bar. Vinet och vermouthen är fokus och av högsta högsta kvalitet. Du hittar allt från Vermouth på Barberà eller Barolo till friska och pigga ”Hawaiian Tropic” vermouth smaksatt med kokos och inoljade strandraggare! Guldbergsgade 51
Att skriva denna krönika en gång i månaden är kul men det gör mig tro det eller ej inte ekonomisk oberoende. Och som alla vet är det tuffa tider nu. Därför blev jag häromdagen tvungen att göra en liten inventering kring vilka streamingtjänster jag abonnerar på. En snabbkoll visade att jag varje månad betalar för följande: Netflix 179 kr, Viaplay 349 kr, Disney Plus 199 kr, Tennis-TV 129 kr samt Discovery Plus för 229 kr. Alltså totalt en månatlig kostnad på 1085 kr. Alldeles för mycket såklart. För den summan kan man ju få typ fem-sex tomater eller två paket Bregott istället. Så, vilka tjänster ska jag då behålla och vilka ska jag avsluta. Här är mitt resonemang.
Att skriva denna krönika en gång i månaden är kul men det gör mig tro det eller ej inte ekonomisk oberoende. Och som alla vet är det tuffa tider nu. Därför blev jag häromdagen tvungen att göra en liten inventering kring vilka streamingtjänster jag abonnerar på. En snabbkoll visade att jag varje månad betalar för följande: Netflix 179 kr, Viaplay 349 kr, Disney Plus 199 kr, Tennis-TV 129 kr samt Discovery Plus för 229 kr. Alltså totalt en månatlig kostnad på 1085 kr. Alldeles för mycket såklart. För den summan kan man ju få typ fem-sex tomater eller två paket Bregott istället. Så, vilka tjänster ska jag då behålla och vilka ska jag avsluta. Här är mitt resonemang.
Att skriva denna krönika en gång i månaden är kul men det gör mig tro det eller ej inte ekonomisk oberoende. Och som alla vet är det tuffa tider nu. Därför blev jag häromdagen tvungen att göra en liten inventering kring vilka streamingtjänster jag abonnerar på. En snabbkoll visade att jag varje månad betalar för följande: Netflix 179 kr, Viaplay 349 kr, Disney Plus 199 kr, Tennis-TV 129 kr samt Discovery Plus för 229 kr. Alltså totalt en månatlig kostnad på 1085 kr. Alldeles för mycket såklart. För den summan kan man ju få typ fem-sex tomater eller två paket Bregott istället. Så, vilka tjänster ska jag då behålla och vilka ska jag avsluta. Här är mitt resonemang.
Sveriges främsta äventyrskvinna har bestigit berg och gjort expeditioner över hela världen, fått internationella utmärkelser och ska bli första svenska kvinna i rymden.
Sveriges främsta äventyrskvinna har bestigit berg och gjort expeditioner över hela världen, fått internationella utmärkelser och ska bli första svenska kvinna i rymden.
Sveriges främsta äventyrskvinna har bestigit berg och gjort expeditioner över hela världen, fått internationella utmärkelser och ska bli första svenska kvinna i rymden.
Hon har släppt tre skivor i eget namn och är Guldbaggebelönad för sin tolkning av Monica Zetterlund i filmen Monica Z. Vi träffade Edda för att prata musik, hennes karriär och bakgrund.
Hon har släppt tre skivor i eget namn och är Guldbaggebelönad för sin tolkning av Monica Zetterlund i filmen Monica Z. Vi träffade Edda för att prata musik, hennes karriär och bakgrund.
Hon har släppt tre skivor i eget namn och är Guldbaggebelönad för sin tolkning av Monica Zetterlund i filmen Monica Z. Vi träffade Edda för att prata musik, hennes karriär och bakgrund.
Grundaren av ESS Group, en miljardkoncern med hotell som Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad och Marienlyst. Vi träffade Jonas för att prata om entreprenörsskap, drivkraften och nyckelfaktorerna till hotellens framgång.
Grundaren av ESS Group, en miljardkoncern med hotell som Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad och Marienlyst. Vi träffade Jonas för att prata om entreprenörsskap, drivkraften och nyckelfaktorerna till hotellens framgång.
Grundaren av ESS Group, en miljardkoncern med hotell som Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad och Marienlyst. Vi träffade Jonas för att prata om entreprenörsskap, drivkraften och nyckelfaktorerna till hotellens framgång.
Grundarna av Rumrum berättar om resan från möbelbutik till en av regionens snabbast växande inredningsbyråer.
Grundarna av Rumrum berättar om resan från möbelbutik till en av regionens snabbast växande inredningsbyråer.
Grundarna av Rumrum berättar om resan från möbelbutik till en av regionens snabbast växande inredningsbyråer.
Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.
Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.
Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.
Grundaren av gymkedjan Fitness24Seven. Ett miljardbolag med verksamhet i Europa, Sydamerika och Asien. Vi träffade Christian för att prata om företagande, livet, drivkraften bakom bolaget och Christians bakgrund.
Grundaren av gymkedjan Fitness24Seven. Ett miljardbolag med verksamhet i Europa, Sydamerika och Asien. Vi träffade Christian för att prata om företagande, livet, drivkraften bakom bolaget och Christians bakgrund.
Grundaren av gymkedjan Fitness24Seven. Ett miljardbolag med verksamhet i Europa, Sydamerika och Asien. Vi träffade Christian för att prata om företagande, livet, drivkraften bakom bolaget och Christians bakgrund.
Hon må vara mest känd för sin roll som Filippa Bark i SVT-program som Robins och Mello. Men Sissela Benn är SÅ mycket mer. Hon är uppvuxen i en teaterfamilj och är även dramatisk skådespelare med bland annat rollen som Marilyn i Marilynpassionen på Malmö Stadsteater på sitt CV, komiker i olika sammanhang, hon är Sunes mamma och regissören bakom tv-serien Dilan och Moa.
Hon må vara mest känd för sin roll som Filippa Bark i SVT-program som Robins och Mello. Men Sissela Benn är SÅ mycket mer. Hon är uppvuxen i en teaterfamilj och är även dramatisk skådespelare med bland annat rollen som Marilyn i Marilynpassionen på Malmö Stadsteater på sitt CV, komiker i olika sammanhang, hon är Sunes mamma och regissören bakom tv-serien Dilan och Moa.
Hon må vara mest känd för sin roll som Filippa Bark i SVT-program som Robins och Mello. Men Sissela Benn är SÅ mycket mer. Hon är uppvuxen i en teaterfamilj och är även dramatisk skådespelare med bland annat rollen som Marilyn i Marilynpassionen på Malmö Stadsteater på sitt CV, komiker i olika sammanhang, hon är Sunes mamma och regissören bakom tv-serien Dilan och Moa.
Jill Johnson har inlett ett nytt kapitel i sin karriär med ny man vid sin sida, ny musik och sin första klubbturné sen tonåren hemma i Ängelholm. Jill berättar från hjärtat om sin nya kärlek, Mattias Elg, om att bo på tre olika platser, om Nashville, Verandans framtid och synen på #metoo, (som också finns på nya plattan).
Jill Johnson har inlett ett nytt kapitel i sin karriär med ny man vid sin sida, ny musik och sin första klubbturné sen tonåren hemma i Ängelholm. Jill berättar från hjärtat om sin nya kärlek, Mattias Elg, om att bo på tre olika platser, om Nashville, Verandans framtid och synen på #metoo, (som också finns på nya plattan).
Jill Johnson har inlett ett nytt kapitel i sin karriär med ny man vid sin sida, ny musik och sin första klubbturné sen tonåren hemma i Ängelholm. Jill berättar från hjärtat om sin nya kärlek, Mattias Elg, om att bo på tre olika platser, om Nashville, Verandans framtid och synen på #metoo, (som också finns på nya plattan).
Hela sitt vuxna liv har Anders Jansson varit en del av den svenska humorscenen. Först lokalt hemma i Lund men sedan snart 20 år tillbaka som nationell stjärna via sina folkkära figurer som Tiffany Persson, Morgan Pålsson och Svinarps starke man, kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson.
Hela sitt vuxna liv har Anders Jansson varit en del av den svenska humorscenen. Först lokalt hemma i Lund men sedan snart 20 år tillbaka som nationell stjärna via sina folkkära figurer som Tiffany Persson, Morgan Pålsson och Svinarps starke man, kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson.
Hela sitt vuxna liv har Anders Jansson varit en del av den svenska humorscenen. Först lokalt hemma i Lund men sedan snart 20 år tillbaka som nationell stjärna via sina folkkära figurer som Tiffany Persson, Morgan Pålsson och Svinarps starke man, kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson.
Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.
Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.
Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö