Malmö Operas vd och konstnärliga ledare sprang redan som treåring upp på en teaterscen och krävde att få vara med. Christina Hörnell om lustbetonat ledarskap, att bryta ny mark som första kvinna och hur publiken kommer att märka skillnaden efter skiftet på chefsposten.
Ralph Lauren har gjort om halva butiken på 173 Boulevard Saint Germain i Paris till ett permanent Ralph’s Coffee. (Tidigare stannade Ralph’s Coffees ”food truck” utanför.) Lokalerna är från 1600-talet med elegant autentisk miljö med träpaneler och kristallkronor. Utbudet är som på andra Ralph’s med morotskaka, brownies och alla varianter av espressodrycker.
Ralph Lauren har gjort om halva butiken på 173 Boulevard Saint Germain i Paris till ett permanent Ralph’s Coffee. (Tidigare stannade Ralph’s Coffees ”food truck” utanför.) Lokalerna är från 1600-talet med elegant autentisk miljö med träpaneler och kristallkronor. Utbudet är som på andra Ralph’s med morotskaka, brownies och alla varianter av espressodrycker.
Ralph Lauren har gjort om halva butiken på 173 Boulevard Saint Germain i Paris till ett permanent Ralph’s Coffee. (Tidigare stannade Ralph’s Coffees ”food truck” utanför.) Lokalerna är från 1600-talet med elegant autentisk miljö med träpaneler och kristallkronor. Utbudet är som på andra Ralph’s med morotskaka, brownies och alla varianter av espressodrycker.
Kinesiska biltillverkaren BYD lanserar tillsammans med DJI en plattform som ska integrera drönare med deras bilar. Systemet som heter Lingyuan gör det möjligt för en passagerare i bilen att styra drönaren via en handkontroll med skärm för att till exempel filma bilens resa längs vägen eller för att kolla trafiksituationer längre fram. Drönaren ska kunna lyfta och landa i ca 25 km/h och maxfart för drönaren ligger runt 50 km/h.
Kinesiska biltillverkaren BYD lanserar tillsammans med DJI en plattform som ska integrera drönare med deras bilar. Systemet som heter Lingyuan gör det möjligt för en passagerare i bilen att styra drönaren via en handkontroll med skärm för att till exempel filma bilens resa längs vägen eller för att kolla trafiksituationer längre fram. Drönaren ska kunna lyfta och landa i ca 25 km/h och maxfart för drönaren ligger runt 50 km/h.
Kinesiska biltillverkaren BYD lanserar tillsammans med DJI en plattform som ska integrera drönare med deras bilar. Systemet som heter Lingyuan gör det möjligt för en passagerare i bilen att styra drönaren via en handkontroll med skärm för att till exempel filma bilens resa längs vägen eller för att kolla trafiksituationer längre fram. Drönaren ska kunna lyfta och landa i ca 25 km/h och maxfart för drönaren ligger runt 50 km/h.
Hendrick’s sjätte Limited Edition Gin borde finnas på bolaget i detta nu. Master distiller Lesley Gracie har inspirerats av en ”ovanlig” resa som inkluderat soldränkt öken och kamelpolo, var hon hittat en ”oas med svalkande frukter och örter”. Således smakar nya Oasium aromatiska örter och tropiska frukter.
Hendrick’s sjätte Limited Edition Gin borde finnas på bolaget i detta nu. Master distiller Lesley Gracie har inspirerats av en ”ovanlig” resa som inkluderat soldränkt öken och kamelpolo, var hon hittat en ”oas med svalkande frukter och örter”. Således smakar nya Oasium aromatiska örter och tropiska frukter.
Hendrick’s sjätte Limited Edition Gin borde finnas på bolaget i detta nu. Master distiller Lesley Gracie har inspirerats av en ”ovanlig” resa som inkluderat soldränkt öken och kamelpolo, var hon hittat en ”oas med svalkande frukter och örter”. Således smakar nya Oasium aromatiska örter och tropiska frukter.
Siffror om segling som sport och rekreation. Och var ordet karantän kommer ifrån.
Siffror om segling som sport och rekreation. Och var ordet karantän kommer ifrån.
Siffror om segling som sport och rekreation. Och var ordet karantän kommer ifrån.
Simona hamnade på HiQ lite av en slump. Idag är hon vice president för försäljning och partnerskap. Simona delar med sig av sina värderingar, sin uppväxt och sitt synsätt.
Köksmästaren och ägaren bakom den populära Lundarestaurangen Ved vid Mårtenstorget satsar på spanskt när de i vår öppnar ytterligare en restaurang i ny lokal. Samägda restaurang Más öppnar på Bytaregatan, i kaféet Ebbas skafferis gamla lokaler. Más betyder ”mer” på spanska och det är just det som är utgångspunkten för konceptet. – Det blir mer av allt – mer av det goda i livet, mer av sällskap, mat och dryck. Mer av att leva gott helt enkelt, säger Hamid Pourabdi som sedan tidigare är köksmästare på Ved. Renoveringen i lokalen har pågått under hela våren, och i lokalen byggs såväl vinvägg som bar. Ambitionen är att öppna i slutet av maj. Inne i restaurangen kommer det att finnas plats för fyrtio sittande gäster, och under den varmare delen av året har man också en lummig innergård. – På Más blir det à la carte med en spanskinfluerad touch, och allt från mellanrätter till tapas och kött, säger Hamid Pourabdi.
Köksmästaren och ägaren bakom den populära Lundarestaurangen Ved vid Mårtenstorget satsar på spanskt när de i vår öppnar ytterligare en restaurang i ny lokal. Samägda restaurang Más öppnar på Bytaregatan, i kaféet Ebbas skafferis gamla lokaler. Más betyder ”mer” på spanska och det är just det som är utgångspunkten för konceptet. – Det blir mer av allt – mer av det goda i livet, mer av sällskap, mat och dryck. Mer av att leva gott helt enkelt, säger Hamid Pourabdi som sedan tidigare är köksmästare på Ved. Renoveringen i lokalen har pågått under hela våren, och i lokalen byggs såväl vinvägg som bar. Ambitionen är att öppna i slutet av maj. Inne i restaurangen kommer det att finnas plats för fyrtio sittande gäster, och under den varmare delen av året har man också en lummig innergård. – På Más blir det à la carte med en spanskinfluerad touch, och allt från mellanrätter till tapas och kött, säger Hamid Pourabdi.
Köksmästaren och ägaren bakom den populära Lundarestaurangen Ved vid Mårtenstorget satsar på spanskt när de i vår öppnar ytterligare en restaurang i ny lokal. Samägda restaurang Más öppnar på Bytaregatan, i kaféet Ebbas skafferis gamla lokaler. Más betyder ”mer” på spanska och det är just det som är utgångspunkten för konceptet. – Det blir mer av allt – mer av det goda i livet, mer av sällskap, mat och dryck. Mer av att leva gott helt enkelt, säger Hamid Pourabdi som sedan tidigare är köksmästare på Ved. Renoveringen i lokalen har pågått under hela våren, och i lokalen byggs såväl vinvägg som bar. Ambitionen är att öppna i slutet av maj. Inne i restaurangen kommer det att finnas plats för fyrtio sittande gäster, och under den varmare delen av året har man också en lummig innergård. – På Más blir det à la carte med en spanskinfluerad touch, och allt från mellanrätter till tapas och kött, säger Hamid Pourabdi.
Malmöbaserade Ourgreencar, som erbjuder bilpooler för elfordon, visar en positivt resultat för 2023. Det är första gången bolaget går med vinst sedan starten 2018, skriver DI Digital. Ourgreencar har lyckats växa genom att skriva ramavtal med stora fastighetsutvecklare som JM och Bonava. Företaget har nu pooler på fyrtio orter i landet, och erbjuder även elcyklar och mopeder. – Vi kom in som en underdog och har inte gjort några stora investeringar, utan vuxit väldigt lugnt, metodiskt och organiskt, säger medgrundaren Kenneth Falk till nyhetssajten.
Malmöbaserade Ourgreencar, som erbjuder bilpooler för elfordon, visar en positivt resultat för 2023. Det är första gången bolaget går med vinst sedan starten 2018, skriver DI Digital. Ourgreencar har lyckats växa genom att skriva ramavtal med stora fastighetsutvecklare som JM och Bonava. Företaget har nu pooler på fyrtio orter i landet, och erbjuder även elcyklar och mopeder. – Vi kom in som en underdog och har inte gjort några stora investeringar, utan vuxit väldigt lugnt, metodiskt och organiskt, säger medgrundaren Kenneth Falk till nyhetssajten.
Malmöbaserade Ourgreencar, som erbjuder bilpooler för elfordon, visar en positivt resultat för 2023. Det är första gången bolaget går med vinst sedan starten 2018, skriver DI Digital. Ourgreencar har lyckats växa genom att skriva ramavtal med stora fastighetsutvecklare som JM och Bonava. Företaget har nu pooler på fyrtio orter i landet, och erbjuder även elcyklar och mopeder. – Vi kom in som en underdog och har inte gjort några stora investeringar, utan vuxit väldigt lugnt, metodiskt och organiskt, säger medgrundaren Kenneth Falk till nyhetssajten.
I ett gammalt garage har man skapat ett sobert och snyggt bageri med pizza att dö för, noggrant rostat kaffe och bakverk liksom bröd som danskarna är så bra på. Ja du kan så klart också få ett glas vin. Här vinner det enkla och sköna och platsen har en kreativ vibe och bjuder på ett program med workshops i allt från surdegsbak till croissantmakeri. Ett nytt hippt område att upptäcka! Rentemestervej 57, 3C
I ett gammalt garage har man skapat ett sobert och snyggt bageri med pizza att dö för, noggrant rostat kaffe och bakverk liksom bröd som danskarna är så bra på. Ja du kan så klart också få ett glas vin. Här vinner det enkla och sköna och platsen har en kreativ vibe och bjuder på ett program med workshops i allt från surdegsbak till croissantmakeri. Ett nytt hippt område att upptäcka! Rentemestervej 57, 3C
I ett gammalt garage har man skapat ett sobert och snyggt bageri med pizza att dö för, noggrant rostat kaffe och bakverk liksom bröd som danskarna är så bra på. Ja du kan så klart också få ett glas vin. Här vinner det enkla och sköna och platsen har en kreativ vibe och bjuder på ett program med workshops i allt från surdegsbak till croissantmakeri. Ett nytt hippt område att upptäcka! Rentemestervej 57, 3C
Spångholmsgården i Bara, just intill golfbanan The National, ska renoveras och förvandlas till en exklusiv resort. Tidiga uppskattningar talar om 120 till 130 hotellrum, ett flertal restauranger med olika inriktningar samt spa. Namnet är tänkt att bli Wärby Resort. Processen för ny detaljplan pågår och enligt planerna ska bygget påbörjas under nästa år. 2027 är det tänkt att den nya anläggningen ska stå klar.
Spångholmsgården i Bara, just intill golfbanan The National, ska renoveras och förvandlas till en exklusiv resort. Tidiga uppskattningar talar om 120 till 130 hotellrum, ett flertal restauranger med olika inriktningar samt spa. Namnet är tänkt att bli Wärby Resort. Processen för ny detaljplan pågår och enligt planerna ska bygget påbörjas under nästa år. 2027 är det tänkt att den nya anläggningen ska stå klar.
Spångholmsgården i Bara, just intill golfbanan The National, ska renoveras och förvandlas till en exklusiv resort. Tidiga uppskattningar talar om 120 till 130 hotellrum, ett flertal restauranger med olika inriktningar samt spa. Namnet är tänkt att bli Wärby Resort. Processen för ny detaljplan pågår och enligt planerna ska bygget påbörjas under nästa år. 2027 är det tänkt att den nya anläggningen ska stå klar.
Coops matbutik X-tra har stängt igen i Malmös gamla saluhall på Föreningsgatan som såväl Ica och Netto tidigare också har huserat i. I slutet av maj kommer en ny livsmedelsbutik att slå upp dörrarna i den pampiga lokalen från 1800-talet, nämligen Mathallen som i dag har en butik på Lantmannagatan 59. Mathallen hette tidigare Özen Allfrukt och företaget bakom har i olika former varit verksamma inom mathandel i Malmö sedan 90-talet. I saluhallen planerar man för samma koncept som man i dag har i sin 3 600 kvadratmeter stora butik med mottot ”alla ska ha råd med bra mat”.
Coops matbutik X-tra har stängt igen i Malmös gamla saluhall på Föreningsgatan som såväl Ica och Netto tidigare också har huserat i. I slutet av maj kommer en ny livsmedelsbutik att slå upp dörrarna i den pampiga lokalen från 1800-talet, nämligen Mathallen som i dag har en butik på Lantmannagatan 59. Mathallen hette tidigare Özen Allfrukt och företaget bakom har i olika former varit verksamma inom mathandel i Malmö sedan 90-talet. I saluhallen planerar man för samma koncept som man i dag har i sin 3 600 kvadratmeter stora butik med mottot ”alla ska ha råd med bra mat”.
Coops matbutik X-tra har stängt igen i Malmös gamla saluhall på Föreningsgatan som såväl Ica och Netto tidigare också har huserat i. I slutet av maj kommer en ny livsmedelsbutik att slå upp dörrarna i den pampiga lokalen från 1800-talet, nämligen Mathallen som i dag har en butik på Lantmannagatan 59. Mathallen hette tidigare Özen Allfrukt och företaget bakom har i olika former varit verksamma inom mathandel i Malmö sedan 90-talet. I saluhallen planerar man för samma koncept som man i dag har i sin 3 600 kvadratmeter stora butik med mottot ”alla ska ha råd med bra mat”.
Det skånska e-handelsbolaget Boozt ska satsa 500 miljoner kronor på att utöka sitt lagerutrymme i Ängelholm. Bolaget siktar på att öka lagerkapaciteten med nära 50 procent över en treårsperiod för att tillgodose upp till 15 miljarder i nettoomsättning. Boozt har även säkrat en tomt i närheten om mer utrymme skulle behövas, uppger bolaget. ”Nyckeltalen för vårt nordiska varuhus är fortsatt starka. Det genomsnittliga ordervärdet fortsätter att öka både på Boozt.com och booztlet.com”, skrev vd Hermann Haraldsson i årets första delårsrapport.
Det skånska e-handelsbolaget Boozt ska satsa 500 miljoner kronor på att utöka sitt lagerutrymme i Ängelholm. Bolaget siktar på att öka lagerkapaciteten med nära 50 procent över en treårsperiod för att tillgodose upp till 15 miljarder i nettoomsättning. Boozt har även säkrat en tomt i närheten om mer utrymme skulle behövas, uppger bolaget. ”Nyckeltalen för vårt nordiska varuhus är fortsatt starka. Det genomsnittliga ordervärdet fortsätter att öka både på Boozt.com och booztlet.com”, skrev vd Hermann Haraldsson i årets första delårsrapport.
Det skånska e-handelsbolaget Boozt ska satsa 500 miljoner kronor på att utöka sitt lagerutrymme i Ängelholm. Bolaget siktar på att öka lagerkapaciteten med nära 50 procent över en treårsperiod för att tillgodose upp till 15 miljarder i nettoomsättning. Boozt har även säkrat en tomt i närheten om mer utrymme skulle behövas, uppger bolaget. ”Nyckeltalen för vårt nordiska varuhus är fortsatt starka. Det genomsnittliga ordervärdet fortsätter att öka både på Boozt.com och booztlet.com”, skrev vd Hermann Haraldsson i årets första delårsrapport.
När jag var liten var rapsen ett tecken på att jag snart skulle fylla år. Ett majbarn. När de gula blommorna slog ut och bildade ett gult hav runt huset tog mamma ut mig i fälten för det årliga fotot. De gula rapsfälten bildar ett lapptäcke som blivit sinnebilden av Skåne och får pryda broschyrer och webbsidor för att marknadsföra vårt landskap världen över. För mig är raps mer än Skåne. Det är trygghet, prinsesstårta och stundande sommarlov. Det är klibbiga kläder, rapsbaggar på t-shirten och ljud av surrande humlor. När vinden ligger på från rätt håll kan jag fortfarande känna när rapsen blommar
När jag var liten var rapsen ett tecken på att jag snart skulle fylla år. Ett majbarn. När de gula blommorna slog ut och bildade ett gult hav runt huset tog mamma ut mig i fälten för det årliga fotot. De gula rapsfälten bildar ett lapptäcke som blivit sinnebilden av Skåne och får pryda broschyrer och webbsidor för att marknadsföra vårt landskap världen över. För mig är raps mer än Skåne. Det är trygghet, prinsesstårta och stundande sommarlov. Det är klibbiga kläder, rapsbaggar på t-shirten och ljud av surrande humlor. När vinden ligger på från rätt håll kan jag fortfarande känna när rapsen blommar
När jag var liten var rapsen ett tecken på att jag snart skulle fylla år. Ett majbarn. När de gula blommorna slog ut och bildade ett gult hav runt huset tog mamma ut mig i fälten för det årliga fotot. De gula rapsfälten bildar ett lapptäcke som blivit sinnebilden av Skåne och får pryda broschyrer och webbsidor för att marknadsföra vårt landskap världen över. För mig är raps mer än Skåne. Det är trygghet, prinsesstårta och stundande sommarlov. Det är klibbiga kläder, rapsbaggar på t-shirten och ljud av surrande humlor. När vinden ligger på från rätt håll kan jag fortfarande känna när rapsen blommar
Sockerkonsumtionen fortsätter öka. Vilka länder konsumerar mest? Var kommer allt socker ifrån? Och vilket godis äter vi helst?
Sockerkonsumtionen fortsätter öka. Vilka länder konsumerar mest? Var kommer allt socker ifrån? Och vilket godis äter vi helst?
Sockerkonsumtionen fortsätter öka. Vilka länder konsumerar mest? Var kommer allt socker ifrån? Och vilket godis äter vi helst?
Lundabolaget Immunovia redovisade en minskad förlust för årets första kvartal. Diagnostikföretaget, som vill öka överlevnaden för patienter med bukspottkörtelcancer, har också meddelat att man ska flytta sitt labb och amerikanska huvudkontor till North Carolina, USA, från Massachusetts. Flytten sker nu i maj. – Research Triangle Park erbjuder tillgång till spetskompetens till en rimlig kostnad. Att flytta till ett mindre laboratorium är en viktig del i vårt pågående arbete med att bli ett mer slimmat och effektivt företag, säger Jeff Borcherding, vd för Immunovia.
Lundabolaget Immunovia redovisade en minskad förlust för årets första kvartal. Diagnostikföretaget, som vill öka överlevnaden för patienter med bukspottkörtelcancer, har också meddelat att man ska flytta sitt labb och amerikanska huvudkontor till North Carolina, USA, från Massachusetts. Flytten sker nu i maj. – Research Triangle Park erbjuder tillgång till spetskompetens till en rimlig kostnad. Att flytta till ett mindre laboratorium är en viktig del i vårt pågående arbete med att bli ett mer slimmat och effektivt företag, säger Jeff Borcherding, vd för Immunovia.
Lundabolaget Immunovia redovisade en minskad förlust för årets första kvartal. Diagnostikföretaget, som vill öka överlevnaden för patienter med bukspottkörtelcancer, har också meddelat att man ska flytta sitt labb och amerikanska huvudkontor till North Carolina, USA, från Massachusetts. Flytten sker nu i maj. – Research Triangle Park erbjuder tillgång till spetskompetens till en rimlig kostnad. Att flytta till ett mindre laboratorium är en viktig del i vårt pågående arbete med att bli ett mer slimmat och effektivt företag, säger Jeff Borcherding, vd för Immunovia.
Tre lokala stjärnor går samman och hyllar Emmylou Harris på Sommarscen Malmö. Vi träffade alla tre på Wega och pratade om karriären, sommarshowen och att göra solokarriär runt 50.
Tre lokala stjärnor går samman och hyllar Emmylou Harris på Sommarscen Malmö. Vi träffade alla tre på Wega och pratade om karriären, sommarshowen och att göra solokarriär runt 50.
Tre lokala stjärnor går samman och hyllar Emmylou Harris på Sommarscen Malmö. Vi träffade alla tre på Wega och pratade om karriären, sommarshowen och att göra solokarriär runt 50.
Han fick hedersutmärkelsen ”Årets sociala entreprenör” av EY Entrepreneur Of The Year 2019. Vi träffade Christian Jansson för att prata om börsnotering av GIAB, hur idén kom till, Christians bakgrund och synen på entreprenörskap och företagande.
Han fick hedersutmärkelsen ”Årets sociala entreprenör” av EY Entrepreneur Of The Year 2019. Vi träffade Christian Jansson för att prata om börsnotering av GIAB, hur idén kom till, Christians bakgrund och synen på entreprenörskap och företagande.
Han fick hedersutmärkelsen ”Årets sociala entreprenör” av EY Entrepreneur Of The Year 2019. Vi träffade Christian Jansson för att prata om börsnotering av GIAB, hur idén kom till, Christians bakgrund och synen på entreprenörskap och företagande.
Thomas berättar om hur han startade världens bästa vodka, grundade Sällskapet Malmö Akvavit och Skånska Gastronomi priserna, och om framtidsplanerna med Symposion.
Thomas berättar om hur han startade världens bästa vodka, grundade Sällskapet Malmö Akvavit och Skånska Gastronomi priserna, och om framtidsplanerna med Symposion.
Thomas berättar om hur han startade världens bästa vodka, grundade Sällskapet Malmö Akvavit och Skånska Gastronomi priserna, och om framtidsplanerna med Symposion.
Om sin bakgrund, sin karriär och om att göra musik till succé-serien Tunna blå linjen på SVT.
Om sin bakgrund, sin karriär och om att göra musik till succé-serien Tunna blå linjen på SVT.
Om sin bakgrund, sin karriär och om att göra musik till succé-serien Tunna blå linjen på SVT.
Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.
Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.
Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.
David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.
David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.
David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.
Markus berättar om livet efter fotbollen, hur han tänker kring sitt företagande och viljan att vinna.
Markus berättar om livet efter fotbollen, hur han tänker kring sitt företagande och viljan att vinna.
Markus berättar om livet efter fotbollen, hur han tänker kring sitt företagande och viljan att vinna.
Entreprenörerna bakom klädmärket John Henric berättar om hur de tänkte annorlunda i en tuff bransch, om framtiden, om hur allting började och hur verksamheten startades från ett pojkrum i den enes mammas lägenhet.
Entreprenörerna bakom klädmärket John Henric berättar om hur de tänkte annorlunda i en tuff bransch, om framtiden, om hur allting började och hur verksamheten startades från ett pojkrum i den enes mammas lägenhet.
Entreprenörerna bakom klädmärket John Henric berättar om hur de tänkte annorlunda i en tuff bransch, om framtiden, om hur allting började och hur verksamheten startades från ett pojkrum i den enes mammas lägenhet.
Efter 15 års sökande stod Malmö Saluhall klar hösten 2016. Vi träffade syskonen Nina Totté Karyd och Martin Karyd för att ta reda på mer om deras bakgrund och tankar kring saluhallen.
Efter 15 års sökande stod Malmö Saluhall klar hösten 2016. Vi träffade syskonen Nina Totté Karyd och Martin Karyd för att ta reda på mer om deras bakgrund och tankar kring saluhallen.
Efter 15 års sökande stod Malmö Saluhall klar hösten 2016. Vi träffade syskonen Nina Totté Karyd och Martin Karyd för att ta reda på mer om deras bakgrund och tankar kring saluhallen.
American Express ska öppna en Centurion Lounge på Salt Lake City International Airport i år. Den 1500 kvm stora loungen i Concourse B är inspirerad av Utahs unika landskap och ska ha en uteplats med utsikt över Wasatch Mountains. Centurion Lounge’s egna ”mixologist” Jim Meehan ska ta fram en cocktailmeny med lokal anknytning, medan deras Wine Director och sommelier Anthony Giglio sätter vinlistan.
American Express ska öppna en Centurion Lounge på Salt Lake City International Airport i år. Den 1500 kvm stora loungen i Concourse B är inspirerad av Utahs unika landskap och ska ha en uteplats med utsikt över Wasatch Mountains. Centurion Lounge’s egna ”mixologist” Jim Meehan ska ta fram en cocktailmeny med lokal anknytning, medan deras Wine Director och sommelier Anthony Giglio sätter vinlistan.
American Express ska öppna en Centurion Lounge på Salt Lake City International Airport i år. Den 1500 kvm stora loungen i Concourse B är inspirerad av Utahs unika landskap och ska ha en uteplats med utsikt över Wasatch Mountains. Centurion Lounge’s egna ”mixologist” Jim Meehan ska ta fram en cocktailmeny med lokal anknytning, medan deras Wine Director och sommelier Anthony Giglio sätter vinlistan.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö