Button Text
Läs
Intervju
Maj 2025

Christina Hörnell

Malmö Operas vd och konstnärliga ledare sprang redan som treåring upp på en teaterscen och krävde att få vara med. Christina Hörnell om lustbetonat ledarskap, att bryta ny mark som första kvinna och hur publiken kommer att märka skillnaden efter skiftet på chefsposten.

Christina Hörnell
Läs
Redesign på British Museum
Top Shelf
Juli 2025

Redesign på British Museum

Paris-baserade Lina Ghotmeh Architecture (LGA) har vunnit uppdraget att redesigna museets västra flygel. De 15 650 kvm som berörs innefattar en tredjedel av museets galleriyta. Ghotmeh beskriver sin design approach som ”arkeologisk”, vilket är extra passande för museet som hyllar och bevarar två miljoner år av mänskligheten.

Redesign på British Museum
Top Shelf
Juli 2025

Redesign på British Museum

Paris-baserade Lina Ghotmeh Architecture (LGA) har vunnit uppdraget att redesigna museets västra flygel. De 15 650 kvm som berörs innefattar en tredjedel av museets galleriyta. Ghotmeh beskriver sin design approach som ”arkeologisk”, vilket är extra passande för museet som hyllar och bevarar två miljoner år av mänskligheten.

Redesign på British Museum
Top Shelf
Juli 2025

Redesign på British Museum

Paris-baserade Lina Ghotmeh Architecture (LGA) har vunnit uppdraget att redesigna museets västra flygel. De 15 650 kvm som berörs innefattar en tredjedel av museets galleriyta. Ghotmeh beskriver sin design approach som ”arkeologisk”, vilket är extra passande för museet som hyllar och bevarar två miljoner år av mänskligheten.

Läs
Amerikansk whisky från London
Top Shelf
Juli 2025

Amerikansk whisky från London

Engelska Doghouse Distillery har släppt Debt Collector whisky, en produkt som följer alla traditioner för att framställa bourbon, fast destillerad i deras industrilokal i Battersea. Produkten innehåller 75% majs och har lagrats på kolade ekfat i 7 år. Grundaren Braden Saunders menar att en fördel med att tillverka en whisky i bourbonstil är att många cocktailrecept använder bourbon, hellre än singel malt whisky. Och på så sätt blir produkten mer inkluderande. Smak beskrivs som karamellkola och vanilj likt traditionella bourbons.

Amerikansk whisky från London
Top Shelf
Juli 2025

Amerikansk whisky från London

Engelska Doghouse Distillery har släppt Debt Collector whisky, en produkt som följer alla traditioner för att framställa bourbon, fast destillerad i deras industrilokal i Battersea. Produkten innehåller 75% majs och har lagrats på kolade ekfat i 7 år. Grundaren Braden Saunders menar att en fördel med att tillverka en whisky i bourbonstil är att många cocktailrecept använder bourbon, hellre än singel malt whisky. Och på så sätt blir produkten mer inkluderande. Smak beskrivs som karamellkola och vanilj likt traditionella bourbons.

Amerikansk whisky från London
Top Shelf
Juli 2025

Amerikansk whisky från London

Engelska Doghouse Distillery har släppt Debt Collector whisky, en produkt som följer alla traditioner för att framställa bourbon, fast destillerad i deras industrilokal i Battersea. Produkten innehåller 75% majs och har lagrats på kolade ekfat i 7 år. Grundaren Braden Saunders menar att en fördel med att tillverka en whisky i bourbonstil är att många cocktailrecept använder bourbon, hellre än singel malt whisky. Och på så sätt blir produkten mer inkluderande. Smak beskrivs som karamellkola och vanilj likt traditionella bourbons.

Läs
Ginial svensk ginkonst
Mat & Dryck
Juli 2025

Ginial svensk ginkonst

Ingen annan dryck har på så kort tid förändrats lika mycket som gin. Det som var en ganska enkel industrisprit till för drygt tio år sedan lockar i dag konnässörer till provningsglasen över hela världen. Förr var gin mest ett nödvändigt ont till kvälls-GT:n, men har nu blivit en symfoni av smaker – och Sverige har täten.

Ginial svensk ginkonst
Mat & Dryck
Juli 2025

Ginial svensk ginkonst

Ingen annan dryck har på så kort tid förändrats lika mycket som gin. Det som var en ganska enkel industrisprit till för drygt tio år sedan lockar i dag konnässörer till provningsglasen över hela världen. Förr var gin mest ett nödvändigt ont till kvälls-GT:n, men har nu blivit en symfoni av smaker – och Sverige har täten.

Ginial svensk ginkonst
Mat & Dryck
Juli 2025

Ginial svensk ginkonst

Ingen annan dryck har på så kort tid förändrats lika mycket som gin. Det som var en ganska enkel industrisprit till för drygt tio år sedan lockar i dag konnässörer till provningsglasen över hela världen. Förr var gin mest ett nödvändigt ont till kvälls-GT:n, men har nu blivit en symfoni av smaker – och Sverige har täten.

Läs
Tiffany & Co. i Chengdu
Top Shelf
Juli 2025

Tiffany & Co. i Chengdu

Tiffany & Co.s nya flaggskeppsbutik ligger i det spektakulära Taikoo Li-kvarteret. Här blandas traditionell kinesisk arkitektur med moderna västerländska märkesbutiker. Själva butiken är ritad av Hugh Dutton och på första våningen möts man av en ljuskrona inspirerad av lokala magnoliablommor.

Tiffany & Co. i Chengdu
Top Shelf
Juli 2025

Tiffany & Co. i Chengdu

Tiffany & Co.s nya flaggskeppsbutik ligger i det spektakulära Taikoo Li-kvarteret. Här blandas traditionell kinesisk arkitektur med moderna västerländska märkesbutiker. Själva butiken är ritad av Hugh Dutton och på första våningen möts man av en ljuskrona inspirerad av lokala magnoliablommor.

Tiffany & Co. i Chengdu
Top Shelf
Juli 2025

Tiffany & Co. i Chengdu

Tiffany & Co.s nya flaggskeppsbutik ligger i det spektakulära Taikoo Li-kvarteret. Här blandas traditionell kinesisk arkitektur med moderna västerländska märkesbutiker. Själva butiken är ritad av Hugh Dutton och på första våningen möts man av en ljuskrona inspirerad av lokala magnoliablommor.

Läs
Redesign på British Museum
Top Shelf
Juli 2025

Redesign på British Museum

Paris-baserade Lina Ghotmeh Architecture (LGA) har vunnit uppdraget att redesigna museets västra flygel. De 15 650 kvm som berörs innefattar en tredjedel av museets galleriyta. Ghotmeh beskriver sin design approach som ”arkeologisk”, vilket är extra passande för museet som hyllar och bevarar två miljoner år av mänskligheten.

Redesign på British Museum
Top Shelf
Juli 2025

Redesign på British Museum

Paris-baserade Lina Ghotmeh Architecture (LGA) har vunnit uppdraget att redesigna museets västra flygel. De 15 650 kvm som berörs innefattar en tredjedel av museets galleriyta. Ghotmeh beskriver sin design approach som ”arkeologisk”, vilket är extra passande för museet som hyllar och bevarar två miljoner år av mänskligheten.

Läs
Amerikansk whisky från London
Top Shelf
Juli 2025

Amerikansk whisky från London

Engelska Doghouse Distillery har släppt Debt Collector whisky, en produkt som följer alla traditioner för att framställa bourbon, fast destillerad i deras industrilokal i Battersea. Produkten innehåller 75% majs och har lagrats på kolade ekfat i 7 år. Grundaren Braden Saunders menar att en fördel med att tillverka en whisky i bourbonstil är att många cocktailrecept använder bourbon, hellre än singel malt whisky. Och på så sätt blir produkten mer inkluderande. Smak beskrivs som karamellkola och vanilj likt traditionella bourbons.

Amerikansk whisky från London
Top Shelf
Juli 2025

Amerikansk whisky från London

Engelska Doghouse Distillery har släppt Debt Collector whisky, en produkt som följer alla traditioner för att framställa bourbon, fast destillerad i deras industrilokal i Battersea. Produkten innehåller 75% majs och har lagrats på kolade ekfat i 7 år. Grundaren Braden Saunders menar att en fördel med att tillverka en whisky i bourbonstil är att många cocktailrecept använder bourbon, hellre än singel malt whisky. Och på så sätt blir produkten mer inkluderande. Smak beskrivs som karamellkola och vanilj likt traditionella bourbons.

Läs
Ginial svensk ginkonst
Mat & Dryck
Juli 2025

Ginial svensk ginkonst

Ingen annan dryck har på så kort tid förändrats lika mycket som gin. Det som var en ganska enkel industrisprit till för drygt tio år sedan lockar i dag konnässörer till provningsglasen över hela världen. Förr var gin mest ett nödvändigt ont till kvälls-GT:n, men har nu blivit en symfoni av smaker – och Sverige har täten.

Ginial svensk ginkonst
Mat & Dryck
Juli 2025

Ginial svensk ginkonst

Ingen annan dryck har på så kort tid förändrats lika mycket som gin. Det som var en ganska enkel industrisprit till för drygt tio år sedan lockar i dag konnässörer till provningsglasen över hela världen. Förr var gin mest ett nödvändigt ont till kvälls-GT:n, men har nu blivit en symfoni av smaker – och Sverige har täten.

Läs
Tiffany & Co. i Chengdu
Top Shelf
Juli 2025

Tiffany & Co. i Chengdu

Tiffany & Co.s nya flaggskeppsbutik ligger i det spektakulära Taikoo Li-kvarteret. Här blandas traditionell kinesisk arkitektur med moderna västerländska märkesbutiker. Själva butiken är ritad av Hugh Dutton och på första våningen möts man av en ljuskrona inspirerad av lokala magnoliablommor.

Tiffany & Co. i Chengdu
Top Shelf
Juli 2025

Tiffany & Co. i Chengdu

Tiffany & Co.s nya flaggskeppsbutik ligger i det spektakulära Taikoo Li-kvarteret. Här blandas traditionell kinesisk arkitektur med moderna västerländska märkesbutiker. Själva butiken är ritad av Hugh Dutton och på första våningen möts man av en ljuskrona inspirerad av lokala magnoliablommor.

Läs
Golden Steer kommer till NYC
Top Shelf
Juli 2025

Golden Steer kommer till NYC

Ikoniska Golden Steer i Las Vegas öppnade 1958 och är mångas favorit bland steak houses. Nu ska de öppna ett andra ställe på One Fifth space (1 Fifth Avenue, West Eighth Street) på Manhattan. Menyn ska vara densamma med några tillägg som är lokala för New York och enligt ägaren Amanda Signorelli ska de öppna nu till hösten.

Golden Steer kommer till NYC
Top Shelf
Juli 2025

Golden Steer kommer till NYC

Ikoniska Golden Steer i Las Vegas öppnade 1958 och är mångas favorit bland steak houses. Nu ska de öppna ett andra ställe på One Fifth space (1 Fifth Avenue, West Eighth Street) på Manhattan. Menyn ska vara densamma med några tillägg som är lokala för New York och enligt ägaren Amanda Signorelli ska de öppna nu till hösten.

Läs
Intervju
November 2024

Simona Bamerlind

Simona hamnade på HiQ lite av en slump. Idag är hon vice president för försäljning och partnerskap. Simona delar med sig av sina värderingar, sin uppväxt och sitt synsätt.

Simona Bamerlind
Läs
7/2/2025
Alinea firar 20 med turné
Top Shelf
Juli 2025

Alinea firar 20 med turné

3-stjärniga restaurang Alinea i Chicago firar sin 20-årsdag genom att Grant Achatz med sitt team besöker andra städer med sina spektakulära restaurangupplevelser. Varje gästspel ska hylla köket de besöker och gå i linje med dess koncept. Först ut var Olmsted i Brooklyn för att sedan dyka upp på Faena Miami Beach lagom till F1 Miami Grand Prix. Under sommaren är de på Maybourne Beverly Hills i Los Angeles och fler turnéstop ska komma under hösten.

Alinea firar 20 med turné
Top Shelf
Juli 2025

Alinea firar 20 med turné

3-stjärniga restaurang Alinea i Chicago firar sin 20-årsdag genom att Grant Achatz med sitt team besöker andra städer med sina spektakulära restaurangupplevelser. Varje gästspel ska hylla köket de besöker och gå i linje med dess koncept. Först ut var Olmsted i Brooklyn för att sedan dyka upp på Faena Miami Beach lagom till F1 Miami Grand Prix. Under sommaren är de på Maybourne Beverly Hills i Los Angeles och fler turnéstop ska komma under hösten.

Alinea firar 20 med turné
Top Shelf
Juli 2025

Alinea firar 20 med turné

3-stjärniga restaurang Alinea i Chicago firar sin 20-årsdag genom att Grant Achatz med sitt team besöker andra städer med sina spektakulära restaurangupplevelser. Varje gästspel ska hylla köket de besöker och gå i linje med dess koncept. Först ut var Olmsted i Brooklyn för att sedan dyka upp på Faena Miami Beach lagom till F1 Miami Grand Prix. Under sommaren är de på Maybourne Beverly Hills i Los Angeles och fler turnéstop ska komma under hösten.

Läs
7/1/2025
Schakalen, White Lotus och Oasis sätter trenden
Underhållning
Juli 2025

Schakalen, White Lotus och Oasis sätter trenden

Glöm sommaren 2024. Nu är det annat ljud i mannens mode-skälla. Vi blickar tillbaka mot John F Kennedys 60-tal, hyllar Oasis återkomst och låter Netflix och andra streamingjättar styra sommarmodet. Mer generösa shorts, smalare byxor (igen) och linne som material för att hitta den coola looken. Och mest av allt handlar det om de mönstrade skjortor som de flesta upplevde med White Lotus säsong 3.

Schakalen, White Lotus och Oasis sätter trenden
Underhållning
Juli 2025

Schakalen, White Lotus och Oasis sätter trenden

Glöm sommaren 2024. Nu är det annat ljud i mannens mode-skälla. Vi blickar tillbaka mot John F Kennedys 60-tal, hyllar Oasis återkomst och låter Netflix och andra streamingjättar styra sommarmodet. Mer generösa shorts, smalare byxor (igen) och linne som material för att hitta den coola looken. Och mest av allt handlar det om de mönstrade skjortor som de flesta upplevde med White Lotus säsong 3.

Schakalen, White Lotus och Oasis sätter trenden
Underhållning
Juli 2025

Schakalen, White Lotus och Oasis sätter trenden

Glöm sommaren 2024. Nu är det annat ljud i mannens mode-skälla. Vi blickar tillbaka mot John F Kennedys 60-tal, hyllar Oasis återkomst och låter Netflix och andra streamingjättar styra sommarmodet. Mer generösa shorts, smalare byxor (igen) och linne som material för att hitta den coola looken. Och mest av allt handlar det om de mönstrade skjortor som de flesta upplevde med White Lotus säsong 3.

Läs
6/23/2025
Lille Blå på La Banchina
Mat & Dryck
Juni 2025

Lille Blå på La Banchina

På helgerna under sommaren tar naturvinshandlarna på Lille Blå över delar av La Banchinas brygga. Det är popup-bar snarare än restaurang, men smakerna är tydliga: lätta rödviner från Jura, skummande pét-nat från Slovenien och ibland egenimporterade cider. Till det serveras bröd, sardiner eller ost från knivskarpt urval. Solen går ner rakt över bryggan, flaskor går runt. En vinfest i miniformat.

Lille Blå på La Banchina
Mat & Dryck
Juni 2025

Lille Blå på La Banchina

På helgerna under sommaren tar naturvinshandlarna på Lille Blå över delar av La Banchinas brygga. Det är popup-bar snarare än restaurang, men smakerna är tydliga: lätta rödviner från Jura, skummande pét-nat från Slovenien och ibland egenimporterade cider. Till det serveras bröd, sardiner eller ost från knivskarpt urval. Solen går ner rakt över bryggan, flaskor går runt. En vinfest i miniformat.

Lille Blå på La Banchina
Mat & Dryck
Juni 2025

Lille Blå på La Banchina

På helgerna under sommaren tar naturvinshandlarna på Lille Blå över delar av La Banchinas brygga. Det är popup-bar snarare än restaurang, men smakerna är tydliga: lätta rödviner från Jura, skummande pét-nat från Slovenien och ibland egenimporterade cider. Till det serveras bröd, sardiner eller ost från knivskarpt urval. Solen går ner rakt över bryggan, flaskor går runt. En vinfest i miniformat.

Läs
6/22/2025
Illums Rooftop
Mat & Dryck
Juni 2025

Illums Rooftop

Högst upp i varuhuset Illum samsas flera restauranger: sushi, pizza, dansk fisk och italienska klassiker. Du väljer bord först, kök sen. En chablis från vinbaren kan kombineras med tonfisk-tartar eller burrata från grannen. Terrassen vetter mot stadens takåsar och bjuder sol större delen av dagen. Det är en publik plats – men med något lyxigt i att se ut över allt utan att vara mitt i det.

Illums Rooftop
Mat & Dryck
Juni 2025

Illums Rooftop

Högst upp i varuhuset Illum samsas flera restauranger: sushi, pizza, dansk fisk och italienska klassiker. Du väljer bord först, kök sen. En chablis från vinbaren kan kombineras med tonfisk-tartar eller burrata från grannen. Terrassen vetter mot stadens takåsar och bjuder sol större delen av dagen. Det är en publik plats – men med något lyxigt i att se ut över allt utan att vara mitt i det.

Illums Rooftop
Mat & Dryck
Juni 2025

Illums Rooftop

Högst upp i varuhuset Illum samsas flera restauranger: sushi, pizza, dansk fisk och italienska klassiker. Du väljer bord först, kök sen. En chablis från vinbaren kan kombineras med tonfisk-tartar eller burrata från grannen. Terrassen vetter mot stadens takåsar och bjuder sol större delen av dagen. Det är en publik plats – men med något lyxigt i att se ut över allt utan att vara mitt i det.

Läs
6/22/2025
På uteplatsen
Arkitektur & Inredning
Juni 2025

På uteplatsen

Bolleke från Fatboy är en riktigt mångsidig bärbar lampa. Kan hängas på en trädgren eller flera i rad i ett snöre över matbordet. Klotet är 20 cm i diameter.

På uteplatsen
Arkitektur & Inredning
Juni 2025

På uteplatsen

Bolleke från Fatboy är en riktigt mångsidig bärbar lampa. Kan hängas på en trädgren eller flera i rad i ett snöre över matbordet. Klotet är 20 cm i diameter.

På uteplatsen
Arkitektur & Inredning
Juni 2025

På uteplatsen

Bolleke från Fatboy är en riktigt mångsidig bärbar lampa. Kan hängas på en trädgren eller flera i rad i ett snöre över matbordet. Klotet är 20 cm i diameter.

Läs
6/21/2025
Broens Gadekøkken
Mat & Dryck
Juni 2025

Broens Gadekøkken

Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.

Broens Gadekøkken
Mat & Dryck
Juni 2025

Broens Gadekøkken

Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.

Broens Gadekøkken
Mat & Dryck
Juni 2025

Broens Gadekøkken

Vid foten av Inderhavnsbron mellan Nyhavn och Christianshavn samlas foodtrucks och barer i ett organiserat kaos. Här beställer man ramen, lobster rolls eller koreansk fried chicken och slår sig ner vid kajen. Drycken kommer i plastglas, men är ofta naturvin eller hantverksöl. Miljön är ruff men charmig, med fladdrande dukar, badbrygga och after work-folk som stannar längre än de tänkt.

Läs
6/20/2025
Ved Stranden 10
Mat & Dryck
Juni 2025

Ved Stranden 10

Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.

Ved Stranden 10
Mat & Dryck
Juni 2025

Ved Stranden 10

Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.

Ved Stranden 10
Mat & Dryck
Juni 2025

Ved Stranden 10

Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.

Läs
6/20/2025
Vid grillen
Arkitektur & Inredning
Juni 2025

Vid grillen

Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.

Vid grillen
Arkitektur & Inredning
Juni 2025

Vid grillen

Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.

Vid grillen
Arkitektur & Inredning
Juni 2025

Vid grillen

Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.

Läs
6/19/2025
Copenhagen Street Food
Mat & Dryck
Juni 2025

Copenhagen Street Food

Mitt på Refshaleøen ligger Reffen – en industriell labyrint av färgglada containrar och doftande matstånd. Här samsas thailändsk curry med argentinsk grill och veganska burgare. Lokala mikrobrygder serveras i återanvändbara plastglas, och borden är grova träskivor på ölbackar. Soliga dagar fylls bryggorna av folk som badar, lyssnar på DJ:s och njuter av en stadsutsikt som känns långt bort.

Copenhagen Street Food
Mat & Dryck
Juni 2025

Copenhagen Street Food

Mitt på Refshaleøen ligger Reffen – en industriell labyrint av färgglada containrar och doftande matstånd. Här samsas thailändsk curry med argentinsk grill och veganska burgare. Lokala mikrobrygder serveras i återanvändbara plastglas, och borden är grova träskivor på ölbackar. Soliga dagar fylls bryggorna av folk som badar, lyssnar på DJ:s och njuter av en stadsutsikt som känns långt bort.

Copenhagen Street Food
Mat & Dryck
Juni 2025

Copenhagen Street Food

Mitt på Refshaleøen ligger Reffen – en industriell labyrint av färgglada containrar och doftande matstånd. Här samsas thailändsk curry med argentinsk grill och veganska burgare. Lokala mikrobrygder serveras i återanvändbara plastglas, och borden är grova träskivor på ölbackar. Soliga dagar fylls bryggorna av folk som badar, lyssnar på DJ:s och njuter av en stadsutsikt som känns långt bort.

Läs
9/17/2014
Henrik Regnér
Intervju
September 2014

Henrik Regnér

Killen som gick från kock till affärsman. Driver idag både restaurang Atmosfär och kedjan Salads and Smoothies. Vi pratar om övergången med mera.

Henrik Regnér
Intervju
September 2014

Henrik Regnér

Killen som gick från kock till affärsman. Driver idag både restaurang Atmosfär och kedjan Salads and Smoothies. Vi pratar om övergången med mera.

Henrik Regnér
Intervju
September 2014

Henrik Regnér

Killen som gick från kock till affärsman. Driver idag både restaurang Atmosfär och kedjan Salads and Smoothies. Vi pratar om övergången med mera.

Läs
9/17/2014
Kristina Bardh
Intervju
September 2014

Kristina Bardh

Kristina jobbade i offentliga sektorn och tog chansen att starta omsorg som privat aktör. Det visade sig vara en idé som omsätter nästan en miljard.

Kristina Bardh
Intervju
September 2014

Kristina Bardh

Kristina jobbade i offentliga sektorn och tog chansen att starta omsorg som privat aktör. Det visade sig vara en idé som omsätter nästan en miljard.

Kristina Bardh
Intervju
September 2014

Kristina Bardh

Kristina jobbade i offentliga sektorn och tog chansen att starta omsorg som privat aktör. Det visade sig vara en idé som omsätter nästan en miljard.

Läs
7/17/2014
Daniel Müllern
Intervju
Juli 2014

Daniel Müllern

Daniel Müllern är den självlärda kocken som blev ett fullfjädrat proffs. Nyligen vann han Kanal 5s Köksmästarna och är kökschef på Ystad Saltsjöbad. Galore Weekend fick en lång pratstund med Daniel i hans hem i Kåseberga och fascinerades av denna starka personlighet som paradoxalt nog är både ödmjuk, jordnära, kaxig och lite självgod.

Daniel Müllern
Intervju
Juli 2014

Daniel Müllern

Daniel Müllern är den självlärda kocken som blev ett fullfjädrat proffs. Nyligen vann han Kanal 5s Köksmästarna och är kökschef på Ystad Saltsjöbad. Galore Weekend fick en lång pratstund med Daniel i hans hem i Kåseberga och fascinerades av denna starka personlighet som paradoxalt nog är både ödmjuk, jordnära, kaxig och lite självgod.

Daniel Müllern
Intervju
Juli 2014

Daniel Müllern

Daniel Müllern är den självlärda kocken som blev ett fullfjädrat proffs. Nyligen vann han Kanal 5s Köksmästarna och är kökschef på Ystad Saltsjöbad. Galore Weekend fick en lång pratstund med Daniel i hans hem i Kåseberga och fascinerades av denna starka personlighet som paradoxalt nog är både ödmjuk, jordnära, kaxig och lite självgod.

Läs
4/16/2014
Ellen Benediktson
Intervju
April 2014

Ellen Benediktson

Full av energi, klädd i paljetter och bara 18 år. Ellen Benediktson blev "Melloskr-ellen" med svenska folket när hon gick direkt till final i årets melodifestival. Galore Weekend möter en ung Limhamnstjej som berättar om karriären efter schlageryran – men också om att bli vuxen, att kämpa för jämställdhet och varför hon vill bli som Laleh.

Ellen Benediktson
Intervju
April 2014

Ellen Benediktson

Full av energi, klädd i paljetter och bara 18 år. Ellen Benediktson blev "Melloskr-ellen" med svenska folket när hon gick direkt till final i årets melodifestival. Galore Weekend möter en ung Limhamnstjej som berättar om karriären efter schlageryran – men också om att bli vuxen, att kämpa för jämställdhet och varför hon vill bli som Laleh.

Ellen Benediktson
Intervju
April 2014

Ellen Benediktson

Full av energi, klädd i paljetter och bara 18 år. Ellen Benediktson blev "Melloskr-ellen" med svenska folket när hon gick direkt till final i årets melodifestival. Galore Weekend möter en ung Limhamnstjej som berättar om karriären efter schlageryran – men också om att bli vuxen, att kämpa för jämställdhet och varför hon vill bli som Laleh.

Läs
10/16/2013
Jon Enström
Intervju
Oktober 2013

Jon Enström

”Det fanns ingen stor vision inför framtiden när vi startade vårt företag. Jag började putsa fönster för att jag behövde stålar. Jag ville ut och resa”, säger Jon Enström. Tolv år senare driver han Skånes största fönsterputsbolag, Ultraputs, med 24 anställda och en omsättning på 9,3 miljoner senaste året.

Jon Enström
Intervju
Oktober 2013

Jon Enström

”Det fanns ingen stor vision inför framtiden när vi startade vårt företag. Jag började putsa fönster för att jag behövde stålar. Jag ville ut och resa”, säger Jon Enström. Tolv år senare driver han Skånes största fönsterputsbolag, Ultraputs, med 24 anställda och en omsättning på 9,3 miljoner senaste året.

Jon Enström
Intervju
Oktober 2013

Jon Enström

”Det fanns ingen stor vision inför framtiden när vi startade vårt företag. Jag började putsa fönster för att jag behövde stålar. Jag ville ut och resa”, säger Jon Enström. Tolv år senare driver han Skånes största fönsterputsbolag, Ultraputs, med 24 anställda och en omsättning på 9,3 miljoner senaste året.

Läs
10/15/2013
Krister Appelfeldt
Intervju
Oktober 2013

Krister Appelfeldt

Han har byggt upp varumärken som Gant och Lexington, arbetat med Henri Lloyd och Pierre Robert och satt Falsterbo Horseshow på kartan. Galore träffade Krister Appelfeldt och talade om varumärken, konst och familjeliv.

Krister Appelfeldt
Intervju
Oktober 2013

Krister Appelfeldt

Han har byggt upp varumärken som Gant och Lexington, arbetat med Henri Lloyd och Pierre Robert och satt Falsterbo Horseshow på kartan. Galore träffade Krister Appelfeldt och talade om varumärken, konst och familjeliv.

Krister Appelfeldt
Intervju
Oktober 2013

Krister Appelfeldt

Han har byggt upp varumärken som Gant och Lexington, arbetat med Henri Lloyd och Pierre Robert och satt Falsterbo Horseshow på kartan. Galore träffade Krister Appelfeldt och talade om varumärken, konst och familjeliv.

Läs
10/15/2013
Wilhelm Pieplow
Intervju
Oktober 2013

Wilhelm Pieplow

Med sin starka vilja och drivkraft har han etablerat sig som en av Malmös mest ansedda krögare. Wilhelm Pieplows malmöitiska krogimperium har funnits i mer än 30 år och nog har det lämnat sina spår på malmöbornas tungor. Galore mötte hamburgaren som just firat 70 och som aldrig kan få nog av sparris.

Wilhelm Pieplow
Intervju
Oktober 2013

Wilhelm Pieplow

Med sin starka vilja och drivkraft har han etablerat sig som en av Malmös mest ansedda krögare. Wilhelm Pieplows malmöitiska krogimperium har funnits i mer än 30 år och nog har det lämnat sina spår på malmöbornas tungor. Galore mötte hamburgaren som just firat 70 och som aldrig kan få nog av sparris.

Wilhelm Pieplow
Intervju
Oktober 2013

Wilhelm Pieplow

Med sin starka vilja och drivkraft har han etablerat sig som en av Malmös mest ansedda krögare. Wilhelm Pieplows malmöitiska krogimperium har funnits i mer än 30 år och nog har det lämnat sina spår på malmöbornas tungor. Galore mötte hamburgaren som just firat 70 och som aldrig kan få nog av sparris.

Läs
10/15/2013
Dan Olofsson
Intervju
Oktober 2013

Dan Olofsson

Dan släpper in oss i sitt hem för att prata företagsamhet, samhällsansvar och ger oss lite vinklar på hur man blir en framgångsrik ledare.

Dan Olofsson
Intervju
Oktober 2013

Dan Olofsson

Dan släpper in oss i sitt hem för att prata företagsamhet, samhällsansvar och ger oss lite vinklar på hur man blir en framgångsrik ledare.

Dan Olofsson
Intervju
Oktober 2013

Dan Olofsson

Dan släpper in oss i sitt hem för att prata företagsamhet, samhällsansvar och ger oss lite vinklar på hur man blir en framgångsrik ledare.

Läs
8/6/2024 11:04
Golden Steer kommer till NYC
Top Shelf
Juli 2025

Golden Steer kommer till NYC

Ikoniska Golden Steer i Las Vegas öppnade 1958 och är mångas favorit bland steak houses. Nu ska de öppna ett andra ställe på One Fifth space (1 Fifth Avenue, West Eighth Street) på Manhattan. Menyn ska vara densamma med några tillägg som är lokala för New York och enligt ägaren Amanda Signorelli ska de öppna nu till hösten.

Golden Steer kommer till NYC
Top Shelf
Juli 2025

Golden Steer kommer till NYC

Ikoniska Golden Steer i Las Vegas öppnade 1958 och är mångas favorit bland steak houses. Nu ska de öppna ett andra ställe på One Fifth space (1 Fifth Avenue, West Eighth Street) på Manhattan. Menyn ska vara densamma med några tillägg som är lokala för New York och enligt ägaren Amanda Signorelli ska de öppna nu till hösten.

Golden Steer kommer till NYC
Top Shelf
Juli 2025

Golden Steer kommer till NYC

Ikoniska Golden Steer i Las Vegas öppnade 1958 och är mångas favorit bland steak houses. Nu ska de öppna ett andra ställe på One Fifth space (1 Fifth Avenue, West Eighth Street) på Manhattan. Menyn ska vara densamma med några tillägg som är lokala för New York och enligt ägaren Amanda Signorelli ska de öppna nu till hösten.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.