Malmö Operas vd och konstnärliga ledare sprang redan som treåring upp på en teaterscen och krävde att få vara med. Christina Hörnell om lustbetonat ledarskap, att bryta ny mark som första kvinna och hur publiken kommer att märka skillnaden efter skiftet på chefsposten.
Ett nytt logistiknav för global nödhjälp växer fram i Nordhavn, där byggföretaget MT Højgaard tillsammans med CF Møller Architects och Artelia ska uppföra världens största Unicef-lager. Projektet omfattar 63 000 kvadratmeter och beräknas kosta 1,66 miljarder danska kronor, rapporterar News Öresund. – Att bygga ett så stort globalt lager är ingen enkel uppgift – det är tekniskt avancerat och kräver specialistkompetens, säger byggherren By & Havns vd Anne Skovbro. Bygget startar i höst och ska stå klart 2028.
Ett nytt logistiknav för global nödhjälp växer fram i Nordhavn, där byggföretaget MT Højgaard tillsammans med CF Møller Architects och Artelia ska uppföra världens största Unicef-lager. Projektet omfattar 63 000 kvadratmeter och beräknas kosta 1,66 miljarder danska kronor, rapporterar News Öresund. – Att bygga ett så stort globalt lager är ingen enkel uppgift – det är tekniskt avancerat och kräver specialistkompetens, säger byggherren By & Havns vd Anne Skovbro. Bygget startar i höst och ska stå klart 2028.
Ett nytt logistiknav för global nödhjälp växer fram i Nordhavn, där byggföretaget MT Højgaard tillsammans med CF Møller Architects och Artelia ska uppföra världens största Unicef-lager. Projektet omfattar 63 000 kvadratmeter och beräknas kosta 1,66 miljarder danska kronor, rapporterar News Öresund. – Att bygga ett så stort globalt lager är ingen enkel uppgift – det är tekniskt avancerat och kräver specialistkompetens, säger byggherren By & Havns vd Anne Skovbro. Bygget startar i höst och ska stå klart 2028.
”Jag dricker en bourbon i Edisons bar, på 47th street”. Ulf Lundells ord bet sig fast. Det var 1976, jag var alldeles för ung för spritromatik, men för en tonåring lät det coolt och spännande. Det rymde på något vis hela den amerikanska drömmen. Min syn på USA har nyanserats med åren, men ordet ”bourbon” har behållit sin poetiska klang.
”Jag dricker en bourbon i Edisons bar, på 47th street”. Ulf Lundells ord bet sig fast. Det var 1976, jag var alldeles för ung för spritromatik, men för en tonåring lät det coolt och spännande. Det rymde på något vis hela den amerikanska drömmen. Min syn på USA har nyanserats med åren, men ordet ”bourbon” har behållit sin poetiska klang.
”Jag dricker en bourbon i Edisons bar, på 47th street”. Ulf Lundells ord bet sig fast. Det var 1976, jag var alldeles för ung för spritromatik, men för en tonåring lät det coolt och spännande. Det rymde på något vis hela den amerikanska drömmen. Min syn på USA har nyanserats med åren, men ordet ”bourbon” har behållit sin poetiska klang.
Rekordet i antal människor som rengjort sneakers samtidigt noterades 13 november 2022, när Crep Protect lät 325 personer rengöra begagnade par i Wembley. Skorna donerades sen till the charity Shoe Aid UK.
Rekordet i antal människor som rengjort sneakers samtidigt noterades 13 november 2022, när Crep Protect lät 325 personer rengöra begagnade par i Wembley. Skorna donerades sen till the charity Shoe Aid UK.
Rekordet i antal människor som rengjort sneakers samtidigt noterades 13 november 2022, när Crep Protect lät 325 personer rengöra begagnade par i Wembley. Skorna donerades sen till the charity Shoe Aid UK.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Simona hamnade på HiQ lite av en slump. Idag är hon vice president för försäljning och partnerskap. Simona delar med sig av sina värderingar, sin uppväxt och sitt synsätt.
Björn Holmström, grundare av NSS Water Enhancement Technology, är vinnare av Skapa-priset i Västsverige. Företaget utvecklar en lösning för att möta den industriella efterfrågan av rent vatten, till en början för att tillverka halvledare. ”Bristen på vatten är en av vår tids stora utmaningar, och juryn ser här en innovation som kan skapa förändring i en industri som omsätter miljarder”, skriver juryn i sin motivering. Skapa-priset är Sveriges största innovationspris. I november väntar riksfinalen i Stockholm, där vinnaren tilldelas en halv miljon kronor.
Björn Holmström, grundare av NSS Water Enhancement Technology, är vinnare av Skapa-priset i Västsverige. Företaget utvecklar en lösning för att möta den industriella efterfrågan av rent vatten, till en början för att tillverka halvledare. ”Bristen på vatten är en av vår tids stora utmaningar, och juryn ser här en innovation som kan skapa förändring i en industri som omsätter miljarder”, skriver juryn i sin motivering. Skapa-priset är Sveriges största innovationspris. I november väntar riksfinalen i Stockholm, där vinnaren tilldelas en halv miljon kronor.
Björn Holmström, grundare av NSS Water Enhancement Technology, är vinnare av Skapa-priset i Västsverige. Företaget utvecklar en lösning för att möta den industriella efterfrågan av rent vatten, till en början för att tillverka halvledare. ”Bristen på vatten är en av vår tids stora utmaningar, och juryn ser här en innovation som kan skapa förändring i en industri som omsätter miljarder”, skriver juryn i sin motivering. Skapa-priset är Sveriges största innovationspris. I november väntar riksfinalen i Stockholm, där vinnaren tilldelas en halv miljon kronor.
Göteborgsbaserade Lexenergy utvecklar snabb elbilsladdning i stadsmiljö. Nyligen tog startupen in 3 miljoner kronor i innovationsbidrag från Energimyndigheten och ytterligare 4 miljoner i en kapitalrunda, skriver DI Digital. Bland investerarna finns Entreprenör Invest som är ett dotterbolag till Ingvar Kamprads stiftelse. – Vi har tagit fram en lösning som möjliggör ultrasnabb laddning överallt i alla elnät, oberoende av nätkapacitet just där, säger Robin Andersson, som driver företaget tillsammans med Matilda Thorsell. I hösten kommer Lexenergys första snabbladdare att installeras i Hovås.
Göteborgsbaserade Lexenergy utvecklar snabb elbilsladdning i stadsmiljö. Nyligen tog startupen in 3 miljoner kronor i innovationsbidrag från Energimyndigheten och ytterligare 4 miljoner i en kapitalrunda, skriver DI Digital. Bland investerarna finns Entreprenör Invest som är ett dotterbolag till Ingvar Kamprads stiftelse. – Vi har tagit fram en lösning som möjliggör ultrasnabb laddning överallt i alla elnät, oberoende av nätkapacitet just där, säger Robin Andersson, som driver företaget tillsammans med Matilda Thorsell. I hösten kommer Lexenergys första snabbladdare att installeras i Hovås.
Göteborgsbaserade Lexenergy utvecklar snabb elbilsladdning i stadsmiljö. Nyligen tog startupen in 3 miljoner kronor i innovationsbidrag från Energimyndigheten och ytterligare 4 miljoner i en kapitalrunda, skriver DI Digital. Bland investerarna finns Entreprenör Invest som är ett dotterbolag till Ingvar Kamprads stiftelse. – Vi har tagit fram en lösning som möjliggör ultrasnabb laddning överallt i alla elnät, oberoende av nätkapacitet just där, säger Robin Andersson, som driver företaget tillsammans med Matilda Thorsell. I hösten kommer Lexenergys första snabbladdare att installeras i Hovås.
Farok Jodat började med grisuppfödning som ledde till en foodtruck som senare blev en restaurang i Karlstad, som så småningom blev flera som öppnades i Stockholm. Nästa år etablerar sig Dirty Taco vid Södertull i Malmö. – Den som väntar sig klassiska tacos kommer att bli besviken. Vi förnyar den mexikanska tacon och tar influenser från Asien och skapar en lekfull fusion mellan det mexikanska och asiatiska köket. Det är framförallt de koreanska och japanska smakerna som sticker ut, säger ägaren Farok Jodat.
Farok Jodat började med grisuppfödning som ledde till en foodtruck som senare blev en restaurang i Karlstad, som så småningom blev flera som öppnades i Stockholm. Nästa år etablerar sig Dirty Taco vid Södertull i Malmö. – Den som väntar sig klassiska tacos kommer att bli besviken. Vi förnyar den mexikanska tacon och tar influenser från Asien och skapar en lekfull fusion mellan det mexikanska och asiatiska köket. Det är framförallt de koreanska och japanska smakerna som sticker ut, säger ägaren Farok Jodat.
Farok Jodat började med grisuppfödning som ledde till en foodtruck som senare blev en restaurang i Karlstad, som så småningom blev flera som öppnades i Stockholm. Nästa år etablerar sig Dirty Taco vid Södertull i Malmö. – Den som väntar sig klassiska tacos kommer att bli besviken. Vi förnyar den mexikanska tacon och tar influenser från Asien och skapar en lekfull fusion mellan det mexikanska och asiatiska köket. Det är framförallt de koreanska och japanska smakerna som sticker ut, säger ägaren Farok Jodat.
Mexikanska Uno Mas öppnar på markplan på Malmö Live i januari nästa år. Det blir en cantina med mexikansk street food i kombination med ett brett utbud av drinkar och cocktails. ”Viben” i restaurangen ska andas punk och street, enligt Camilla Ahlberg, marknadsföringsansvarig på Clarion Hotel Sverige. – Vår förra restaurang, Eatery Social, som hade mer fokus på TexMex, har varit älskad av många. Men här kände vi att vi behövde utveckla konceptet och komma med en mer ruffig touch.
Mexikanska Uno Mas öppnar på markplan på Malmö Live i januari nästa år. Det blir en cantina med mexikansk street food i kombination med ett brett utbud av drinkar och cocktails. ”Viben” i restaurangen ska andas punk och street, enligt Camilla Ahlberg, marknadsföringsansvarig på Clarion Hotel Sverige. – Vår förra restaurang, Eatery Social, som hade mer fokus på TexMex, har varit älskad av många. Men här kände vi att vi behövde utveckla konceptet och komma med en mer ruffig touch.
Mexikanska Uno Mas öppnar på markplan på Malmö Live i januari nästa år. Det blir en cantina med mexikansk street food i kombination med ett brett utbud av drinkar och cocktails. ”Viben” i restaurangen ska andas punk och street, enligt Camilla Ahlberg, marknadsföringsansvarig på Clarion Hotel Sverige. – Vår förra restaurang, Eatery Social, som hade mer fokus på TexMex, har varit älskad av många. Men här kände vi att vi behövde utveckla konceptet och komma med en mer ruffig touch.
Den digitala överviktskliniken Yazen Health har tagit in 37 miljoner kronor i en nyemission. Med den påfyllda kassan ska det Lundabaserade företaget utveckla sin produkt och expandera i Europa. Investeringsrundan leds av Luminar Ventures, tillsammans med befintliga ägare och befattningshavare. – Yazen har tagit fram en kliniskt bevisad behandlingsmetod med livsstilsförändringar i kombination med moderna läkemedel. Vi ser en stor internationell potential, säger Magnus Bergman på Luminar Ventures.
Den digitala överviktskliniken Yazen Health har tagit in 37 miljoner kronor i en nyemission. Med den påfyllda kassan ska det Lundabaserade företaget utveckla sin produkt och expandera i Europa. Investeringsrundan leds av Luminar Ventures, tillsammans med befintliga ägare och befattningshavare. – Yazen har tagit fram en kliniskt bevisad behandlingsmetod med livsstilsförändringar i kombination med moderna läkemedel. Vi ser en stor internationell potential, säger Magnus Bergman på Luminar Ventures.
Den digitala överviktskliniken Yazen Health har tagit in 37 miljoner kronor i en nyemission. Med den påfyllda kassan ska det Lundabaserade företaget utveckla sin produkt och expandera i Europa. Investeringsrundan leds av Luminar Ventures, tillsammans med befintliga ägare och befattningshavare. – Yazen har tagit fram en kliniskt bevisad behandlingsmetod med livsstilsförändringar i kombination med moderna läkemedel. Vi ser en stor internationell potential, säger Magnus Bergman på Luminar Ventures.
Malmöbaserade Mylla har säkrat investeringar från det svenska riskkapitalbolaget Backing Minds och techentreprenören Anders Frankel. Mylla är en digital matmarknad där lokala lantbrukare kan sälja direkt till kund. Hur mycket kapital det rör sig om är inte känt, men investeringen ska gå till att expandera. – Vi är övertygade om att Mylla kommer att spela en nyckelroll i att möta den växande gruppen medvetna konsumenter, främja lokala småproducenter och öka graden av självförsörjning i Sverige och resten av Europa, säger Susanne Najafi på Backing Minds.
Malmöbaserade Mylla har säkrat investeringar från det svenska riskkapitalbolaget Backing Minds och techentreprenören Anders Frankel. Mylla är en digital matmarknad där lokala lantbrukare kan sälja direkt till kund. Hur mycket kapital det rör sig om är inte känt, men investeringen ska gå till att expandera. – Vi är övertygade om att Mylla kommer att spela en nyckelroll i att möta den växande gruppen medvetna konsumenter, främja lokala småproducenter och öka graden av självförsörjning i Sverige och resten av Europa, säger Susanne Najafi på Backing Minds.
Malmöbaserade Mylla har säkrat investeringar från det svenska riskkapitalbolaget Backing Minds och techentreprenören Anders Frankel. Mylla är en digital matmarknad där lokala lantbrukare kan sälja direkt till kund. Hur mycket kapital det rör sig om är inte känt, men investeringen ska gå till att expandera. – Vi är övertygade om att Mylla kommer att spela en nyckelroll i att möta den växande gruppen medvetna konsumenter, främja lokala småproducenter och öka graden av självförsörjning i Sverige och resten av Europa, säger Susanne Najafi på Backing Minds.
Precis som det finns ostronknivar för ostron, finns det tryffelhyvlar för tryffel. Det som gör dessa hyvlar unika är den lilla ställskruven på sidan av bladet som gör att du kan få toktunna skivor av din dyrbara svamp, ner till 0,07 mm!
Precis som det finns ostronknivar för ostron, finns det tryffelhyvlar för tryffel. Det som gör dessa hyvlar unika är den lilla ställskruven på sidan av bladet som gör att du kan få toktunna skivor av din dyrbara svamp, ner till 0,07 mm!
Precis som det finns ostronknivar för ostron, finns det tryffelhyvlar för tryffel. Det som gör dessa hyvlar unika är den lilla ställskruven på sidan av bladet som gör att du kan få toktunna skivor av din dyrbara svamp, ner till 0,07 mm!
På andra sidan vattnet, rakt över från Nyhavn, ligger ett kluster av ute-barer och restauranger. Vem älskar inte det fria och totalt osvenska som är food courts utomhus med ölservering. Utbudet är såklart inte lika varierat som hos ölbarerna i stan men alldeles utmärkt och vilken atmosfär du får på köpet! Bästa tiden att besöka? Cykla förbi alla uteserveringar i Nyhavn fyllda med turister, över cykelbron slå dig ner vid bron på en kall en. Strandgade 95
På andra sidan vattnet, rakt över från Nyhavn, ligger ett kluster av ute-barer och restauranger. Vem älskar inte det fria och totalt osvenska som är food courts utomhus med ölservering. Utbudet är såklart inte lika varierat som hos ölbarerna i stan men alldeles utmärkt och vilken atmosfär du får på köpet! Bästa tiden att besöka? Cykla förbi alla uteserveringar i Nyhavn fyllda med turister, över cykelbron slå dig ner vid bron på en kall en. Strandgade 95
På andra sidan vattnet, rakt över från Nyhavn, ligger ett kluster av ute-barer och restauranger. Vem älskar inte det fria och totalt osvenska som är food courts utomhus med ölservering. Utbudet är såklart inte lika varierat som hos ölbarerna i stan men alldeles utmärkt och vilken atmosfär du får på köpet! Bästa tiden att besöka? Cykla förbi alla uteserveringar i Nyhavn fyllda med turister, över cykelbron slå dig ner vid bron på en kall en. Strandgade 95
Smörrebröd är ju Danmarks nationalrätt och jag rekommenderar minst ett smörrebrödsbesök om året. Nu finns ett nytillskott att upptäcka, nämligen Judie som ligger i Nyhavns turiststråk med utsikt över de färgglada husen och vattnet. Sitt förslagsvis i baren mot gatan med en öl och bli serverad moderna smörrebröd som är vackra att titta på. En färgkaskad av grönt toppar bröden som bjuder på allt från tartar och klassisk rostbiff med remouladsås till sill med gammelknas. Nyhavn 26
Smörrebröd är ju Danmarks nationalrätt och jag rekommenderar minst ett smörrebrödsbesök om året. Nu finns ett nytillskott att upptäcka, nämligen Judie som ligger i Nyhavns turiststråk med utsikt över de färgglada husen och vattnet. Sitt förslagsvis i baren mot gatan med en öl och bli serverad moderna smörrebröd som är vackra att titta på. En färgkaskad av grönt toppar bröden som bjuder på allt från tartar och klassisk rostbiff med remouladsås till sill med gammelknas. Nyhavn 26
Smörrebröd är ju Danmarks nationalrätt och jag rekommenderar minst ett smörrebrödsbesök om året. Nu finns ett nytillskott att upptäcka, nämligen Judie som ligger i Nyhavns turiststråk med utsikt över de färgglada husen och vattnet. Sitt förslagsvis i baren mot gatan med en öl och bli serverad moderna smörrebröd som är vackra att titta på. En färgkaskad av grönt toppar bröden som bjuder på allt från tartar och klassisk rostbiff med remouladsås till sill med gammelknas. Nyhavn 26
I somras uppnådde han en dröm när Big Slap som han varit med och byggt upp blev störst någonsin i Malmö. Men att sluta på topp ligger inte för Ali Eftekhari. Vi har träffat honom för att prata om drivkraften bakom fler och ännu större satsningar, Alis bakgrund och vänskapen med Steve Angello.
I somras uppnådde han en dröm när Big Slap som han varit med och byggt upp blev störst någonsin i Malmö. Men att sluta på topp ligger inte för Ali Eftekhari. Vi har träffat honom för att prata om drivkraften bakom fler och ännu större satsningar, Alis bakgrund och vänskapen med Steve Angello.
I somras uppnådde han en dröm när Big Slap som han varit med och byggt upp blev störst någonsin i Malmö. Men att sluta på topp ligger inte för Ali Eftekhari. Vi har träffat honom för att prata om drivkraften bakom fler och ännu större satsningar, Alis bakgrund och vänskapen med Steve Angello.
Om livet med musiken, ungdomen i Nashville, mörka år i livet och nya vägar till framgång.
Om livet med musiken, ungdomen i Nashville, mörka år i livet och nya vägar till framgång.
Om livet med musiken, ungdomen i Nashville, mörka år i livet och nya vägar till framgång.
Tillsammans med sin kompanjon har Therése Lorentzon på bara fyra år byggt upp ett företag som omsätter nästan 150 miljoner kronor. Therese berättar om sin bakgrund och hur åren i New York har format henne som företagare och person.
Tillsammans med sin kompanjon har Therése Lorentzon på bara fyra år byggt upp ett företag som omsätter nästan 150 miljoner kronor. Therese berättar om sin bakgrund och hur åren i New York har format henne som företagare och person.
Tillsammans med sin kompanjon har Therése Lorentzon på bara fyra år byggt upp ett företag som omsätter nästan 150 miljoner kronor. Therese berättar om sin bakgrund och hur åren i New York har format henne som företagare och person.
Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.
Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.
Isabelle började på sin mammas café som då omsatte 400 000 kronor. Idag driver hon hotell och flera restauranger med omsättning över 30 miljoner kronor.
Som ung knackade han dörr och sålde kokosbollar. För pengarna köpte han sig en utbildning och byggde sedan upp ett företag som i år siktar på att omsätta 100 miljoner kronor. Donald Axelsson Cardell säger hellre ja än nej och spanar nu både efter nya affärsmöjligheter och utanför landets gränser.
Som ung knackade han dörr och sålde kokosbollar. För pengarna köpte han sig en utbildning och byggde sedan upp ett företag som i år siktar på att omsätta 100 miljoner kronor. Donald Axelsson Cardell säger hellre ja än nej och spanar nu både efter nya affärsmöjligheter och utanför landets gränser.
Som ung knackade han dörr och sålde kokosbollar. För pengarna köpte han sig en utbildning och byggde sedan upp ett företag som i år siktar på att omsätta 100 miljoner kronor. Donald Axelsson Cardell säger hellre ja än nej och spanar nu både efter nya affärsmöjligheter och utanför landets gränser.
Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.
Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.
Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.
Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.
Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.
Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.
Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.
Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.
Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.
Kaffepionjären berättar om hur Lilla Kafferosteriet kom till, sin syn på företagande, hållbarhet och såklart en hel del snack om kaffe.
Kaffepionjären berättar om hur Lilla Kafferosteriet kom till, sin syn på företagande, hållbarhet och såklart en hel del snack om kaffe.
Kaffepionjären berättar om hur Lilla Kafferosteriet kom till, sin syn på företagande, hållbarhet och såklart en hel del snack om kaffe.
I Bunkeflostrand planeras mellan 70 och 80 nya hyresbostäder samt lokaler för centrumverksamhet i ett kommande projekt. Fullt utbyggt ska området Gottorp bestå av blandade boendeformer och ett nytt lokalt centrum med torg, förskola, butiker och vårdcentral. Det aktuella projektet omfattar cirka 6 350 kvadratmeter boyta i flerbostadshus och radhus. Byggstart planeras till vinterhalvåret 2026/2027.
I Bunkeflostrand planeras mellan 70 och 80 nya hyresbostäder samt lokaler för centrumverksamhet i ett kommande projekt. Fullt utbyggt ska området Gottorp bestå av blandade boendeformer och ett nytt lokalt centrum med torg, förskola, butiker och vårdcentral. Det aktuella projektet omfattar cirka 6 350 kvadratmeter boyta i flerbostadshus och radhus. Byggstart planeras till vinterhalvåret 2026/2027.
I Bunkeflostrand planeras mellan 70 och 80 nya hyresbostäder samt lokaler för centrumverksamhet i ett kommande projekt. Fullt utbyggt ska området Gottorp bestå av blandade boendeformer och ett nytt lokalt centrum med torg, förskola, butiker och vårdcentral. Det aktuella projektet omfattar cirka 6 350 kvadratmeter boyta i flerbostadshus och radhus. Byggstart planeras till vinterhalvåret 2026/2027.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö