Belugalinser (Lens Culinaris) är en svart lins som fått sitt namn från dess likhet med Beluga-kaviar. De behåller, till skillnad från röda och gula linser, sin form och al dente-konsistens när de kokas och har en jordnära smak samt god förmåga att absorbera andra smaker. Belugalinser är rika på både protein och kostfiber och innehåller nästan inget fett vilket gör dom till ett hälsosamt val.
Belugalinser (Lens Culinaris) är en svart lins som fått sitt namn från dess likhet med Beluga-kaviar. De behåller, till skillnad från röda och gula linser, sin form och al dente-konsistens när de kokas och har en jordnära smak samt god förmåga att absorbera andra smaker. Belugalinser är rika på både protein och kostfiber och innehåller nästan inget fett vilket gör dom till ett hälsosamt val.
Belugalinser (Lens Culinaris) är en svart lins som fått sitt namn från dess likhet med Beluga-kaviar. De behåller, till skillnad från röda och gula linser, sin form och al dente-konsistens när de kokas och har en jordnära smak samt god förmåga att absorbera andra smaker. Belugalinser är rika på både protein och kostfiber och innehåller nästan inget fett vilket gör dom till ett hälsosamt val.
Västra Götalandsregionen investerar 12 miljoner kronor i kompetenscentrumet Maxbatt, som leds av Chalmers. Satsningen ska stärka svensk batteriproduktion och industrins konkurrenskraft. – Vi har stora förväntningar på att Maxbatt kommer att bidra till framtidens batteriproduktion, säger Lars Nyborg, professor på Chalmers. Med den ökande globala efterfrågan väntas satsningen skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom batteriindustrin, skriver universitet.
Västra Götalandsregionen investerar 12 miljoner kronor i kompetenscentrumet Maxbatt, som leds av Chalmers. Satsningen ska stärka svensk batteriproduktion och industrins konkurrenskraft. – Vi har stora förväntningar på att Maxbatt kommer att bidra till framtidens batteriproduktion, säger Lars Nyborg, professor på Chalmers. Med den ökande globala efterfrågan väntas satsningen skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom batteriindustrin, skriver universitet.
Västra Götalandsregionen investerar 12 miljoner kronor i kompetenscentrumet Maxbatt, som leds av Chalmers. Satsningen ska stärka svensk batteriproduktion och industrins konkurrenskraft. – Vi har stora förväntningar på att Maxbatt kommer att bidra till framtidens batteriproduktion, säger Lars Nyborg, professor på Chalmers. Med den ökande globala efterfrågan väntas satsningen skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom batteriindustrin, skriver universitet.
Ian Jones är kökschef på Operagrillen. Tidigare har han jobbat på bland annat The Lanesborough och The Halcyon i London, samt på Bloom in the Park här i Malmö. Här visar Ian hur man lagar röding med vitvinssås.
Ian Jones är kökschef på Operagrillen. Tidigare har han jobbat på bland annat The Lanesborough och The Halcyon i London, samt på Bloom in the Park här i Malmö. Här visar Ian hur man lagar röding med vitvinssås.
Ian Jones är kökschef på Operagrillen. Tidigare har han jobbat på bland annat The Lanesborough och The Halcyon i London, samt på Bloom in the Park här i Malmö. Här visar Ian hur man lagar röding med vitvinssås.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö