Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia.
– Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama.
Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi.
Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén.
Vad lockade med platsen?
– Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia.
– Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama.
Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi.
Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén.
Vad lockade med platsen?
– Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Hill Helicopters HX50 är en lättviktskärra med tre rotorblad som ska få henne att cruisa i 140 knop med en räckvidd på runt 1 300 km. Interiört har den fem läderklädda stolar och en helt digital cockpit som ska vara både enklare och roligare för piloten. Slimmad, optimerad och designad som en sportbil låter som att den kommer bli dyr, men de 1 300 som är beställda till lanseringen 2026 är prissatta till ca 10 miljoner kronor styck, när andra helikoptrar med liknande prestanda kostar runt 15 miljoner.
Hill Helicopters HX50 är en lättviktskärra med tre rotorblad som ska få henne att cruisa i 140 knop med en räckvidd på runt 1 300 km. Interiört har den fem läderklädda stolar och en helt digital cockpit som ska vara både enklare och roligare för piloten. Slimmad, optimerad och designad som en sportbil låter som att den kommer bli dyr, men de 1 300 som är beställda till lanseringen 2026 är prissatta till ca 10 miljoner kronor styck, när andra helikoptrar med liknande prestanda kostar runt 15 miljoner.
Hill Helicopters HX50 är en lättviktskärra med tre rotorblad som ska få henne att cruisa i 140 knop med en räckvidd på runt 1 300 km. Interiört har den fem läderklädda stolar och en helt digital cockpit som ska vara både enklare och roligare för piloten. Slimmad, optimerad och designad som en sportbil låter som att den kommer bli dyr, men de 1 300 som är beställda till lanseringen 2026 är prissatta till ca 10 miljoner kronor styck, när andra helikoptrar med liknande prestanda kostar runt 15 miljoner.
Cognac, whisky, rom, calvados - siffror kring sprit som passar till kaffet.
Cognac, whisky, rom, calvados - siffror kring sprit som passar till kaffet.
Cognac, whisky, rom, calvados - siffror kring sprit som passar till kaffet.
3-stjärniga restaurang Alinea i Chicago firar sin 20-årsdag genom att Grant Achatz med sitt team besöker andra städer med sina spektakulära restaurangupplevelser. Varje gästspel ska hylla köket de besöker och gå i linje med dess koncept. Först ut var Olmsted i Brooklyn för att sedan dyka upp på Faena Miami Beach lagom till F1 Miami Grand Prix. Under sommaren är de på Maybourne Beverly Hills i Los Angeles och fler turnéstop ska komma under hösten.
3-stjärniga restaurang Alinea i Chicago firar sin 20-årsdag genom att Grant Achatz med sitt team besöker andra städer med sina spektakulära restaurangupplevelser. Varje gästspel ska hylla köket de besöker och gå i linje med dess koncept. Först ut var Olmsted i Brooklyn för att sedan dyka upp på Faena Miami Beach lagom till F1 Miami Grand Prix. Under sommaren är de på Maybourne Beverly Hills i Los Angeles och fler turnéstop ska komma under hösten.
3-stjärniga restaurang Alinea i Chicago firar sin 20-årsdag genom att Grant Achatz med sitt team besöker andra städer med sina spektakulära restaurangupplevelser. Varje gästspel ska hylla köket de besöker och gå i linje med dess koncept. Först ut var Olmsted i Brooklyn för att sedan dyka upp på Faena Miami Beach lagom till F1 Miami Grand Prix. Under sommaren är de på Maybourne Beverly Hills i Los Angeles och fler turnéstop ska komma under hösten.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö