.jpeg)
Matbutiken Solidar i funkisstil från 1930-talet på Rosenvång är på väg att bli Solidar vinbar. Bakom den nya satsningen står Christine Grimshorn, Josephine Formoso, som tillsammans driver Greijersgatan53 Café & Butik, och Bengt Lundahl.
– Med “Bengan” som är reklamare med ett passionerat intresse och kunskap för vin, föll allt på plats. Vi har sedan länge förstått att det finns utrymme för ytterligare en härlig mötesplats på Rosenvång och Limhamn, och nu kan vi skapa det tillsammans med Bengt, säger Christine Grimshorn.
Geijersgatan53 ska fortsätta som vanligt, och med den nya vinbaren hoppas de skapa möjligheter till umgänge, och fånga in många av de redan befintliga gästerna.
– Det blir ett kort gångavstånd mellan verksamheterna, en hub med kafé, butik och kvarterskrog. Vi har en rolig tanke om att i förlängningen även utveckla ett fjärde ben i konceptet, men det är lite för tidigt att avslöja än, säger Christine Grimshorn.
Matbutiken Solidar i funkisstil från 1930-talet på Rosenvång är på väg att bli Solidar vinbar. Bakom den nya satsningen står Christine Grimshorn, Josephine Formoso, som tillsammans driver Greijersgatan53 Café & Butik, och Bengt Lundahl.
– Med “Bengan” som är reklamare med ett passionerat intresse och kunskap för vin, föll allt på plats. Vi har sedan länge förstått att det finns utrymme för ytterligare en härlig mötesplats på Rosenvång och Limhamn, och nu kan vi skapa det tillsammans med Bengt, säger Christine Grimshorn.
Geijersgatan53 ska fortsätta som vanligt, och med den nya vinbaren hoppas de skapa möjligheter till umgänge, och fånga in många av de redan befintliga gästerna.
– Det blir ett kort gångavstånd mellan verksamheterna, en hub med kafé, butik och kvarterskrog. Vi har en rolig tanke om att i förlängningen även utveckla ett fjärde ben i konceptet, men det är lite för tidigt att avslöja än, säger Christine Grimshorn.

Vilka länder tjänar mest på turism? Vilka resmål trendar? Och hur säkert är det egentligen att flyga? Siffror och statistik om turism och resor.

Vilka länder tjänar mest på turism? Vilka resmål trendar? Och hur säkert är det egentligen att flyga? Siffror och statistik om turism och resor.

Vilka länder tjänar mest på turism? Vilka resmål trendar? Och hur säkert är det egentligen att flyga? Siffror och statistik om turism och resor.

Västra Götalandsregionen investerar 12 miljoner kronor i kompetenscentrumet Maxbatt, som leds av Chalmers. Satsningen ska stärka svensk batteriproduktion och industrins konkurrenskraft. – Vi har stora förväntningar på att Maxbatt kommer att bidra till framtidens batteriproduktion, säger Lars Nyborg, professor på Chalmers. Med den ökande globala efterfrågan väntas satsningen skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom batteriindustrin, skriver universitet.

Västra Götalandsregionen investerar 12 miljoner kronor i kompetenscentrumet Maxbatt, som leds av Chalmers. Satsningen ska stärka svensk batteriproduktion och industrins konkurrenskraft. – Vi har stora förväntningar på att Maxbatt kommer att bidra till framtidens batteriproduktion, säger Lars Nyborg, professor på Chalmers. Med den ökande globala efterfrågan väntas satsningen skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom batteriindustrin, skriver universitet.

Västra Götalandsregionen investerar 12 miljoner kronor i kompetenscentrumet Maxbatt, som leds av Chalmers. Satsningen ska stärka svensk batteriproduktion och industrins konkurrenskraft. – Vi har stora förväntningar på att Maxbatt kommer att bidra till framtidens batteriproduktion, säger Lars Nyborg, professor på Chalmers. Med den ökande globala efterfrågan väntas satsningen skapa tusentals arbetstillfällen och stärka Sveriges position inom batteriindustrin, skriver universitet.

Ian Jones är kökschef på Operagrillen. Tidigare har han jobbat på bland annat The Lanesborough och The Halcyon i London, samt på Bloom in the Park här i Malmö. Här visar Ian hur man lagar röding med vitvinssås.

Ian Jones är kökschef på Operagrillen. Tidigare har han jobbat på bland annat The Lanesborough och The Halcyon i London, samt på Bloom in the Park här i Malmö. Här visar Ian hur man lagar röding med vitvinssås.

Ian Jones är kökschef på Operagrillen. Tidigare har han jobbat på bland annat The Lanesborough och The Halcyon i London, samt på Bloom in the Park här i Malmö. Här visar Ian hur man lagar röding med vitvinssås.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö