Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Den indiska restaurangen Mumbai kommer under våren att förvandlas till asiatiska Sagitto. Mumbai invigdes i maj 2017 i lokalen som tidigare har huserat bland annat Malmö Fisk, Epicuré och Eterno. Nu var det dags för något nytt. Innanför den beiga putsfasaden på Regementsgatan 11 blir det nu ”Hongkong style fusion” vilket innebär dumplings, wok, nudlar, grillad anka och sidfläsk på menyn. Förhoppningen är att kunna öppna i april.
Den indiska restaurangen Mumbai kommer under våren att förvandlas till asiatiska Sagitto. Mumbai invigdes i maj 2017 i lokalen som tidigare har huserat bland annat Malmö Fisk, Epicuré och Eterno. Nu var det dags för något nytt. Innanför den beiga putsfasaden på Regementsgatan 11 blir det nu ”Hongkong style fusion” vilket innebär dumplings, wok, nudlar, grillad anka och sidfläsk på menyn. Förhoppningen är att kunna öppna i april.
Den indiska restaurangen Mumbai kommer under våren att förvandlas till asiatiska Sagitto. Mumbai invigdes i maj 2017 i lokalen som tidigare har huserat bland annat Malmö Fisk, Epicuré och Eterno. Nu var det dags för något nytt. Innanför den beiga putsfasaden på Regementsgatan 11 blir det nu ”Hongkong style fusion” vilket innebär dumplings, wok, nudlar, grillad anka och sidfläsk på menyn. Förhoppningen är att kunna öppna i april.
I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub. Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg. Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering. – Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.
I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub. Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg. Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering. – Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.
I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub. Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg. Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering. – Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.
Ett nytt exklusivt second hand-koncept öppnar i slutet av mars på Fågelsångsgatan i Helsingborg. Butiken kommer att ha ett utbud av kläder och accessoarer från premium-märken av hög kvalitet, men även egendesignade kollektioner. Bakom butiken står Christina Fischer, en dansk designer med lång karriär inom modeindustrin. – Helsingborg city är en levande plats som besöks av människor i alla åldrar, där finns en stark gemenskap och jag kan inte tänka mig en bättre plats att slå rot, säger Christina Fischer. Hållbart mode har alltid varit av stor vikt för Christina och när hon nu slår upp dörrarna på Fågelsångsgatan 7 kommer butiken att erbjuda både second hand och egendesignade kollektioner av återvunnet material. Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City, ser positivt på etableringen. – Christinas koncept är väldigt intressant och unikt och det ligger även i linje med arbetet med att ytterligare stärka utbudet på- och omkring Kullagatan, säger han.
Ett nytt exklusivt second hand-koncept öppnar i slutet av mars på Fågelsångsgatan i Helsingborg. Butiken kommer att ha ett utbud av kläder och accessoarer från premium-märken av hög kvalitet, men även egendesignade kollektioner. Bakom butiken står Christina Fischer, en dansk designer med lång karriär inom modeindustrin. – Helsingborg city är en levande plats som besöks av människor i alla åldrar, där finns en stark gemenskap och jag kan inte tänka mig en bättre plats att slå rot, säger Christina Fischer. Hållbart mode har alltid varit av stor vikt för Christina och när hon nu slår upp dörrarna på Fågelsångsgatan 7 kommer butiken att erbjuda både second hand och egendesignade kollektioner av återvunnet material. Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City, ser positivt på etableringen. – Christinas koncept är väldigt intressant och unikt och det ligger även i linje med arbetet med att ytterligare stärka utbudet på- och omkring Kullagatan, säger han.
Ett nytt exklusivt second hand-koncept öppnar i slutet av mars på Fågelsångsgatan i Helsingborg. Butiken kommer att ha ett utbud av kläder och accessoarer från premium-märken av hög kvalitet, men även egendesignade kollektioner. Bakom butiken står Christina Fischer, en dansk designer med lång karriär inom modeindustrin. – Helsingborg city är en levande plats som besöks av människor i alla åldrar, där finns en stark gemenskap och jag kan inte tänka mig en bättre plats att slå rot, säger Christina Fischer. Hållbart mode har alltid varit av stor vikt för Christina och när hon nu slår upp dörrarna på Fågelsångsgatan 7 kommer butiken att erbjuda både second hand och egendesignade kollektioner av återvunnet material. Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City, ser positivt på etableringen. – Christinas koncept är väldigt intressant och unikt och det ligger även i linje med arbetet med att ytterligare stärka utbudet på- och omkring Kullagatan, säger han.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö