Den indiska restaurangen Mumbai kommer under våren att förvandlas till asiatiska Sagitto.
Mumbai invigdes i maj 2017 i lokalen som tidigare har huserat bland annat Malmö Fisk, Epicuré och Eterno.
Nu var det dags för något nytt. Innanför den beiga putsfasaden på Regementsgatan 11 blir det nu ”Hongkong style fusion” vilket innebär dumplings, wok, nudlar, grillad anka och sidfläsk på menyn. Förhoppningen är att kunna öppna i april.
Den indiska restaurangen Mumbai kommer under våren att förvandlas till asiatiska Sagitto.
Mumbai invigdes i maj 2017 i lokalen som tidigare har huserat bland annat Malmö Fisk, Epicuré och Eterno.
Nu var det dags för något nytt. Innanför den beiga putsfasaden på Regementsgatan 11 blir det nu ”Hongkong style fusion” vilket innebär dumplings, wok, nudlar, grillad anka och sidfläsk på menyn. Förhoppningen är att kunna öppna i april.
Det danska bioteknikföretaget 21st.BIO håller på att bygga en pilotanläggning i Søborg utanför Köpenhamn för att tillverka mjölkprotein utan att använda kor. Genom precisionsfermentering, där mikroorganismer producerar protein, är målet att minska klimatpåverkan och markanvändning jämfört med traditionell mjölkproduktion. – Vi kan producera tio gånger mer på samma yta, utan utsläpp av kväve eller metangas, säger medgrundaren Thomas G Schmidt till Berlingske. 21st.BIO ägs till stor del av Novo Holdings och Novonesis, som även bidrar med mikroorganismer för framställningen.
Det danska bioteknikföretaget 21st.BIO håller på att bygga en pilotanläggning i Søborg utanför Köpenhamn för att tillverka mjölkprotein utan att använda kor. Genom precisionsfermentering, där mikroorganismer producerar protein, är målet att minska klimatpåverkan och markanvändning jämfört med traditionell mjölkproduktion. – Vi kan producera tio gånger mer på samma yta, utan utsläpp av kväve eller metangas, säger medgrundaren Thomas G Schmidt till Berlingske. 21st.BIO ägs till stor del av Novo Holdings och Novonesis, som även bidrar med mikroorganismer för framställningen.
Det danska bioteknikföretaget 21st.BIO håller på att bygga en pilotanläggning i Søborg utanför Köpenhamn för att tillverka mjölkprotein utan att använda kor. Genom precisionsfermentering, där mikroorganismer producerar protein, är målet att minska klimatpåverkan och markanvändning jämfört med traditionell mjölkproduktion. – Vi kan producera tio gånger mer på samma yta, utan utsläpp av kväve eller metangas, säger medgrundaren Thomas G Schmidt till Berlingske. 21st.BIO ägs till stor del av Novo Holdings och Novonesis, som även bidrar med mikroorganismer för framställningen.
De kostar inte en miljard dollar, men de är sanslöst dyra. Berco’s BDP är popcorn i kola med bland annat salt från Læsø här i Öresund och är pyntade med bladguld. Man kan köpa dem för $5 styck, eller i 6,5 gallon (25 liter) burk för $2 500. Plus frakt.
De kostar inte en miljard dollar, men de är sanslöst dyra. Berco’s BDP är popcorn i kola med bland annat salt från Læsø här i Öresund och är pyntade med bladguld. Man kan köpa dem för $5 styck, eller i 6,5 gallon (25 liter) burk för $2 500. Plus frakt.
De kostar inte en miljard dollar, men de är sanslöst dyra. Berco’s BDP är popcorn i kola med bland annat salt från Læsø här i Öresund och är pyntade med bladguld. Man kan köpa dem för $5 styck, eller i 6,5 gallon (25 liter) burk för $2 500. Plus frakt.
I Texas är allting BIG! Så även pepparkakshusen. Rekordhuset byggdes av Texas A&M Traditions Club av över 800 kilo smör, 7 200 ägg, 3,2 ton mjöl och 1,3 ton farinsocker. Råvarorna når upp till omkring 36 miljoner kalorier.
I Texas är allting BIG! Så även pepparkakshusen. Rekordhuset byggdes av Texas A&M Traditions Club av över 800 kilo smör, 7 200 ägg, 3,2 ton mjöl och 1,3 ton farinsocker. Råvarorna når upp till omkring 36 miljoner kalorier.
I Texas är allting BIG! Så även pepparkakshusen. Rekordhuset byggdes av Texas A&M Traditions Club av över 800 kilo smör, 7 200 ägg, 3,2 ton mjöl och 1,3 ton farinsocker. Råvarorna når upp till omkring 36 miljoner kalorier.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö