Ingen rök utan eld. När Mugwort’s BBQ Schack slog upp sina portar i Gråbo 2017 var det mest som en kul grej. Men restaurangen blev snabbt en stor framgång och teamet har vunnit både SM-medaljer och blivit Europamästare för bästa BBQ-sås.
Nu kommer man till Göteborg. Och flyttar in i en större lokal i Slakthuset, Gamlestaden, med uteservering året runt. Där blir det brisket, hamburgare och revben. Samt den välrenommerade såsen förstås.
– Tillsammans med våra grannar i området vill vi skapa ett härligt häng och mer flöden till Slakthuset. Och vi har givetvis planerat in och placerat finalen i SM i burgare på vår nya bakgård, säger Johan och Sanna Kullberg, paret bakom Mugwort’s som siktar på titeln Sveriges bästa BBQ-restaurang.
Det bubblar ordentligt i det gamla slakthusområdet. De senaste åren har det fyllts av afrikansk soulfood, lokalbryggd öl, specialkaffe, ysteri, mexikansk mat och tvåltillverkning.
Ingen rök utan eld. När Mugwort’s BBQ Schack slog upp sina portar i Gråbo 2017 var det mest som en kul grej. Men restaurangen blev snabbt en stor framgång och teamet har vunnit både SM-medaljer och blivit Europamästare för bästa BBQ-sås.
Nu kommer man till Göteborg. Och flyttar in i en större lokal i Slakthuset, Gamlestaden, med uteservering året runt. Där blir det brisket, hamburgare och revben. Samt den välrenommerade såsen förstås.
– Tillsammans med våra grannar i området vill vi skapa ett härligt häng och mer flöden till Slakthuset. Och vi har givetvis planerat in och placerat finalen i SM i burgare på vår nya bakgård, säger Johan och Sanna Kullberg, paret bakom Mugwort’s som siktar på titeln Sveriges bästa BBQ-restaurang.
Det bubblar ordentligt i det gamla slakthusområdet. De senaste åren har det fyllts av afrikansk soulfood, lokalbryggd öl, specialkaffe, ysteri, mexikansk mat och tvåltillverkning.
I ett gammalt tullhus vid hamninloppet serverar sju kockteam rätter från varsitt öppet kök. Välj mellan ceviche, grillad entrecôte, pasta vongole eller sushi – allt på samma ställe. En lång bardisk slingrar sig mellan köken, och uteserveringen ligger bokstavligt talat vid kajkanten. Hit kommer man för lunch i solen eller middag i skymningen, med ett glas vin och färjorna som passerar tyst förbi.
I ett gammalt tullhus vid hamninloppet serverar sju kockteam rätter från varsitt öppet kök. Välj mellan ceviche, grillad entrecôte, pasta vongole eller sushi – allt på samma ställe. En lång bardisk slingrar sig mellan köken, och uteserveringen ligger bokstavligt talat vid kajkanten. Hit kommer man för lunch i solen eller middag i skymningen, med ett glas vin och färjorna som passerar tyst förbi.
I ett gammalt tullhus vid hamninloppet serverar sju kockteam rätter från varsitt öppet kök. Välj mellan ceviche, grillad entrecôte, pasta vongole eller sushi – allt på samma ställe. En lång bardisk slingrar sig mellan köken, och uteserveringen ligger bokstavligt talat vid kajkanten. Hit kommer man för lunch i solen eller middag i skymningen, med ett glas vin och färjorna som passerar tyst förbi.
Industri 4.0 eller fjärde industriella revolutionen är en term för flera teknologier och koncept inom automation, processindustriell it och tillverkningsteknologier. Målet är smarta fabriker och logistik som ska kunna sköta sig själva utan människors inblandning och ses som en möjlig lösning för återindustrialisering av västvärlden. De tre första industriella revolutionerna var ångmaskinen, elektriciteten (med masstillverkning) och elektroniken (med datorer och internet).
Industri 4.0 eller fjärde industriella revolutionen är en term för flera teknologier och koncept inom automation, processindustriell it och tillverkningsteknologier. Målet är smarta fabriker och logistik som ska kunna sköta sig själva utan människors inblandning och ses som en möjlig lösning för återindustrialisering av västvärlden. De tre första industriella revolutionerna var ångmaskinen, elektriciteten (med masstillverkning) och elektroniken (med datorer och internet).
Industri 4.0 eller fjärde industriella revolutionen är en term för flera teknologier och koncept inom automation, processindustriell it och tillverkningsteknologier. Målet är smarta fabriker och logistik som ska kunna sköta sig själva utan människors inblandning och ses som en möjlig lösning för återindustrialisering av västvärlden. De tre första industriella revolutionerna var ångmaskinen, elektriciteten (med masstillverkning) och elektroniken (med datorer och internet).
Bang & Olufsens senaste högtalare, Beosound Balance Natura, är deras 360-graders högtalare, på ett stativ designat av B&O i samarbete med italienska stenmärket Antolini. 16 par högtalare ska tillverkas i olika färger naturlig kvarts och kommer erbjudas i B&Os Atelier-katalog.
Bang & Olufsens senaste högtalare, Beosound Balance Natura, är deras 360-graders högtalare, på ett stativ designat av B&O i samarbete med italienska stenmärket Antolini. 16 par högtalare ska tillverkas i olika färger naturlig kvarts och kommer erbjudas i B&Os Atelier-katalog.
Bang & Olufsens senaste högtalare, Beosound Balance Natura, är deras 360-graders högtalare, på ett stativ designat av B&O i samarbete med italienska stenmärket Antolini. 16 par högtalare ska tillverkas i olika färger naturlig kvarts och kommer erbjudas i B&Os Atelier-katalog.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö