Fokus på tryffel när Lilla torg får ny italienare

Nyöppnat
April 2024
Fokus på tryffel när Lilla torg får ny italienare

Fakta

I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub.
 Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg.
 Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering.
 – Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.

I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub.
 Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg.
 Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering.
 – Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/fokus-pa-tryffel-nar-lilla-torg-far-ny-italienare

Fler artiklar

Läs
Markus Rosenberg
Intervju
November 2020

Markus Rosenberg

Markus berättar om livet efter fotbollen, hur han tänker kring sitt företagande och viljan att vinna.

Markus Rosenberg
Intervju
November 2020

Markus Rosenberg

Markus berättar om livet efter fotbollen, hur han tänker kring sitt företagande och viljan att vinna.

Markus Rosenberg
Intervju
November 2020

Markus Rosenberg

Markus berättar om livet efter fotbollen, hur han tänker kring sitt företagande och viljan att vinna.

Markus Rosenberg
Intervju
November 2020

Markus Rosenberg

Markus berättar om livet efter fotbollen, hur han tänker kring sitt företagande och viljan att vinna.

Läs
David Polfeldt
Intervju
December 2020

David Polfeldt

David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.

David Polfeldt
Intervju
December 2020

David Polfeldt

David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.

David Polfeldt
Intervju
December 2020

David Polfeldt

David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.

David Polfeldt
Intervju
December 2020

David Polfeldt

David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.

Läs
Paul  Nielsen
Intervju
Jul/Nyår 2020

Paul Nielsen

Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.

Paul  Nielsen
Intervju
Jul/Nyår 2020

Paul Nielsen

Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.

Paul  Nielsen
Intervju
Jul/Nyår 2020

Paul Nielsen

Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.

Paul  Nielsen
Intervju
Jul/Nyår 2020

Paul Nielsen

Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.