Tre barndomsvänner ville förändra synen på traditionella herrkläder. 2015 grundade de Shaping New Tomorrow, som står för stilrena och bekväma plagg i mellanprisklassen.
Efter att ha öppnat sin första svenska butik, i Stockholm, kommer nu Danmarks snabbt växande modeföretag till Göteborg!
– Kvarteret Victoria får med Shaping New Tomorrow ett nytt hållbart och spännande varumärke som moderniserar synen på klassiskt herrmode, fastslår Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd för Wallenstam.
Efter att ha börjat som en renodlad e-handelsaktör har företaget nu tolv butiker i Danmark, Tyskland och Sverige. All produktion sker i Portugal.
Tre barndomsvänner ville förändra synen på traditionella herrkläder. 2015 grundade de Shaping New Tomorrow, som står för stilrena och bekväma plagg i mellanprisklassen.
Efter att ha öppnat sin första svenska butik, i Stockholm, kommer nu Danmarks snabbt växande modeföretag till Göteborg!
– Kvarteret Victoria får med Shaping New Tomorrow ett nytt hållbart och spännande varumärke som moderniserar synen på klassiskt herrmode, fastslår Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd för Wallenstam.
Efter att ha börjat som en renodlad e-handelsaktör har företaget nu tolv butiker i Danmark, Tyskland och Sverige. All produktion sker i Portugal.
Kulturhusets café är granne med det populära hamnbadet. Här tar man ett dopp, slår sig ner på gräset eller vid ett av caféets bord med utsikt över vattnet. På menyn finns smørrebrød, bakverk och öl. Ibland spelas jazz från utescenen, ibland hörs bara sorlet från badgäster. Det är folkligt men aldrig stökigt. Ett ställe för både dopp och dryck, med självklar sommarkänsla.
Kulturhusets café är granne med det populära hamnbadet. Här tar man ett dopp, slår sig ner på gräset eller vid ett av caféets bord med utsikt över vattnet. På menyn finns smørrebrød, bakverk och öl. Ibland spelas jazz från utescenen, ibland hörs bara sorlet från badgäster. Det är folkligt men aldrig stökigt. Ett ställe för både dopp och dryck, med självklar sommarkänsla.
Kulturhusets café är granne med det populära hamnbadet. Här tar man ett dopp, slår sig ner på gräset eller vid ett av caféets bord med utsikt över vattnet. På menyn finns smørrebrød, bakverk och öl. Ibland spelas jazz från utescenen, ibland hörs bara sorlet från badgäster. Det är folkligt men aldrig stökigt. Ett ställe för både dopp och dryck, med självklar sommarkänsla.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.
Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.
Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö