
I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub.
Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg.
Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering.
– Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.
I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub.
Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg.
Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering.
– Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.

Noto island sea salt är ett sällsynt, mörkt salt med rökig eftersmak och rik umami, som innehåller rester av bambukol. Saltet ska passa extra bra till grillat. Man hittar saltet i Nagahashi- och Suzu-regionen på Noto-halvön i Ishikawa-prefekturen. Än i dag tillverkas detta havssalt av tre kvinnor: Junko Tsunetoshi San, Tadako Shimo San och Eiko Miyashita San.

Noto island sea salt är ett sällsynt, mörkt salt med rökig eftersmak och rik umami, som innehåller rester av bambukol. Saltet ska passa extra bra till grillat. Man hittar saltet i Nagahashi- och Suzu-regionen på Noto-halvön i Ishikawa-prefekturen. Än i dag tillverkas detta havssalt av tre kvinnor: Junko Tsunetoshi San, Tadako Shimo San och Eiko Miyashita San.

Noto island sea salt är ett sällsynt, mörkt salt med rökig eftersmak och rik umami, som innehåller rester av bambukol. Saltet ska passa extra bra till grillat. Man hittar saltet i Nagahashi- och Suzu-regionen på Noto-halvön i Ishikawa-prefekturen. Än i dag tillverkas detta havssalt av tre kvinnor: Junko Tsunetoshi San, Tadako Shimo San och Eiko Miyashita San.

På 60-talet var all den nya musiken från England ”pop”. Hösten 1966 förändrades allt. Jimi Hendrix debuterade i London, Clapton bildade powertrion Cream och de tidigare 60-tals hjältarna - som Rolling Stones, The Who, Kinks, Animals, Small Faces - kom nu att rubriceras ”rock”. Ett begrepp som också var lättare att åldras med. Pop är en tonårskultur även om publiken ibland passerat 20.

På 60-talet var all den nya musiken från England ”pop”. Hösten 1966 förändrades allt. Jimi Hendrix debuterade i London, Clapton bildade powertrion Cream och de tidigare 60-tals hjältarna - som Rolling Stones, The Who, Kinks, Animals, Small Faces - kom nu att rubriceras ”rock”. Ett begrepp som också var lättare att åldras med. Pop är en tonårskultur även om publiken ibland passerat 20.

På 60-talet var all den nya musiken från England ”pop”. Hösten 1966 förändrades allt. Jimi Hendrix debuterade i London, Clapton bildade powertrion Cream och de tidigare 60-tals hjältarna - som Rolling Stones, The Who, Kinks, Animals, Small Faces - kom nu att rubriceras ”rock”. Ett begrepp som också var lättare att åldras med. Pop är en tonårskultur även om publiken ibland passerat 20.

Siffror, statistik och jämförelser mellan djur och människor

Siffror, statistik och jämförelser mellan djur och människor

Siffror, statistik och jämförelser mellan djur och människor
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö