Galore Event

Galore Event arrangerar dels våra populära event som Galore After Work, Galore Weekends Sommarfest och Galore’s Julfest, där det finns möjligheter att synas som partner. Men vi kan också vara mediapartner till andra event genom att hjälpa till att bjuda in, fotografera och exponera i våra kanaler.

Galore som partner till Ert evenemang

Anlita Galore som partner till ditt event. Det kan vara en produktlansering, en invigning eller annan fest.

Inför evenemanget

Bjud rätt folk

Dra fördel av Galores exklusiva register och våra sociala nätverk. Vi hjälper er att bjuda in rätt folk så att det blir en trevlig mix av gäster. Dra nytta av Galores varumärke på era inbjudningar till era kunder.

Under evenemanget

Föreviga ögonblicket

Gör känslan av ert evenemang mer officiellt genom att en riktigt fotograf från Galore är på plats och dokumenterar. Ett trevligt inslag för alla gäster.

Efter evenemanget

Få synlighet och exponering

Evenemanget får extra mycket synlighet och exponering även efter evenemangs-tillfället, då det följs upp och exponeras både i Galores tidningar och i våra egna digitala kanaler.

Galore

Eller bli partner till Galore's egna evenemang...

Låt ditt varumärke och dina produkter synas på våra Galore-evenemang genom partnerskap eller sponsring.

Läs mer här
Läs mer här

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.