Galore Event

Galore Event arrangerar dels våra populära event som Galore After Work, Galore Weekends Sommarfest och Galore’s Julfest, där det finns möjligheter att synas som partner. Men vi kan också vara mediapartner till andra event genom att hjälpa till att bjuda in, fotografera och exponera i våra kanaler.

Galores egna evenemang

Låt ditt varumärke och dina produkter synas på våra Galore-evenemang genom partnerskap eller sponsring.

Inför evenemanget

Syns som medarrangör på inbjudningar

Ha Er logga med som partner i all kommunikation kring Galore's event. Inbjudningar, digitalt, print, sociala medier, annonser, radioreklam mm. Få egna inbjudningar specialtryckta till Era kunder.

Under evenemanget

Visa upp och nätverka

På eventet erbjuds möjligheten att exponera, representera och visa upp ert varumärke och era produkter inför evenemangets alla gäster under nära och personliga former i en unik och avslappnat festlig miljö.

Efter evenemanget

Få synlighet och exponering

Evenemanget får lång livstid och mycket synlighet och exponering även efter evenemangs-tillfället, då det följs upp och exponeras både i Galores tidningar och i våra egna digitala kanaler.

Partner

Eller Galore som partner till Ert evenemang...

Anlita Galore som partner till ditt event. Det kan vara en produktlansering, en invigning eller annan fest.

Läs mer här
Läs mer här

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.