
Mjukvarubolaget Zenseact söker 35 ingenjörer för att utveckla djup maskininlärning för självkörande bilar. Syftet är att träna framtidens Volvo-och Polestarbilar. Pressansvariga Veronika Nihlén säger att det numera är möjligt att använda videodata istället för stillbilder för att träna algoritmerna.
– Med den nya arkitekturen, som är grunden till generativ AI, kan man börja använda filmer för att träna och då blir systemen mycket mer prediktiva, säger hon till Göteborgs-Posten.
Mjukvarubolaget Zenseact söker 35 ingenjörer för att utveckla djup maskininlärning för självkörande bilar. Syftet är att träna framtidens Volvo-och Polestarbilar. Pressansvariga Veronika Nihlén säger att det numera är möjligt att använda videodata istället för stillbilder för att träna algoritmerna.
– Med den nya arkitekturen, som är grunden till generativ AI, kan man börja använda filmer för att träna och då blir systemen mycket mer prediktiva, säger hon till Göteborgs-Posten.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö