
Ett gammalt svinstall i slakthusområdet. Det var där som Wine Mechanics slog upp sina portar 2018. Men vinmakaren håller sig inte bara i Gamlestan, utan kommer snart in till Stora saluhallen.
– Vi har under ganska lång tid haft tankar på en satellit inne i stan. Där kommer vi närmare kunderna med våra viner. Så nu öppnar vi en vinbar! berättar Magnus Holmgren, medgrundare av Wine Mechanics.
I Stora saluhallen är det Jerkstrands kafé som lämnar plats för baren, som även kommer att servera vinvänlig mat. Målet är att den ska öppnas före årsskiftet.
Ett gammalt svinstall i slakthusområdet. Det var där som Wine Mechanics slog upp sina portar 2018. Men vinmakaren håller sig inte bara i Gamlestan, utan kommer snart in till Stora saluhallen.
– Vi har under ganska lång tid haft tankar på en satellit inne i stan. Där kommer vi närmare kunderna med våra viner. Så nu öppnar vi en vinbar! berättar Magnus Holmgren, medgrundare av Wine Mechanics.
I Stora saluhallen är det Jerkstrands kafé som lämnar plats för baren, som även kommer att servera vinvänlig mat. Målet är att den ska öppnas före årsskiftet.

Mantisräkan är egentligen ingen räka, utan en Stomatopoda, (släkting till hummern). Den har djurvärldens hårdaste slag när den svingar ut sina klubbor i 23 meter per sekund. Det är ca 50 gånger snabbare än en blinkning. Kraften är 100 gånger dess vikt. guinnessworldrecords.com

Mantisräkan är egentligen ingen räka, utan en Stomatopoda, (släkting till hummern). Den har djurvärldens hårdaste slag när den svingar ut sina klubbor i 23 meter per sekund. Det är ca 50 gånger snabbare än en blinkning. Kraften är 100 gånger dess vikt. guinnessworldrecords.com

Mantisräkan är egentligen ingen räka, utan en Stomatopoda, (släkting till hummern). Den har djurvärldens hårdaste slag när den svingar ut sina klubbor i 23 meter per sekund. Det är ca 50 gånger snabbare än en blinkning. Kraften är 100 gånger dess vikt. guinnessworldrecords.com

Ferdinand’s Creamery är ett mejeri som ligger inne på Washington State Universitys campus. Deras ost på burk har rötter i 40-talet. Burkosten finns i 8 smaker, medan Cougar Gold (en amerikansk cheddar) är den som säljer bäst (ca 80%). Går att köpa online. cougarcheese.wsu.edu

Ferdinand’s Creamery är ett mejeri som ligger inne på Washington State Universitys campus. Deras ost på burk har rötter i 40-talet. Burkosten finns i 8 smaker, medan Cougar Gold (en amerikansk cheddar) är den som säljer bäst (ca 80%). Går att köpa online. cougarcheese.wsu.edu

Ferdinand’s Creamery är ett mejeri som ligger inne på Washington State Universitys campus. Deras ost på burk har rötter i 40-talet. Burkosten finns i 8 smaker, medan Cougar Gold (en amerikansk cheddar) är den som säljer bäst (ca 80%). Går att köpa online. cougarcheese.wsu.edu

2012 lagade ett team studenter, ledda av Joël Robuchon, upp 1 ton potatismos och satte världsrekord i Poitiers. Moset gjordes för hand av 800 kg Ratte du Touquet-potatisar, 250 kg smör från Poitou-Charentes och 300 liter mjölk. Bon Appétit! guinnessworldrecords.com

2012 lagade ett team studenter, ledda av Joël Robuchon, upp 1 ton potatismos och satte världsrekord i Poitiers. Moset gjordes för hand av 800 kg Ratte du Touquet-potatisar, 250 kg smör från Poitou-Charentes och 300 liter mjölk. Bon Appétit! guinnessworldrecords.com

2012 lagade ett team studenter, ledda av Joël Robuchon, upp 1 ton potatismos och satte världsrekord i Poitiers. Moset gjordes för hand av 800 kg Ratte du Touquet-potatisar, 250 kg smör från Poitou-Charentes och 300 liter mjölk. Bon Appétit! guinnessworldrecords.com
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö