
Ett gammalt svinstall i slakthusområdet. Det var där som Wine Mechanics slog upp sina portar 2018. Men vinmakaren håller sig inte bara i Gamlestan, utan kommer snart in till Stora saluhallen.
– Vi har under ganska lång tid haft tankar på en satellit inne i stan. Där kommer vi närmare kunderna med våra viner. Så nu öppnar vi en vinbar! berättar Magnus Holmgren, medgrundare av Wine Mechanics.
I Stora saluhallen är det Jerkstrands kafé som lämnar plats för baren, som även kommer att servera vinvänlig mat. Målet är att den ska öppnas före årsskiftet.
Ett gammalt svinstall i slakthusområdet. Det var där som Wine Mechanics slog upp sina portar 2018. Men vinmakaren håller sig inte bara i Gamlestan, utan kommer snart in till Stora saluhallen.
– Vi har under ganska lång tid haft tankar på en satellit inne i stan. Där kommer vi närmare kunderna med våra viner. Så nu öppnar vi en vinbar! berättar Magnus Holmgren, medgrundare av Wine Mechanics.
I Stora saluhallen är det Jerkstrands kafé som lämnar plats för baren, som även kommer att servera vinvänlig mat. Målet är att den ska öppnas före årsskiftet.

Gitarren ’Eden of Coronet’ är världens mest påkostade. Den är utsmyckad med vitt guld och 11 441 diamanter, och värderad till 2 miljoner dollar. Rekordet noterades 2015 i Hongkong där den skapats av Aaron Shum. guinnessworldrecords.com

Gitarren ’Eden of Coronet’ är världens mest påkostade. Den är utsmyckad med vitt guld och 11 441 diamanter, och värderad till 2 miljoner dollar. Rekordet noterades 2015 i Hongkong där den skapats av Aaron Shum. guinnessworldrecords.com

Gitarren ’Eden of Coronet’ är världens mest påkostade. Den är utsmyckad med vitt guld och 11 441 diamanter, och värderad till 2 miljoner dollar. Rekordet noterades 2015 i Hongkong där den skapats av Aaron Shum. guinnessworldrecords.com

Christoffer Nilsson har en bakgrund från bland annat Noma, Den Vandrette och Barr i Köpenhamn. Nu är han kökschef på Bloom in the park. Här visar Christoffer hur man lagar en rätt att imponera med.

Christoffer Nilsson har en bakgrund från bland annat Noma, Den Vandrette och Barr i Köpenhamn. Nu är han kökschef på Bloom in the park. Här visar Christoffer hur man lagar en rätt att imponera med.

Christoffer Nilsson har en bakgrund från bland annat Noma, Den Vandrette och Barr i Köpenhamn. Nu är han kökschef på Bloom in the park. Här visar Christoffer hur man lagar en rätt att imponera med.

Det var 60 år sedan. Knappt gripbart. Modet och popmusiken för 60 år sedan inspirerar fortfarande. Det tar aldrig slut, oavsett hur många nya genrer och subkulturer man uppfunnit på vägen och hur modet vandrat från det tidiga 60-talets mods över flower power och psykedelia till glam, punk, New Romantics, Britpop, miljöaktiva hipsters och nu, COUNTRY (i någon form…).

Det var 60 år sedan. Knappt gripbart. Modet och popmusiken för 60 år sedan inspirerar fortfarande. Det tar aldrig slut, oavsett hur många nya genrer och subkulturer man uppfunnit på vägen och hur modet vandrat från det tidiga 60-talets mods över flower power och psykedelia till glam, punk, New Romantics, Britpop, miljöaktiva hipsters och nu, COUNTRY (i någon form…).

Det var 60 år sedan. Knappt gripbart. Modet och popmusiken för 60 år sedan inspirerar fortfarande. Det tar aldrig slut, oavsett hur många nya genrer och subkulturer man uppfunnit på vägen och hur modet vandrat från det tidiga 60-talets mods över flower power och psykedelia till glam, punk, New Romantics, Britpop, miljöaktiva hipsters och nu, COUNTRY (i någon form…).
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö