
Fastighetsbolaget Wihlborgs förvärvar åtta fastigheter från Granitor till ett värde av drygt 2,4 miljarder kronor. Affären omfattar kontor och hotell i Malmö, Lund och Helsingborg.
– Vi brinner för Öresundsregionen och med detta förvärv lyckas vi tillföra intressanta komplement i alla tre svenska städer, säger vd Ulrika Hallengren.
Fastigheterna genererar hyresintäkter på 163 miljoner kronor under 2025, med ett driftnetto på 130 miljoner. Tillträdet sker den 1 april.
Fastighetsbolaget Wihlborgs förvärvar åtta fastigheter från Granitor till ett värde av drygt 2,4 miljarder kronor. Affären omfattar kontor och hotell i Malmö, Lund och Helsingborg.
– Vi brinner för Öresundsregionen och med detta förvärv lyckas vi tillföra intressanta komplement i alla tre svenska städer, säger vd Ulrika Hallengren.
Fastigheterna genererar hyresintäkter på 163 miljoner kronor under 2025, med ett driftnetto på 130 miljoner. Tillträdet sker den 1 april.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö