Många känner till vinbaren för just en vinbar och detta är alltid ett säkert kort för ett glas vin serverat av charmiga kunniga sommelierer i bruna förkläden bakom den gamla apotekardisken. Vin står i lådor på golvet och i hyllorna och självklart kan du köpa med en riktigt bra flaska hem över disk. Men du kan också äta här och då är det små franskflirtande snacksiga rätter som passar ditt glas som gäller. Är du mer hungrig går du runt hörnan till deras restaurang.
Ved Stranden 10
Många känner till vinbaren för just en vinbar och detta är alltid ett säkert kort för ett glas vin serverat av charmiga kunniga sommelierer i bruna förkläden bakom den gamla apotekardisken. Vin står i lådor på golvet och i hyllorna och självklart kan du köpa med en riktigt bra flaska hem över disk. Men du kan också äta här och då är det små franskflirtande snacksiga rätter som passar ditt glas som gäller. Är du mer hungrig går du runt hörnan till deras restaurang.
Ved Stranden 10
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.
Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.
Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.
Grateful Dead har inget patent på en ”Wall of Sound”. Vill man ha professionell hjälp att sätta ihop en vägg har The BoomCase i Kalifornien erfarenhet. En måttbeställd vägg med vintagehögtalare kostar runt 100 000 kronor.
Grateful Dead har inget patent på en ”Wall of Sound”. Vill man ha professionell hjälp att sätta ihop en vägg har The BoomCase i Kalifornien erfarenhet. En måttbeställd vägg med vintagehögtalare kostar runt 100 000 kronor.
Grateful Dead har inget patent på en ”Wall of Sound”. Vill man ha professionell hjälp att sätta ihop en vägg har The BoomCase i Kalifornien erfarenhet. En måttbeställd vägg med vintagehögtalare kostar runt 100 000 kronor.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö