Hårsalongen hade funnits på samma adress ända sedan 1959. Därför var läget avgörande när det blev dags att flytta. Lokalen skulle finnas inom Vallgraven, ha ett attraktivt läge i entréplan och helst vara belägen på en trevlig gågata.
– Det var kärlek vid första ögonkastet när vi klev in i lokalen på Magasinsgatan, vi såg direkt att här finns riktigt bra potential, säger Marlene Abunar som driver och äger Victor Noblesse tillsammans med sin man Dani.
Genom åren har Victor Noblesse varit en plantskola för många stjärnfrisörer, och är en sammanslagning av Salon Victor och Salong Noblesse. Dani själv har tidigare tävlat för Svenska frisörlandslaget och vunnit många tunga titlar.
– Med flytten till hörnlokalen på Magasinsgatan 1 tar vi ytterligare ett steg i utvecklingen och satsar på ett nytt koncept, ny logotyp och en ny härlig salongsupplevelse hos oss. Det här blir en inspirerande nystart på den, enligt oss, mysigaste och trendigaste gatan i Göteborg, säger Dani.
Hårsalongen hade funnits på samma adress ända sedan 1959. Därför var läget avgörande när det blev dags att flytta. Lokalen skulle finnas inom Vallgraven, ha ett attraktivt läge i entréplan och helst vara belägen på en trevlig gågata.
– Det var kärlek vid första ögonkastet när vi klev in i lokalen på Magasinsgatan, vi såg direkt att här finns riktigt bra potential, säger Marlene Abunar som driver och äger Victor Noblesse tillsammans med sin man Dani.
Genom åren har Victor Noblesse varit en plantskola för många stjärnfrisörer, och är en sammanslagning av Salon Victor och Salong Noblesse. Dani själv har tidigare tävlat för Svenska frisörlandslaget och vunnit många tunga titlar.
– Med flytten till hörnlokalen på Magasinsgatan 1 tar vi ytterligare ett steg i utvecklingen och satsar på ett nytt koncept, ny logotyp och en ny härlig salongsupplevelse hos oss. Det här blir en inspirerande nystart på den, enligt oss, mysigaste och trendigaste gatan i Göteborg, säger Dani.
Oskar Lundberg är kökschef på BISe sen ett par år tillbaka. Tidigare har han varit på Bastard i flera år. Här visar Oskar hur man lagar en rimmad och ungnsbakad torsk med tempererat kryddsmör och bönor i grönsaksbuljong med dashi.
Oskar Lundberg är kökschef på BISe sen ett par år tillbaka. Tidigare har han varit på Bastard i flera år. Här visar Oskar hur man lagar en rimmad och ungnsbakad torsk med tempererat kryddsmör och bönor i grönsaksbuljong med dashi.
Oskar Lundberg är kökschef på BISe sen ett par år tillbaka. Tidigare har han varit på Bastard i flera år. Här visar Oskar hur man lagar en rimmad och ungnsbakad torsk med tempererat kryddsmör och bönor i grönsaksbuljong med dashi.
På Väla norra, i anslutning till både europavägar och väg 111 samt granne med Väla centrum, planeras en nybyggd anläggning på totalt 1420 kvadratmeter i projektet Lövskogen 3. Lokalerna är tänkta att anpassas efter kommande verksamhets behov och kan inredas för en kombination av lager, logistik och kontor. Inflyttning beräknas kunna ske cirka 12 till 14 månader efter byggstart.
På Väla norra, i anslutning till både europavägar och väg 111 samt granne med Väla centrum, planeras en nybyggd anläggning på totalt 1420 kvadratmeter i projektet Lövskogen 3. Lokalerna är tänkta att anpassas efter kommande verksamhets behov och kan inredas för en kombination av lager, logistik och kontor. Inflyttning beräknas kunna ske cirka 12 till 14 månader efter byggstart.
På Väla norra, i anslutning till både europavägar och väg 111 samt granne med Väla centrum, planeras en nybyggd anläggning på totalt 1420 kvadratmeter i projektet Lövskogen 3. Lokalerna är tänkta att anpassas efter kommande verksamhets behov och kan inredas för en kombination av lager, logistik och kontor. Inflyttning beräknas kunna ske cirka 12 till 14 månader efter byggstart.
Det danska bioteknikföretaget 21st.BIO håller på att bygga en pilotanläggning i Søborg utanför Köpenhamn för att tillverka mjölkprotein utan att använda kor. Genom precisionsfermentering, där mikroorganismer producerar protein, är målet att minska klimatpåverkan och markanvändning jämfört med traditionell mjölkproduktion. – Vi kan producera tio gånger mer på samma yta, utan utsläpp av kväve eller metangas, säger medgrundaren Thomas G Schmidt till Berlingske. 21st.BIO ägs till stor del av Novo Holdings och Novonesis, som även bidrar med mikroorganismer för framställningen.
Det danska bioteknikföretaget 21st.BIO håller på att bygga en pilotanläggning i Søborg utanför Köpenhamn för att tillverka mjölkprotein utan att använda kor. Genom precisionsfermentering, där mikroorganismer producerar protein, är målet att minska klimatpåverkan och markanvändning jämfört med traditionell mjölkproduktion. – Vi kan producera tio gånger mer på samma yta, utan utsläpp av kväve eller metangas, säger medgrundaren Thomas G Schmidt till Berlingske. 21st.BIO ägs till stor del av Novo Holdings och Novonesis, som även bidrar med mikroorganismer för framställningen.
Det danska bioteknikföretaget 21st.BIO håller på att bygga en pilotanläggning i Søborg utanför Köpenhamn för att tillverka mjölkprotein utan att använda kor. Genom precisionsfermentering, där mikroorganismer producerar protein, är målet att minska klimatpåverkan och markanvändning jämfört med traditionell mjölkproduktion. – Vi kan producera tio gånger mer på samma yta, utan utsläpp av kväve eller metangas, säger medgrundaren Thomas G Schmidt till Berlingske. 21st.BIO ägs till stor del av Novo Holdings och Novonesis, som även bidrar med mikroorganismer för framställningen.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö