
Ännu mer bra grön smakglädje till folket. Ägaren bakom Beyla har flera fantastiska restauranger som Bistro Lupa, street food restaurangen Souls och Fine diningrestaurangen ARK och så Beyla som bjuder in till avslappnad stämning och veganskt på tallriken. Allt på lokala råvaror, en del från den egna odlingen på Nørrebro och med influenser från det koreanska köket. Här kan du äta en avsmakningsmeny och servicen är varm och trevlig.
Købkes Plads 34
Ännu mer bra grön smakglädje till folket. Ägaren bakom Beyla har flera fantastiska restauranger som Bistro Lupa, street food restaurangen Souls och Fine diningrestaurangen ARK och så Beyla som bjuder in till avslappnad stämning och veganskt på tallriken. Allt på lokala råvaror, en del från den egna odlingen på Nørrebro och med influenser från det koreanska köket. Här kan du äta en avsmakningsmeny och servicen är varm och trevlig.
Købkes Plads 34

Marconamandlar anses vara världens finaste mandlar och växer enbart längs den spanska medelhavskusten, mellan Tarragona i norr och Malaga i söder. Mandeln är rundare, kortare och mjukare än den klassiska kaliforniska mandeln och har högre koncentration av bra fetter. Marconamandlar är rika på antioxidanter, inklusive vitamin E, som hjälper till att skydda kroppens celler från skador orsakade av fria radikaler.

Marconamandlar anses vara världens finaste mandlar och växer enbart längs den spanska medelhavskusten, mellan Tarragona i norr och Malaga i söder. Mandeln är rundare, kortare och mjukare än den klassiska kaliforniska mandeln och har högre koncentration av bra fetter. Marconamandlar är rika på antioxidanter, inklusive vitamin E, som hjälper till att skydda kroppens celler från skador orsakade av fria radikaler.

Marconamandlar anses vara världens finaste mandlar och växer enbart längs den spanska medelhavskusten, mellan Tarragona i norr och Malaga i söder. Mandeln är rundare, kortare och mjukare än den klassiska kaliforniska mandeln och har högre koncentration av bra fetter. Marconamandlar är rika på antioxidanter, inklusive vitamin E, som hjälper till att skydda kroppens celler från skador orsakade av fria radikaler.

Göteborgs hamn fortsätter att slå rekord i containerhantering. Under första halvåret ökade volymerna med 5 procent jämfört med föregående period, och totalt hanterades 467.000 containrar – det högsta antalet någonsin. Exporten, särskilt inom skogsindustrin, har ökat och järnvägstransporter till och från hamnen steg med 6 procent. – De signaler vi fick från marknaden om stärkt köpkraft och ökad efterfrågan tidigare under året har visat sig stämma, säger hamnens försäljningschef Claes Sundmark.

Göteborgs hamn fortsätter att slå rekord i containerhantering. Under första halvåret ökade volymerna med 5 procent jämfört med föregående period, och totalt hanterades 467.000 containrar – det högsta antalet någonsin. Exporten, särskilt inom skogsindustrin, har ökat och järnvägstransporter till och från hamnen steg med 6 procent. – De signaler vi fick från marknaden om stärkt köpkraft och ökad efterfrågan tidigare under året har visat sig stämma, säger hamnens försäljningschef Claes Sundmark.

Göteborgs hamn fortsätter att slå rekord i containerhantering. Under första halvåret ökade volymerna med 5 procent jämfört med föregående period, och totalt hanterades 467.000 containrar – det högsta antalet någonsin. Exporten, särskilt inom skogsindustrin, har ökat och järnvägstransporter till och från hamnen steg med 6 procent. – De signaler vi fick från marknaden om stärkt köpkraft och ökad efterfrågan tidigare under året har visat sig stämma, säger hamnens försäljningschef Claes Sundmark.

Pule, eller magareci sir, är världens dyraste ost. Osten består av 60% åsnemjölk och 40% getmjölk, och åsnemjölken kommer från de cirka 100 speciella åsnorna i naurreservatet Zasavica i Serbien. Till ett kilo ost går det åt 25 liter mjölk, vilket driver upp priset upp-emot 13 000 kronor/kg.

Pule, eller magareci sir, är världens dyraste ost. Osten består av 60% åsnemjölk och 40% getmjölk, och åsnemjölken kommer från de cirka 100 speciella åsnorna i naurreservatet Zasavica i Serbien. Till ett kilo ost går det åt 25 liter mjölk, vilket driver upp priset upp-emot 13 000 kronor/kg.

Pule, eller magareci sir, är världens dyraste ost. Osten består av 60% åsnemjölk och 40% getmjölk, och åsnemjölken kommer från de cirka 100 speciella åsnorna i naurreservatet Zasavica i Serbien. Till ett kilo ost går det åt 25 liter mjölk, vilket driver upp priset upp-emot 13 000 kronor/kg.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö