
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Ved Stranden 10
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Ved Stranden 10

Hendrick’s sjätte Limited Edition Gin borde finnas på bolaget i detta nu. Master distiller Lesley Gracie har inspirerats av en ”ovanlig” resa som inkluderat soldränkt öken och kamelpolo, var hon hittat en ”oas med svalkande frukter och örter”. Således smakar nya Oasium aromatiska örter och tropiska frukter.

Hendrick’s sjätte Limited Edition Gin borde finnas på bolaget i detta nu. Master distiller Lesley Gracie har inspirerats av en ”ovanlig” resa som inkluderat soldränkt öken och kamelpolo, var hon hittat en ”oas med svalkande frukter och örter”. Således smakar nya Oasium aromatiska örter och tropiska frukter.

Hendrick’s sjätte Limited Edition Gin borde finnas på bolaget i detta nu. Master distiller Lesley Gracie har inspirerats av en ”ovanlig” resa som inkluderat soldränkt öken och kamelpolo, var hon hittat en ”oas med svalkande frukter och örter”. Således smakar nya Oasium aromatiska örter och tropiska frukter.

Siffror om segling som sport och rekreation. Och var ordet karantän kommer ifrån.

Siffror om segling som sport och rekreation. Och var ordet karantän kommer ifrån.

Siffror om segling som sport och rekreation. Och var ordet karantän kommer ifrån.

American Express ska öppna en Centurion Lounge på Salt Lake City International Airport i år. Den 1500 kvm stora loungen i Concourse B är inspirerad av Utahs unika landskap och ska ha en uteplats med utsikt över Wasatch Mountains. Centurion Lounge’s egna ”mixologist” Jim Meehan ska ta fram en cocktailmeny med lokal anknytning, medan deras Wine Director och sommelier Anthony Giglio sätter vinlistan.

American Express ska öppna en Centurion Lounge på Salt Lake City International Airport i år. Den 1500 kvm stora loungen i Concourse B är inspirerad av Utahs unika landskap och ska ha en uteplats med utsikt över Wasatch Mountains. Centurion Lounge’s egna ”mixologist” Jim Meehan ska ta fram en cocktailmeny med lokal anknytning, medan deras Wine Director och sommelier Anthony Giglio sätter vinlistan.

American Express ska öppna en Centurion Lounge på Salt Lake City International Airport i år. Den 1500 kvm stora loungen i Concourse B är inspirerad av Utahs unika landskap och ska ha en uteplats med utsikt över Wasatch Mountains. Centurion Lounge’s egna ”mixologist” Jim Meehan ska ta fram en cocktailmeny med lokal anknytning, medan deras Wine Director och sommelier Anthony Giglio sätter vinlistan.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö