31 december 2015 slog Vreugdevuur Scheveningen rekord i världens största brasa på Scheveningenstranden i Den Haag, Nederländerna. Brasan bestod av EU-pallar och volymen uppgick till 8 695 kubikmeter.
guinnessworldrecords.com
31 december 2015 slog Vreugdevuur Scheveningen rekord i världens största brasa på Scheveningenstranden i Den Haag, Nederländerna. Brasan bestod av EU-pallar och volymen uppgick till 8 695 kubikmeter.
guinnessworldrecords.com
Det bränns, det doftar, det smakar, det sticks och det grönskar. Äntligen lever naturen upp och vi kan vandra ut i ett skafferi av godsaker utanför vår dörr.
Det bränns, det doftar, det smakar, det sticks och det grönskar. Äntligen lever naturen upp och vi kan vandra ut i ett skafferi av godsaker utanför vår dörr.
Det bränns, det doftar, det smakar, det sticks och det grönskar. Äntligen lever naturen upp och vi kan vandra ut i ett skafferi av godsaker utanför vår dörr.
Enligt forskningsinstitutet RISE är de tre råvaror som har minst klimatavtryck svensk potatis (0,1 kg CO₂e), svenska äpplen (0,2 kg CO₂e) och färsk svensk spenat (0,3 kg CO₂e). CO₂e är koldioxidekvivalenter per kilogram livsmedel utan förpackning.
Enligt forskningsinstitutet RISE är de tre råvaror som har minst klimatavtryck svensk potatis (0,1 kg CO₂e), svenska äpplen (0,2 kg CO₂e) och färsk svensk spenat (0,3 kg CO₂e). CO₂e är koldioxidekvivalenter per kilogram livsmedel utan förpackning.
Enligt forskningsinstitutet RISE är de tre råvaror som har minst klimatavtryck svensk potatis (0,1 kg CO₂e), svenska äpplen (0,2 kg CO₂e) och färsk svensk spenat (0,3 kg CO₂e). CO₂e är koldioxidekvivalenter per kilogram livsmedel utan förpackning.
Ingen som vet ingen som vet. Under våren har jag skådat den gröna mjälla ärtan i ljuvliga anrättningar på restaurang, under fluffigt täcke av skum gjort på blåmussla, och i sin allra färskaste form i en skål tillsammans med rapsblommor och brynt smör.
Ingen som vet ingen som vet. Under våren har jag skådat den gröna mjälla ärtan i ljuvliga anrättningar på restaurang, under fluffigt täcke av skum gjort på blåmussla, och i sin allra färskaste form i en skål tillsammans med rapsblommor och brynt smör.
Ingen som vet ingen som vet. Under våren har jag skådat den gröna mjälla ärtan i ljuvliga anrättningar på restaurang, under fluffigt täcke av skum gjort på blåmussla, och i sin allra färskaste form i en skål tillsammans med rapsblommor och brynt smör.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö