Den 25 september 2010 bakades den största pumpapajen vid New Bremen Pumpkinfest i Ohio. Pajen vägde 1 678 kilo och hade en diameter på 6 meter. Själva pajskalet gjordes av 440 plåtar deg. Fyllningen bestod av konserverad pumpa, kondenserad mjölk, ägg, socker, salt, kanel och pumpkin spice (kryddmix som liknar pepparkakskrydda).
guinnessworldrecords.com
Den 25 september 2010 bakades den största pumpapajen vid New Bremen Pumpkinfest i Ohio. Pajen vägde 1 678 kilo och hade en diameter på 6 meter. Själva pajskalet gjordes av 440 plåtar deg. Fyllningen bestod av konserverad pumpa, kondenserad mjölk, ägg, socker, salt, kanel och pumpkin spice (kryddmix som liknar pepparkakskrydda).
guinnessworldrecords.com
Det största ostron som hittats mäter 35,5 cm på längden och 10,7 på bredden. Sorten är ett Crassostrea gigas och hittades av Vadehavscentret på Jylland i december 2013.
Det största ostron som hittats mäter 35,5 cm på längden och 10,7 på bredden. Sorten är ett Crassostrea gigas och hittades av Vadehavscentret på Jylland i december 2013.
Det största ostron som hittats mäter 35,5 cm på längden och 10,7 på bredden. Sorten är ett Crassostrea gigas och hittades av Vadehavscentret på Jylland i december 2013.
Kulturhusets café är granne med det populära hamnbadet. Här tar man ett dopp, slår sig ner på gräset eller vid ett av caféets bord med utsikt över vattnet. På menyn finns smørrebrød, bakverk och öl. Ibland spelas jazz från utescenen, ibland hörs bara sorlet från badgäster. Det är folkligt men aldrig stökigt. Ett ställe för både dopp och dryck, med självklar sommarkänsla.
Kulturhusets café är granne med det populära hamnbadet. Här tar man ett dopp, slår sig ner på gräset eller vid ett av caféets bord med utsikt över vattnet. På menyn finns smørrebrød, bakverk och öl. Ibland spelas jazz från utescenen, ibland hörs bara sorlet från badgäster. Det är folkligt men aldrig stökigt. Ett ställe för både dopp och dryck, med självklar sommarkänsla.
Kulturhusets café är granne med det populära hamnbadet. Här tar man ett dopp, slår sig ner på gräset eller vid ett av caféets bord med utsikt över vattnet. På menyn finns smørrebrød, bakverk och öl. Ibland spelas jazz från utescenen, ibland hörs bara sorlet från badgäster. Det är folkligt men aldrig stökigt. Ett ställe för både dopp och dryck, med självklar sommarkänsla.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö