Valentinas till Kallebäck

Nyöppnat
November 2023
Valentinas till Kallebäck

Fakta

Genom Kallebäcks terrasser bygger Wallenstam en ny stadsdel. Där ska Valentinas slå upp sina portar den 20 oktober.
 – Tidigare fanns det ingen anledning att besöka Kallebäck, men det finns det nu! Där händer det mycket och vi ser fram emot att skapa en härlig mötesplats att hänga på, säger Niclas Isaksson.
 Tillsammans med sin bror, Johan Isaksson, äger han restaurangen Valentinas, vid Lilla Bommen. Det nya stället får samma namn och blir dubbelt så stort. Även där blir tarte flambée huvudnumret.
 – Det är en slags surdegspizza med franska smaker. Den är tunn och krispig med en bas av gruyère, svecia och crème fraiche. Nya Valentinas blir en varm, modern och ombonad kvarterskrog.

Genom Kallebäcks terrasser bygger Wallenstam en ny stadsdel. Där ska Valentinas slå upp sina portar den 20 oktober.
 – Tidigare fanns det ingen anledning att besöka Kallebäck, men det finns det nu! Där händer det mycket och vi ser fram emot att skapa en härlig mötesplats att hänga på, säger Niclas Isaksson.
 Tillsammans med sin bror, Johan Isaksson, äger han restaurangen Valentinas, vid Lilla Bommen. Det nya stället får samma namn och blir dubbelt så stort. Även där blir tarte flambée huvudnumret.
 – Det är en slags surdegspizza med franska smaker. Den är tunn och krispig med en bas av gruyère, svecia och crème fraiche. Nya Valentinas blir en varm, modern och ombonad kvarterskrog.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/valentinas-till-kalleback

Fler artiklar

Läs
Havsabborre
Mat & Dryck
November 2024

Havsabborre

Havsabborre (Dicentrarchus labrax) är en fisk som kan leva både i saltvatten och bräckt vatten. Den kan bli upp till en meter lång och väga 10 kg. Den har två ryggfenor, varav den främre har kraftiga taggar likt sina abborrsläktingar. Beståndet av arten är listat som livskraftig av IUCN och den odlas också i flera länder runt medelhavet.

Havsabborre
Mat & Dryck
November 2024

Havsabborre

Havsabborre (Dicentrarchus labrax) är en fisk som kan leva både i saltvatten och bräckt vatten. Den kan bli upp till en meter lång och väga 10 kg. Den har två ryggfenor, varav den främre har kraftiga taggar likt sina abborrsläktingar. Beståndet av arten är listat som livskraftig av IUCN och den odlas också i flera länder runt medelhavet.

Havsabborre
Mat & Dryck
November 2024

Havsabborre

Havsabborre (Dicentrarchus labrax) är en fisk som kan leva både i saltvatten och bräckt vatten. Den kan bli upp till en meter lång och väga 10 kg. Den har två ryggfenor, varav den främre har kraftiga taggar likt sina abborrsläktingar. Beståndet av arten är listat som livskraftig av IUCN och den odlas också i flera länder runt medelhavet.

Havsabborre
Mat & Dryck
November 2024

Havsabborre

Havsabborre (Dicentrarchus labrax) är en fisk som kan leva både i saltvatten och bräckt vatten. Den kan bli upp till en meter lång och väga 10 kg. Den har två ryggfenor, varav den främre har kraftiga taggar likt sina abborrsläktingar. Beståndet av arten är listat som livskraftig av IUCN och den odlas också i flera länder runt medelhavet.

Läs
Kapris
Mat & Dryck
Juni 2022

Kapris

Den mörkgröna kaprisen är blomknoppar från kaprisbusken som plockas omogna, och läggs in med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff. Samma buske som ger de små blomknopparna ger även de större kaprisfrukterna med stjälk som vi ofta har på charkbrickan.

Kapris
Mat & Dryck
Juni 2022

Kapris

Den mörkgröna kaprisen är blomknoppar från kaprisbusken som plockas omogna, och läggs in med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff. Samma buske som ger de små blomknopparna ger även de större kaprisfrukterna med stjälk som vi ofta har på charkbrickan.

Kapris
Mat & Dryck
Juni 2022

Kapris

Den mörkgröna kaprisen är blomknoppar från kaprisbusken som plockas omogna, och läggs in med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff. Samma buske som ger de små blomknopparna ger även de större kaprisfrukterna med stjälk som vi ofta har på charkbrickan.

Kapris
Mat & Dryck
Juni 2022

Kapris

Den mörkgröna kaprisen är blomknoppar från kaprisbusken som plockas omogna, och läggs in med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff. Samma buske som ger de små blomknopparna ger även de större kaprisfrukterna med stjälk som vi ofta har på charkbrickan.

Läs
Öring, stenbitsrom, grön sparris och creme dubbel
Mat & Dryck
September 2022

Öring, stenbitsrom, grön sparris och creme dubbel

Daniel Jönsson är köksmästare på restaurang Embassy i Malmö. Han har en gedigen bakgrund i att tävla inom gastronomi och är lagmedlem i Skåne Kulinar. Här visar Daniel hur man lagar en somrig fiskrätt.

Öring, stenbitsrom, grön sparris och creme dubbel
Mat & Dryck
September 2022

Öring, stenbitsrom, grön sparris och creme dubbel

Daniel Jönsson är köksmästare på restaurang Embassy i Malmö. Han har en gedigen bakgrund i att tävla inom gastronomi och är lagmedlem i Skåne Kulinar. Här visar Daniel hur man lagar en somrig fiskrätt.

Öring, stenbitsrom, grön sparris och creme dubbel
Mat & Dryck
September 2022

Öring, stenbitsrom, grön sparris och creme dubbel

Daniel Jönsson är köksmästare på restaurang Embassy i Malmö. Han har en gedigen bakgrund i att tävla inom gastronomi och är lagmedlem i Skåne Kulinar. Här visar Daniel hur man lagar en somrig fiskrätt.

Öring, stenbitsrom, grön sparris och creme dubbel
Mat & Dryck
September 2022

Öring, stenbitsrom, grön sparris och creme dubbel

Daniel Jönsson är köksmästare på restaurang Embassy i Malmö. Han har en gedigen bakgrund i att tävla inom gastronomi och är lagmedlem i Skåne Kulinar. Här visar Daniel hur man lagar en somrig fiskrätt.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.