Utvidgat koncept hos Hansa-frisör

Nyöppnat
December 2023
Utvidgat koncept hos Hansa-frisör

Fakta

Rozhan Azad driver sedan tidigare frisörsalong på Hansa i Malmö. Under hösten förnyas och utvidgas konceptet med diverse laserbehandlingar, såsom permanent hårborttagning och tatueringsborttagning. Kvar finns även den klassiska frisördelen, och salongen har i samband med det utvidgade konceptet bytt namn från Skult till Branché Hairstyle. 
 – Det har länge varit min dröm att få driva något helt själv mitt i hjärtat av Malmö. Vi har som ambition att växa och uppta ännu större kundkrets i Malmö. Alla frisörer på salongen har minst 10 års erfarenhet av yrket, säger salongens ägare Rozhan Azad.

Rozhan Azad driver sedan tidigare frisörsalong på Hansa i Malmö. Under hösten förnyas och utvidgas konceptet med diverse laserbehandlingar, såsom permanent hårborttagning och tatueringsborttagning. Kvar finns även den klassiska frisördelen, och salongen har i samband med det utvidgade konceptet bytt namn från Skult till Branché Hairstyle. 
 – Det har länge varit min dröm att få driva något helt själv mitt i hjärtat av Malmö. Vi har som ambition att växa och uppta ännu större kundkrets i Malmö. Alla frisörer på salongen har minst 10 års erfarenhet av yrket, säger salongens ägare Rozhan Azad.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/utvidgat-koncept-hos-hansa-frisor

Fler artiklar

Läs
Sesamolja
Mat & Dryck
December 2025

Sesamolja

Sesamolja framställs ur sesamfrön (Sesamum indicum), som kan vara antingen naturella eller rostade. Rostade frön ger en brunaktig olja med fyllig, rostad smak som ofta används i asiatisk matlagning. Fröna innehåller upp till 50% olja, som utvinns genom pressning eller extraktion. Vid den första kallpressningen erhålls en särskilt fin olja som lämpar sig väl som matolja.

Sesamolja
Mat & Dryck
December 2025

Sesamolja

Sesamolja framställs ur sesamfrön (Sesamum indicum), som kan vara antingen naturella eller rostade. Rostade frön ger en brunaktig olja med fyllig, rostad smak som ofta används i asiatisk matlagning. Fröna innehåller upp till 50% olja, som utvinns genom pressning eller extraktion. Vid den första kallpressningen erhålls en särskilt fin olja som lämpar sig väl som matolja.

Sesamolja
Mat & Dryck
December 2025

Sesamolja

Sesamolja framställs ur sesamfrön (Sesamum indicum), som kan vara antingen naturella eller rostade. Rostade frön ger en brunaktig olja med fyllig, rostad smak som ofta används i asiatisk matlagning. Fröna innehåller upp till 50% olja, som utvinns genom pressning eller extraktion. Vid den första kallpressningen erhålls en särskilt fin olja som lämpar sig väl som matolja.

Sesamolja
Mat & Dryck
December 2025

Sesamolja

Sesamolja framställs ur sesamfrön (Sesamum indicum), som kan vara antingen naturella eller rostade. Rostade frön ger en brunaktig olja med fyllig, rostad smak som ofta används i asiatisk matlagning. Fröna innehåller upp till 50% olja, som utvinns genom pressning eller extraktion. Vid den första kallpressningen erhålls en särskilt fin olja som lämpar sig väl som matolja.

Läs
Låt städerna smaka olika
Mat & Dryck
December 2025

Låt städerna smaka olika

Jag är på en restauranginvigning med min son. Det är fullsatt, musiken dundrar, inredningen är spektakulär och stämningen på max. Det ska vara italienskt. Man kallar det trattoria. En trattoria, i sin rätta mening, är familjär och avslappnad, med traditionella rätter som gått i arv genom generationer. Här får vi in tagliatelle med oxfilé och ur högtalarna ljuder ”Var ska vi sova i natt” på italienska när min son säger, ”Mamma, det känns som ett ställe som fejkar bra restaurang.”

Låt städerna smaka olika
Mat & Dryck
December 2025

Låt städerna smaka olika

Jag är på en restauranginvigning med min son. Det är fullsatt, musiken dundrar, inredningen är spektakulär och stämningen på max. Det ska vara italienskt. Man kallar det trattoria. En trattoria, i sin rätta mening, är familjär och avslappnad, med traditionella rätter som gått i arv genom generationer. Här får vi in tagliatelle med oxfilé och ur högtalarna ljuder ”Var ska vi sova i natt” på italienska när min son säger, ”Mamma, det känns som ett ställe som fejkar bra restaurang.”

Låt städerna smaka olika
Mat & Dryck
December 2025

Låt städerna smaka olika

Jag är på en restauranginvigning med min son. Det är fullsatt, musiken dundrar, inredningen är spektakulär och stämningen på max. Det ska vara italienskt. Man kallar det trattoria. En trattoria, i sin rätta mening, är familjär och avslappnad, med traditionella rätter som gått i arv genom generationer. Här får vi in tagliatelle med oxfilé och ur högtalarna ljuder ”Var ska vi sova i natt” på italienska när min son säger, ”Mamma, det känns som ett ställe som fejkar bra restaurang.”

Låt städerna smaka olika
Mat & Dryck
December 2025

Låt städerna smaka olika

Jag är på en restauranginvigning med min son. Det är fullsatt, musiken dundrar, inredningen är spektakulär och stämningen på max. Det ska vara italienskt. Man kallar det trattoria. En trattoria, i sin rätta mening, är familjär och avslappnad, med traditionella rätter som gått i arv genom generationer. Här får vi in tagliatelle med oxfilé och ur högtalarna ljuder ”Var ska vi sova i natt” på italienska när min son säger, ”Mamma, det känns som ett ställe som fejkar bra restaurang.”

Läs
Lundaföretaget Cytely stärker kassan
Näringsliv
December 2025

Lundaföretaget Cytely stärker kassan

Cytely har tagit in 3 miljoner euro, ungefär 33 miljoner kronor, i en investeringsrunda ledd av danska Ugly Duckling Ventures. Pengarna ska hjälpa Lundaföretaget att växa internationellt och utveckla sin AI-baserade mikroskopiplattform. Tekniken gör att forskare kan analysera celler automatiskt – genom att bilder omvandlas till data – och få säkra resultat på några minuter istället för månader. Systemet används redan av forskare i bland annat Lund, Köpenhamn, Amsterdam, Singapore och San Diego.

Lundaföretaget Cytely stärker kassan
Näringsliv
December 2025

Lundaföretaget Cytely stärker kassan

Cytely har tagit in 3 miljoner euro, ungefär 33 miljoner kronor, i en investeringsrunda ledd av danska Ugly Duckling Ventures. Pengarna ska hjälpa Lundaföretaget att växa internationellt och utveckla sin AI-baserade mikroskopiplattform. Tekniken gör att forskare kan analysera celler automatiskt – genom att bilder omvandlas till data – och få säkra resultat på några minuter istället för månader. Systemet används redan av forskare i bland annat Lund, Köpenhamn, Amsterdam, Singapore och San Diego.

Lundaföretaget Cytely stärker kassan
Näringsliv
December 2025

Lundaföretaget Cytely stärker kassan

Cytely har tagit in 3 miljoner euro, ungefär 33 miljoner kronor, i en investeringsrunda ledd av danska Ugly Duckling Ventures. Pengarna ska hjälpa Lundaföretaget att växa internationellt och utveckla sin AI-baserade mikroskopiplattform. Tekniken gör att forskare kan analysera celler automatiskt – genom att bilder omvandlas till data – och få säkra resultat på några minuter istället för månader. Systemet används redan av forskare i bland annat Lund, Köpenhamn, Amsterdam, Singapore och San Diego.

Lundaföretaget Cytely stärker kassan
Näringsliv
December 2025

Lundaföretaget Cytely stärker kassan

Cytely har tagit in 3 miljoner euro, ungefär 33 miljoner kronor, i en investeringsrunda ledd av danska Ugly Duckling Ventures. Pengarna ska hjälpa Lundaföretaget att växa internationellt och utveckla sin AI-baserade mikroskopiplattform. Tekniken gör att forskare kan analysera celler automatiskt – genom att bilder omvandlas till data – och få säkra resultat på några minuter istället för månader. Systemet används redan av forskare i bland annat Lund, Köpenhamn, Amsterdam, Singapore och San Diego.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.