
Javisst är det kolkraftverket från 30-talet – Battersea Power Station, ritat av Sir Giles Gilbert Scott. Men det är också Apples nya huvudkontor i London. Och ett helt köpcentrum. Kontoret på 46 000 kvm över 6 våningar ligger i ett gammalt pannrum med ett glastäckt atrium i mitten. Balkonger och pelare är klädda i tegel som bränts för hand i den gamla tegelfabriken i Gloucestershire som tillverkade teglet till fasaden för mer än 70 år sen. Och som kontrast till att det förr eldades kol, så går hela det nya kontoret på förnyelsebar energi.
Javisst är det kolkraftverket från 30-talet – Battersea Power Station, ritat av Sir Giles Gilbert Scott. Men det är också Apples nya huvudkontor i London. Och ett helt köpcentrum. Kontoret på 46 000 kvm över 6 våningar ligger i ett gammalt pannrum med ett glastäckt atrium i mitten. Balkonger och pelare är klädda i tegel som bränts för hand i den gamla tegelfabriken i Gloucestershire som tillverkade teglet till fasaden för mer än 70 år sen. Och som kontrast till att det förr eldades kol, så går hela det nya kontoret på förnyelsebar energi.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö