
Virgin Galactic håller på att skruva ihop Delta Spaceship, ett rymdskepp avsett för turister. Upp till 6 personer per runda. Premiärturen ska gå nästa höst (med enbart forskningsutrustning) och efter det ska vem som helst med 6 miljoner i rymdbudget kunna åka med. Just nu har Virgin Galactic ca 700 bokningar, som de avser beta av under det första året.
Virgin Galactic håller på att skruva ihop Delta Spaceship, ett rymdskepp avsett för turister. Upp till 6 personer per runda. Premiärturen ska gå nästa höst (med enbart forskningsutrustning) och efter det ska vem som helst med 6 miljoner i rymdbudget kunna åka med. Just nu har Virgin Galactic ca 700 bokningar, som de avser beta av under det första året.

Den mörkgröna kaprisen är blomknoppar från kaprisbusken som plockas omogna, och läggs in med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff. Samma buske som ger de små blomknopparna ger även de större kaprisfrukterna med stjälk som vi ofta har på charkbrickan.

Den mörkgröna kaprisen är blomknoppar från kaprisbusken som plockas omogna, och läggs in med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff. Samma buske som ger de små blomknopparna ger även de större kaprisfrukterna med stjälk som vi ofta har på charkbrickan.

Den mörkgröna kaprisen är blomknoppar från kaprisbusken som plockas omogna, och läggs in med vinäger och salt. Kaprisen får med det en smakkaraktär av behaglig bitterhet tillsammans med syrlighet. Ett klassiskt tillbehör och krydda som gör sig väl till bland annat schnitzel och råbiff. Samma buske som ger de små blomknopparna ger även de större kaprisfrukterna med stjälk som vi ofta har på charkbrickan.

Daniel Jönsson är köksmästare på restaurang Embassy i Malmö. Han har en gedigen bakgrund i att tävla inom gastronomi och är lagmedlem i Skåne Kulinar. Här visar Daniel hur man lagar en somrig fiskrätt.

Daniel Jönsson är köksmästare på restaurang Embassy i Malmö. Han har en gedigen bakgrund i att tävla inom gastronomi och är lagmedlem i Skåne Kulinar. Här visar Daniel hur man lagar en somrig fiskrätt.

Daniel Jönsson är köksmästare på restaurang Embassy i Malmö. Han har en gedigen bakgrund i att tävla inom gastronomi och är lagmedlem i Skåne Kulinar. Här visar Daniel hur man lagar en somrig fiskrätt.

Som det sista kvarteret ut i nybyggnadsprojektet Lomma strandstad planeras den blivande bostadsrättsföreningen Landgången. Totalt blir det 74 i lägenheter i storlekar från ettor till fyror, många med balkong eller uteplats. Föreningen får också en gemensam innergård samt en gemensam takterass. Överst blir det penthouse-lägenheter med privat takterass. Datum för inflyttning är inte fastställt.

Som det sista kvarteret ut i nybyggnadsprojektet Lomma strandstad planeras den blivande bostadsrättsföreningen Landgången. Totalt blir det 74 i lägenheter i storlekar från ettor till fyror, många med balkong eller uteplats. Föreningen får också en gemensam innergård samt en gemensam takterass. Överst blir det penthouse-lägenheter med privat takterass. Datum för inflyttning är inte fastställt.

Som det sista kvarteret ut i nybyggnadsprojektet Lomma strandstad planeras den blivande bostadsrättsföreningen Landgången. Totalt blir det 74 i lägenheter i storlekar från ettor till fyror, många med balkong eller uteplats. Föreningen får också en gemensam innergård samt en gemensam takterass. Överst blir det penthouse-lägenheter med privat takterass. Datum för inflyttning är inte fastställt.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö