Toppburgare på Popl Burger

Mat & Dryck
Oktober 2024
Toppburgare på Popl Burger

Fakta

När nomakockar går loss och skapar den bästa burgerplatsen i byen. Då är det mer än bara eminenta burgers på menyn. Cocktails, hemgjord glass, grönskande godsaker, pop ups. Spana in och planera ditt besök genast. Här finns även en take away corner och du kan köpa med flaskor hem. Ligger på andra sidan Inderhavnsbroen från Nyhavn, precis efter Broens Street Food.

Strandgade 108

När nomakockar går loss och skapar den bästa burgerplatsen i byen. Då är det mer än bara eminenta burgers på menyn. Cocktails, hemgjord glass, grönskande godsaker, pop ups. Spana in och planera ditt besök genast. Här finns även en take away corner och du kan köpa med flaskor hem. Ligger på andra sidan Inderhavnsbroen från Nyhavn, precis efter Broens Street Food.

Strandgade 108

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/toppburgare-pa-popl-burger

Fler artiklar

Läs
Gin på myror
Mat & Dryck
September 2025

Gin på myror

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Gin på myror
Mat & Dryck
September 2025

Gin på myror

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Gin på myror
Mat & Dryck
September 2025

Gin på myror

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Gin på myror
Mat & Dryck
September 2025

Gin på myror

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Läs
Flamberad hummer-ragu med kaviar
Mat & Dryck
September 2025

Flamberad hummer-ragu med kaviar

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Flamberad hummer-ragu med kaviar
Mat & Dryck
September 2025

Flamberad hummer-ragu med kaviar

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Flamberad hummer-ragu med kaviar
Mat & Dryck
September 2025

Flamberad hummer-ragu med kaviar

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Flamberad hummer-ragu med kaviar
Mat & Dryck
September 2025

Flamberad hummer-ragu med kaviar

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Läs
Rökta ostron på burk
Mat & Dryck
September 2025

Rökta ostron på burk

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Rökta ostron på burk
Mat & Dryck
September 2025

Rökta ostron på burk

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Rökta ostron på burk
Mat & Dryck
September 2025

Rökta ostron på burk

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Rökta ostron på burk
Mat & Dryck
September 2025

Rökta ostron på burk

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.