Queensbaserade Aimé Leon Dore släpper resväskor i samarbete med Rimowa under en begränsad tid. Mörkgrön aluminium, guldiga detaljer och läderklädda handtag känns klassiskt och kommer garanterat inte gå ”out of style”. Finns som kabinväska och som en kista för längre resor. Insidan är klädd i ett beige tyg mönstrat med antika frimärken i nyanser av brunt.
Queensbaserade Aimé Leon Dore släpper resväskor i samarbete med Rimowa under en begränsad tid. Mörkgrön aluminium, guldiga detaljer och läderklädda handtag känns klassiskt och kommer garanterat inte gå ”out of style”. Finns som kabinväska och som en kista för längre resor. Insidan är klädd i ett beige tyg mönstrat med antika frimärken i nyanser av brunt.
Kulturhusets café är granne med det populära hamnbadet. Här tar man ett dopp, slår sig ner på gräset eller vid ett av caféets bord med utsikt över vattnet. På menyn finns smørrebrød, bakverk och öl. Ibland spelas jazz från utescenen, ibland hörs bara sorlet från badgäster. Det är folkligt men aldrig stökigt. Ett ställe för både dopp och dryck, med självklar sommarkänsla.
Kulturhusets café är granne med det populära hamnbadet. Här tar man ett dopp, slår sig ner på gräset eller vid ett av caféets bord med utsikt över vattnet. På menyn finns smørrebrød, bakverk och öl. Ibland spelas jazz från utescenen, ibland hörs bara sorlet från badgäster. Det är folkligt men aldrig stökigt. Ett ställe för både dopp och dryck, med självklar sommarkänsla.
Kulturhusets café är granne med det populära hamnbadet. Här tar man ett dopp, slår sig ner på gräset eller vid ett av caféets bord med utsikt över vattnet. På menyn finns smørrebrød, bakverk och öl. Ibland spelas jazz från utescenen, ibland hörs bara sorlet från badgäster. Det är folkligt men aldrig stökigt. Ett ställe för både dopp och dryck, med självklar sommarkänsla.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.
Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.
Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö