
The Dalmores senaste släpp i Luminary-serien kallas The Rare. En 49-årig singelmalt framtagen av Master Whisky Maker Gregg Glass tillsammans med Zaha Hadid Arcitects biträdande direktör Melodie Leung. Den ovanliga karaffen presenteras i en ännu ovanligare glasskulptur som ska symbolisera alla lager av smaker som vuxit fram under lagringstiden. Bland dessa smaker uppges rostade kastanjer och päron föregå vanilj och bär för att avsluta lite rökigt med kaffe och mandlar. Endast tre flaskor och två skulpturer tas fram och endas ett set ska säljas på Sotheby’s. Nånsin.
The Dalmores senaste släpp i Luminary-serien kallas The Rare. En 49-årig singelmalt framtagen av Master Whisky Maker Gregg Glass tillsammans med Zaha Hadid Arcitects biträdande direktör Melodie Leung. Den ovanliga karaffen presenteras i en ännu ovanligare glasskulptur som ska symbolisera alla lager av smaker som vuxit fram under lagringstiden. Bland dessa smaker uppges rostade kastanjer och päron föregå vanilj och bär för att avsluta lite rökigt med kaffe och mandlar. Endast tre flaskor och två skulpturer tas fram och endas ett set ska säljas på Sotheby’s. Nånsin.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

I södra delen av centrala Lund, med huvudentréer från Södra vägen, planeras ett nytt bostadskvarter i projektet Råbykungen. Totalt ska det byggas 117 nya hyresrätter i storlekar från ettor till femrumslägenheter. Det ska också bli en gemensam terass som ansluter till den omgivande parken, underjordiskt parkeringsgarage samt tillgång till elbils- och elcykelpool. Inflyttning beräknas kunna ske våren 2028.

I södra delen av centrala Lund, med huvudentréer från Södra vägen, planeras ett nytt bostadskvarter i projektet Råbykungen. Totalt ska det byggas 117 nya hyresrätter i storlekar från ettor till femrumslägenheter. Det ska också bli en gemensam terass som ansluter till den omgivande parken, underjordiskt parkeringsgarage samt tillgång till elbils- och elcykelpool. Inflyttning beräknas kunna ske våren 2028.

I södra delen av centrala Lund, med huvudentréer från Södra vägen, planeras ett nytt bostadskvarter i projektet Råbykungen. Totalt ska det byggas 117 nya hyresrätter i storlekar från ettor till femrumslägenheter. Det ska också bli en gemensam terass som ansluter till den omgivande parken, underjordiskt parkeringsgarage samt tillgång till elbils- och elcykelpool. Inflyttning beräknas kunna ske våren 2028.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö