Tamnack Thai driver sedan tidigare två restauranger i Malmö, på Spångatan vid Triangeln och på Köpenhamnsvägen i Slottsstaden. I vår satsar de på en tredje restaurang på Västra Varvsgatan i Västra hamnen, mittemot Kockum fritid. I lokalen har tidigare Sushi hamnen legat, men nu blir det alltså thai. Exakt datum för öppning är ännu inte satt, men ägaren Dragan Zeljo hoppas på mars.
– Det blir samma koncept som i våra andra två restauranger, det blev Västra hamnen eftersom vi fick erbjudande om just den här lokalen som vi gillar.
Tamnack Thai driver sedan tidigare två restauranger i Malmö, på Spångatan vid Triangeln och på Köpenhamnsvägen i Slottsstaden. I vår satsar de på en tredje restaurang på Västra Varvsgatan i Västra hamnen, mittemot Kockum fritid. I lokalen har tidigare Sushi hamnen legat, men nu blir det alltså thai. Exakt datum för öppning är ännu inte satt, men ägaren Dragan Zeljo hoppas på mars.
– Det blir samma koncept som i våra andra två restauranger, det blev Västra hamnen eftersom vi fick erbjudande om just den här lokalen som vi gillar.
På Österbro ligger Bopa Plads och här, i ett grönt hus från 1885, tror man att motståndsrörelsen Borgelige Partisaner under andra världskriget planerade sina aktioner. Det historiska huset är idag café mitt i en livlig oas bland lekplatser, park och boulebanor. Ät en enkel moules mariniére, hamburgare eller galette och umgås med danskarna i denna informella atmosfär, så kallad dansk kvartershygge. Løgstørgade 8
På Österbro ligger Bopa Plads och här, i ett grönt hus från 1885, tror man att motståndsrörelsen Borgelige Partisaner under andra världskriget planerade sina aktioner. Det historiska huset är idag café mitt i en livlig oas bland lekplatser, park och boulebanor. Ät en enkel moules mariniére, hamburgare eller galette och umgås med danskarna i denna informella atmosfär, så kallad dansk kvartershygge. Løgstørgade 8
På Österbro ligger Bopa Plads och här, i ett grönt hus från 1885, tror man att motståndsrörelsen Borgelige Partisaner under andra världskriget planerade sina aktioner. Det historiska huset är idag café mitt i en livlig oas bland lekplatser, park och boulebanor. Ät en enkel moules mariniére, hamburgare eller galette och umgås med danskarna i denna informella atmosfär, så kallad dansk kvartershygge. Løgstørgade 8
Ät pasta, mycket pasta och gör det här. Att vi har en italiensk metropol på andra sidan sundet är något du bör omfamna. Nu finns ett nytt pastaparadis i Kødbyen där du kan fylla magen med kolhydrater och läppja på en longdrink. Det är krämigt, hemgjort med kärlek och upplagt på rustika fat medan lokalen är ljus, modern med vitt och vinrött, och bjuder in till långa sittningar med vin och vänner. Flæsketorvet 50
Ät pasta, mycket pasta och gör det här. Att vi har en italiensk metropol på andra sidan sundet är något du bör omfamna. Nu finns ett nytt pastaparadis i Kødbyen där du kan fylla magen med kolhydrater och läppja på en longdrink. Det är krämigt, hemgjort med kärlek och upplagt på rustika fat medan lokalen är ljus, modern med vitt och vinrött, och bjuder in till långa sittningar med vin och vänner. Flæsketorvet 50
Ät pasta, mycket pasta och gör det här. Att vi har en italiensk metropol på andra sidan sundet är något du bör omfamna. Nu finns ett nytt pastaparadis i Kødbyen där du kan fylla magen med kolhydrater och läppja på en longdrink. Det är krämigt, hemgjort med kärlek och upplagt på rustika fat medan lokalen är ljus, modern med vitt och vinrött, och bjuder in till långa sittningar med vin och vänner. Flæsketorvet 50
På Way Out West och Lindholmen Street Food Market har Suggan synts i pop up-form. Men snart förvandlas den till en permanent verksamhet, när Felicia Nordström och tre kollegor öppnar sin vinbar. – Vinet kommer att flöda och vår discogris kommer att lysa upp Majorna nu när vintern närmar sig, berättar de. På Karl Johansgatan 58 satsar de på en krog där folk ska vilja hänga varje kväll. Vinet kommer från små gårdar och maten blir god men enkel, med råvaror från mindre producenter.
På Way Out West och Lindholmen Street Food Market har Suggan synts i pop up-form. Men snart förvandlas den till en permanent verksamhet, när Felicia Nordström och tre kollegor öppnar sin vinbar. – Vinet kommer att flöda och vår discogris kommer att lysa upp Majorna nu när vintern närmar sig, berättar de. På Karl Johansgatan 58 satsar de på en krog där folk ska vilja hänga varje kväll. Vinet kommer från små gårdar och maten blir god men enkel, med råvaror från mindre producenter.
På Way Out West och Lindholmen Street Food Market har Suggan synts i pop up-form. Men snart förvandlas den till en permanent verksamhet, när Felicia Nordström och tre kollegor öppnar sin vinbar. – Vinet kommer att flöda och vår discogris kommer att lysa upp Majorna nu när vintern närmar sig, berättar de. På Karl Johansgatan 58 satsar de på en krog där folk ska vilja hänga varje kväll. Vinet kommer från små gårdar och maten blir god men enkel, med råvaror från mindre producenter.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö