
Tamnack Thai driver sedan tidigare två restauranger i Malmö, på Spångatan vid Triangeln och på Köpenhamnsvägen i Slottsstaden. I vår satsar de på en tredje restaurang på Västra Varvsgatan i Västra hamnen, mittemot Kockum fritid. I lokalen har tidigare Sushi hamnen legat, men nu blir det alltså thai. Exakt datum för öppning är ännu inte satt, men ägaren Dragan Zeljo hoppas på mars.
– Det blir samma koncept som i våra andra två restauranger, det blev Västra hamnen eftersom vi fick erbjudande om just den här lokalen som vi gillar.
Tamnack Thai driver sedan tidigare två restauranger i Malmö, på Spångatan vid Triangeln och på Köpenhamnsvägen i Slottsstaden. I vår satsar de på en tredje restaurang på Västra Varvsgatan i Västra hamnen, mittemot Kockum fritid. I lokalen har tidigare Sushi hamnen legat, men nu blir det alltså thai. Exakt datum för öppning är ännu inte satt, men ägaren Dragan Zeljo hoppas på mars.
– Det blir samma koncept som i våra andra två restauranger, det blev Västra hamnen eftersom vi fick erbjudande om just den här lokalen som vi gillar.

Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.

Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.

Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö