
Happy At Work, som grundades 2018 i Göteborg och hjälper företag att mäta sin arbetsmiljö, säljs till det finländska hr-bolaget Webropol. Bland kunderna finns lokalvårdskoncernen ISS och bokföringsbolaget Fortnox, skriver DI Digital.
André Francois, medgrundare och styrelseordförande, säger till tidningen att det känns tryggt och lovande att nu bli en del av Webropol:
– Det har varit en otroligt spännande resa att bygga upp Happy At Work och se hur våra lösningar har gjort skillnad för så många organisationer.
Happy At Work, som grundades 2018 i Göteborg och hjälper företag att mäta sin arbetsmiljö, säljs till det finländska hr-bolaget Webropol. Bland kunderna finns lokalvårdskoncernen ISS och bokföringsbolaget Fortnox, skriver DI Digital.
André Francois, medgrundare och styrelseordförande, säger till tidningen att det känns tryggt och lovande att nu bli en del av Webropol:
– Det har varit en otroligt spännande resa att bygga upp Happy At Work och se hur våra lösningar har gjort skillnad för så många organisationer.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö