Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia.
– Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama.
Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi.
Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén.
Vad lockade med platsen?
– Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia.
– Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama.
Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi.
Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén.
Vad lockade med platsen?
– Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Nørrebro har fått ännu en skönt, avslappnad restaurang och vinbar med grön mat och naturliga viner. Bakom ligger ägarna från de kända krogarna Pompett och Poulette vilket ger en hint om stilen i köket. Kökschefen Marissa Lippert kommer från New York och gillar att laga hälsosamt, rent och vackert. Bakgrunden från USA syns i de fina kakorna som en äppelpaj på farmors recept och godsaker som kanske väger upp den hälsosamma maten. Om sommaren finns en uteplats att sitta på. Fælledvej 12
Nørrebro har fått ännu en skönt, avslappnad restaurang och vinbar med grön mat och naturliga viner. Bakom ligger ägarna från de kända krogarna Pompett och Poulette vilket ger en hint om stilen i köket. Kökschefen Marissa Lippert kommer från New York och gillar att laga hälsosamt, rent och vackert. Bakgrunden från USA syns i de fina kakorna som en äppelpaj på farmors recept och godsaker som kanske väger upp den hälsosamma maten. Om sommaren finns en uteplats att sitta på. Fælledvej 12
Nørrebro har fått ännu en skönt, avslappnad restaurang och vinbar med grön mat och naturliga viner. Bakom ligger ägarna från de kända krogarna Pompett och Poulette vilket ger en hint om stilen i köket. Kökschefen Marissa Lippert kommer från New York och gillar att laga hälsosamt, rent och vackert. Bakgrunden från USA syns i de fina kakorna som en äppelpaj på farmors recept och godsaker som kanske väger upp den hälsosamma maten. Om sommaren finns en uteplats att sitta på. Fælledvej 12
På min favoritgata Jægersborggade som slingar sig lång med barer, vinbutiker, utomordentliga restauranger och små designbutiker har Topicàl öppnat i Relæs gamla lokaler. Här finns en 5-rätters meny med omsorgsfulla gröna rätter som visar upp favoriter från främst det italienska och napolitanska köket och medelhavet med rätter som hemgjord pasta Cavatelli till grönskande Escarole och tartar på torsk. Vill du addera kött så går det bra. Jægersborggade 41
På min favoritgata Jægersborggade som slingar sig lång med barer, vinbutiker, utomordentliga restauranger och små designbutiker har Topicàl öppnat i Relæs gamla lokaler. Här finns en 5-rätters meny med omsorgsfulla gröna rätter som visar upp favoriter från främst det italienska och napolitanska köket och medelhavet med rätter som hemgjord pasta Cavatelli till grönskande Escarole och tartar på torsk. Vill du addera kött så går det bra. Jægersborggade 41
På min favoritgata Jægersborggade som slingar sig lång med barer, vinbutiker, utomordentliga restauranger och små designbutiker har Topicàl öppnat i Relæs gamla lokaler. Här finns en 5-rätters meny med omsorgsfulla gröna rätter som visar upp favoriter från främst det italienska och napolitanska köket och medelhavet med rätter som hemgjord pasta Cavatelli till grönskande Escarole och tartar på torsk. Vill du addera kött så går det bra. Jægersborggade 41
La Neta är en hyllad taco-bar från Stockholm som öppnade på Vesterbro för några år sedan. Precis som La Neta i Stockholm så serverar de utsökta tacos i en lagom tacky och laid-back miljö. Skillnaden från dess svenska storebror är att här är det Mikkeller som drar i spakarna och då snackar vi öl på så att det sprutar ur öronen. Bästa tiden att besöka? När vi är sugna på att lämna vår comfort-zone men inte riktigt vågar. Mikkeller är alltid Mikkeller! Istegade 88
La Neta är en hyllad taco-bar från Stockholm som öppnade på Vesterbro för några år sedan. Precis som La Neta i Stockholm så serverar de utsökta tacos i en lagom tacky och laid-back miljö. Skillnaden från dess svenska storebror är att här är det Mikkeller som drar i spakarna och då snackar vi öl på så att det sprutar ur öronen. Bästa tiden att besöka? När vi är sugna på att lämna vår comfort-zone men inte riktigt vågar. Mikkeller är alltid Mikkeller! Istegade 88
La Neta är en hyllad taco-bar från Stockholm som öppnade på Vesterbro för några år sedan. Precis som La Neta i Stockholm så serverar de utsökta tacos i en lagom tacky och laid-back miljö. Skillnaden från dess svenska storebror är att här är det Mikkeller som drar i spakarna och då snackar vi öl på så att det sprutar ur öronen. Bästa tiden att besöka? När vi är sugna på att lämna vår comfort-zone men inte riktigt vågar. Mikkeller är alltid Mikkeller! Istegade 88
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö