Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia.
– Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama.
Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi.
Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén.
Vad lockade med platsen?
– Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Under våren öppnar kedjan Sushi Yama sin tredje restaurang i Malmö – den här gången på Hansa. Sedan tidigare har man restauranger på Emporia och Mobilia.
– Vi ser fortsatt potential för etableringar i staden. Vårt koncept är omtyckt och vi expanderar runtom i landet för att bli ännu mer tillgängliga, så också i Malmö, säger Danny Barsoum, Sushi Yama.
Sushi Yama har funnits sedan 2008 och har i dag 42 restauranger runtom i Sverige. Konceptet med ”sushi i nordisk tappning” har gjort kedjan till Nordens största inom sushi.
Restaurangen i Malmö kommer att ligga längs Malmborgsgatan, precis vid entrén.
Vad lockade med platsen?
– Vi tror på läget och på Hansa som citygalleria. Platsen spelar också bra ihop med redan befintliga Sushi Yama-restauranger, för ett bättre upptagningsområde. Vi ser en mysig uteservering framför oss och ett läge som funkar lika bra för en sushiupplevelse på plats som för avhämtning.
Marconamandlar anses vara världens finaste mandlar och växer enbart längs den spanska medelhavskusten, mellan Tarragona i norr och Malaga i söder. Mandeln är rundare, kortare och mjukare än den klassiska kaliforniska mandeln och har högre koncentration av bra fetter. Marconamandlar är rika på antioxidanter, inklusive vitamin E, som hjälper till att skydda kroppens celler från skador orsakade av fria radikaler.
Marconamandlar anses vara världens finaste mandlar och växer enbart längs den spanska medelhavskusten, mellan Tarragona i norr och Malaga i söder. Mandeln är rundare, kortare och mjukare än den klassiska kaliforniska mandeln och har högre koncentration av bra fetter. Marconamandlar är rika på antioxidanter, inklusive vitamin E, som hjälper till att skydda kroppens celler från skador orsakade av fria radikaler.
Marconamandlar anses vara världens finaste mandlar och växer enbart längs den spanska medelhavskusten, mellan Tarragona i norr och Malaga i söder. Mandeln är rundare, kortare och mjukare än den klassiska kaliforniska mandeln och har högre koncentration av bra fetter. Marconamandlar är rika på antioxidanter, inklusive vitamin E, som hjälper till att skydda kroppens celler från skador orsakade av fria radikaler.
Göteborgs hamn fortsätter att slå rekord i containerhantering. Under första halvåret ökade volymerna med 5 procent jämfört med föregående period, och totalt hanterades 467.000 containrar – det högsta antalet någonsin. Exporten, särskilt inom skogsindustrin, har ökat och järnvägstransporter till och från hamnen steg med 6 procent. – De signaler vi fick från marknaden om stärkt köpkraft och ökad efterfrågan tidigare under året har visat sig stämma, säger hamnens försäljningschef Claes Sundmark.
Göteborgs hamn fortsätter att slå rekord i containerhantering. Under första halvåret ökade volymerna med 5 procent jämfört med föregående period, och totalt hanterades 467.000 containrar – det högsta antalet någonsin. Exporten, särskilt inom skogsindustrin, har ökat och järnvägstransporter till och från hamnen steg med 6 procent. – De signaler vi fick från marknaden om stärkt köpkraft och ökad efterfrågan tidigare under året har visat sig stämma, säger hamnens försäljningschef Claes Sundmark.
Göteborgs hamn fortsätter att slå rekord i containerhantering. Under första halvåret ökade volymerna med 5 procent jämfört med föregående period, och totalt hanterades 467.000 containrar – det högsta antalet någonsin. Exporten, särskilt inom skogsindustrin, har ökat och järnvägstransporter till och från hamnen steg med 6 procent. – De signaler vi fick från marknaden om stärkt köpkraft och ökad efterfrågan tidigare under året har visat sig stämma, säger hamnens försäljningschef Claes Sundmark.
Pule, eller magareci sir, är världens dyraste ost. Osten består av 60% åsnemjölk och 40% getmjölk, och åsnemjölken kommer från de cirka 100 speciella åsnorna i naurreservatet Zasavica i Serbien. Till ett kilo ost går det åt 25 liter mjölk, vilket driver upp priset upp-emot 13 000 kronor/kg.
Pule, eller magareci sir, är världens dyraste ost. Osten består av 60% åsnemjölk och 40% getmjölk, och åsnemjölken kommer från de cirka 100 speciella åsnorna i naurreservatet Zasavica i Serbien. Till ett kilo ost går det åt 25 liter mjölk, vilket driver upp priset upp-emot 13 000 kronor/kg.
Pule, eller magareci sir, är världens dyraste ost. Osten består av 60% åsnemjölk och 40% getmjölk, och åsnemjölken kommer från de cirka 100 speciella åsnorna i naurreservatet Zasavica i Serbien. Till ett kilo ost går det åt 25 liter mjölk, vilket driver upp priset upp-emot 13 000 kronor/kg.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö