
På Way Out West och Lindholmen Street Food Market har Suggan synts i pop up-form. Men snart förvandlas den till en permanent verksamhet, när Felicia Nordström och tre kollegor öppnar sin vinbar.
– Vinet kommer att flöda och vår discogris kommer att lysa upp Majorna nu när vintern närmar sig, berättar de.
På Karl Johansgatan 58 satsar de på en krog där folk ska vilja hänga varje kväll. Vinet kommer från små gårdar och maten blir god men enkel, med råvaror från mindre producenter.
På Way Out West och Lindholmen Street Food Market har Suggan synts i pop up-form. Men snart förvandlas den till en permanent verksamhet, när Felicia Nordström och tre kollegor öppnar sin vinbar.
– Vinet kommer att flöda och vår discogris kommer att lysa upp Majorna nu när vintern närmar sig, berättar de.
På Karl Johansgatan 58 satsar de på en krog där folk ska vilja hänga varje kväll. Vinet kommer från små gårdar och maten blir god men enkel, med råvaror från mindre producenter.

I mars dök en riktig raritet upp på Iconic Auktioneers hemsida. Lot Number: 134 – en 2010 års Land Rover Defender 90 som tillhört Kung Charles III av huset Windsor. Exemplaret i Keswick Green med Charcoal Grey inredning har lyxats till med eluppvärmda säten och eluppvärmd fram- och bakruta. I övrigt en spartansk Land Rover ompysslad av hovets mekaniker.

I mars dök en riktig raritet upp på Iconic Auktioneers hemsida. Lot Number: 134 – en 2010 års Land Rover Defender 90 som tillhört Kung Charles III av huset Windsor. Exemplaret i Keswick Green med Charcoal Grey inredning har lyxats till med eluppvärmda säten och eluppvärmd fram- och bakruta. I övrigt en spartansk Land Rover ompysslad av hovets mekaniker.

I mars dök en riktig raritet upp på Iconic Auktioneers hemsida. Lot Number: 134 – en 2010 års Land Rover Defender 90 som tillhört Kung Charles III av huset Windsor. Exemplaret i Keswick Green med Charcoal Grey inredning har lyxats till med eluppvärmda säten och eluppvärmd fram- och bakruta. I övrigt en spartansk Land Rover ompysslad av hovets mekaniker.

Paris-baserade Lina Ghotmeh Architecture (LGA) har vunnit uppdraget att redesigna museets västra flygel. De 15 650 kvm som berörs innefattar en tredjedel av museets galleriyta. Ghotmeh beskriver sin design approach som ”arkeologisk”, vilket är extra passande för museet som hyllar och bevarar två miljoner år av mänskligheten.

Paris-baserade Lina Ghotmeh Architecture (LGA) har vunnit uppdraget att redesigna museets västra flygel. De 15 650 kvm som berörs innefattar en tredjedel av museets galleriyta. Ghotmeh beskriver sin design approach som ”arkeologisk”, vilket är extra passande för museet som hyllar och bevarar två miljoner år av mänskligheten.

Paris-baserade Lina Ghotmeh Architecture (LGA) har vunnit uppdraget att redesigna museets västra flygel. De 15 650 kvm som berörs innefattar en tredjedel av museets galleriyta. Ghotmeh beskriver sin design approach som ”arkeologisk”, vilket är extra passande för museet som hyllar och bevarar två miljoner år av mänskligheten.

Engelska Doghouse Distillery har släppt Debt Collector whisky, en produkt som följer alla traditioner för att framställa bourbon, fast destillerad i deras industrilokal i Battersea. Produkten innehåller 75% majs och har lagrats på kolade ekfat i 7 år. Grundaren Braden Saunders menar att en fördel med att tillverka en whisky i bourbonstil är att många cocktailrecept använder bourbon, hellre än singel malt whisky. Och på så sätt blir produkten mer inkluderande. Smak beskrivs som karamellkola och vanilj likt traditionella bourbons.

Engelska Doghouse Distillery har släppt Debt Collector whisky, en produkt som följer alla traditioner för att framställa bourbon, fast destillerad i deras industrilokal i Battersea. Produkten innehåller 75% majs och har lagrats på kolade ekfat i 7 år. Grundaren Braden Saunders menar att en fördel med att tillverka en whisky i bourbonstil är att många cocktailrecept använder bourbon, hellre än singel malt whisky. Och på så sätt blir produkten mer inkluderande. Smak beskrivs som karamellkola och vanilj likt traditionella bourbons.

Engelska Doghouse Distillery har släppt Debt Collector whisky, en produkt som följer alla traditioner för att framställa bourbon, fast destillerad i deras industrilokal i Battersea. Produkten innehåller 75% majs och har lagrats på kolade ekfat i 7 år. Grundaren Braden Saunders menar att en fördel med att tillverka en whisky i bourbonstil är att många cocktailrecept använder bourbon, hellre än singel malt whisky. Och på så sätt blir produkten mer inkluderande. Smak beskrivs som karamellkola och vanilj likt traditionella bourbons.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö