Suggan vinbar i Majorna

Nyöppnat
November 2023
Suggan vinbar i Majorna

Fakta

På Way Out West och Lindholmen Street Food Market har Suggan synts i pop up-form. Men snart förvandlas den till en permanent verksamhet, när Felicia Nordström och tre kollegor öppnar sin vinbar.
 – Vinet kommer att flöda och vår discogris kommer att lysa upp Majorna nu när vintern närmar sig, berättar de.
 På Karl Johansgatan 58 satsar de på en krog där folk ska vilja hänga varje kväll. Vinet kommer från små gårdar och maten blir god men enkel, med råvaror från mindre producenter.

På Way Out West och Lindholmen Street Food Market har Suggan synts i pop up-form. Men snart förvandlas den till en permanent verksamhet, när Felicia Nordström och tre kollegor öppnar sin vinbar.
 – Vinet kommer att flöda och vår discogris kommer att lysa upp Majorna nu när vintern närmar sig, berättar de.
 På Karl Johansgatan 58 satsar de på en krog där folk ska vilja hänga varje kväll. Vinet kommer från små gårdar och maten blir god men enkel, med råvaror från mindre producenter.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/suggan-vinbar-i-majorna

Fler artiklar

Läs
Pappardelle med Karljohanssvamp
Mat & Dryck
November 2022

Pappardelle med Karljohanssvamp

Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.

Pappardelle med Karljohanssvamp
Mat & Dryck
November 2022

Pappardelle med Karljohanssvamp

Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.

Pappardelle med Karljohanssvamp
Mat & Dryck
November 2022

Pappardelle med Karljohanssvamp

Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.

Pappardelle med Karljohanssvamp
Mat & Dryck
November 2022

Pappardelle med Karljohanssvamp

Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.

Läs
Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Stollen
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2022

Stollen

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man enkelt lagar en julklassiker som varar hela helgen.

Läs
Karljohanssvamp
Mat & Dryck
November 2022

Karljohanssvamp

Karljohanssvamp eller stensopp (Boletus edulis) är en ätlig svamp som förekommer i både löv- och barrskog. Den förekommer talrikt särskilt efter varma somrar och är en god matsvamp, som med fördel kan torkas på grund sin starka smak och arom. Svampar bildar vid sidan om djur, växter och protister ett eget rike bland eukaryoter. Riket omfattar ungefär 150 000 beskrivna arter; det faktiska antalet arter uppskattas till mellan 1,5 miljoner och 6 miljoner. Svampar är bra kostfiberkällor. De innehåller 1,5–6 gram olösliga fibrer per 100 gram. Soltorkad svamp innehåller mycket D-vitaminer, då de absorberar solens strålar vid torkningen.

Karljohanssvamp
Mat & Dryck
November 2022

Karljohanssvamp

Karljohanssvamp eller stensopp (Boletus edulis) är en ätlig svamp som förekommer i både löv- och barrskog. Den förekommer talrikt särskilt efter varma somrar och är en god matsvamp, som med fördel kan torkas på grund sin starka smak och arom. Svampar bildar vid sidan om djur, växter och protister ett eget rike bland eukaryoter. Riket omfattar ungefär 150 000 beskrivna arter; det faktiska antalet arter uppskattas till mellan 1,5 miljoner och 6 miljoner. Svampar är bra kostfiberkällor. De innehåller 1,5–6 gram olösliga fibrer per 100 gram. Soltorkad svamp innehåller mycket D-vitaminer, då de absorberar solens strålar vid torkningen.

Karljohanssvamp
Mat & Dryck
November 2022

Karljohanssvamp

Karljohanssvamp eller stensopp (Boletus edulis) är en ätlig svamp som förekommer i både löv- och barrskog. Den förekommer talrikt särskilt efter varma somrar och är en god matsvamp, som med fördel kan torkas på grund sin starka smak och arom. Svampar bildar vid sidan om djur, växter och protister ett eget rike bland eukaryoter. Riket omfattar ungefär 150 000 beskrivna arter; det faktiska antalet arter uppskattas till mellan 1,5 miljoner och 6 miljoner. Svampar är bra kostfiberkällor. De innehåller 1,5–6 gram olösliga fibrer per 100 gram. Soltorkad svamp innehåller mycket D-vitaminer, då de absorberar solens strålar vid torkningen.

Karljohanssvamp
Mat & Dryck
November 2022

Karljohanssvamp

Karljohanssvamp eller stensopp (Boletus edulis) är en ätlig svamp som förekommer i både löv- och barrskog. Den förekommer talrikt särskilt efter varma somrar och är en god matsvamp, som med fördel kan torkas på grund sin starka smak och arom. Svampar bildar vid sidan om djur, växter och protister ett eget rike bland eukaryoter. Riket omfattar ungefär 150 000 beskrivna arter; det faktiska antalet arter uppskattas till mellan 1,5 miljoner och 6 miljoner. Svampar är bra kostfiberkällor. De innehåller 1,5–6 gram olösliga fibrer per 100 gram. Soltorkad svamp innehåller mycket D-vitaminer, då de absorberar solens strålar vid torkningen.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.