
Den Malmöbaserade spelstudion Dead Astronauts har säkrat 45 miljoner kronor i sin första finansieringsrunda, ledd av Behold Ventures. Bland investerarna finns även Klaas Kersting, grundare av Phoenix Games.
– Vi är otroligt tacksamma över att ha investerare som tror på vår vision och är entusiastiska över att stödja djärva nya spelupplevelser, säger grundarna Erik Morin och Tobias Nyman.
Studion utvecklar ett actionäventyr i öppen värld, ”Veil”, som utspelar sig i en miljö inspirerad av nordisk vildmark.
Den Malmöbaserade spelstudion Dead Astronauts har säkrat 45 miljoner kronor i sin första finansieringsrunda, ledd av Behold Ventures. Bland investerarna finns även Klaas Kersting, grundare av Phoenix Games.
– Vi är otroligt tacksamma över att ha investerare som tror på vår vision och är entusiastiska över att stödja djärva nya spelupplevelser, säger grundarna Erik Morin och Tobias Nyman.
Studion utvecklar ett actionäventyr i öppen värld, ”Veil”, som utspelar sig i en miljö inspirerad av nordisk vildmark.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö