Vad Vård- och servicebyggnader på totalt 24 000 kvadratmeter
Var Hässleholm
När Första halvåret 2028
Ett nytt ortopedicentrum ska byggas vid sjukhuset i Hässleholm. En vård- och en servicebyggnad planeras i en sammanhängande huskropp på 24 000 kvadratmeter.
Vårdbyggnaden ska bland annat innehålla lokaler för mottagning, operationssalar och eftervård.
Servicebyggnaden ska innehålla varuintag för måltider, kyl- och frysrum, vätskelager, tvätthantering, gasförråd samt avfallsanläggning, men även personalutrymme och administrativa lokaler.
Byggnaderna beräknas stå färdiga under första halvåret 2028.
Ett nytt ortopedicentrum ska byggas vid sjukhuset i Hässleholm. En vård- och en servicebyggnad planeras i en sammanhängande huskropp på 24 000 kvadratmeter.
Vårdbyggnaden ska bland annat innehålla lokaler för mottagning, operationssalar och eftervård.
Servicebyggnaden ska innehålla varuintag för måltider, kyl- och frysrum, vätskelager, tvätthantering, gasförråd samt avfallsanläggning, men även personalutrymme och administrativa lokaler.
Byggnaderna beräknas stå färdiga under första halvåret 2028.
Rasmus Persson har varit kökschef på Rebell, jobbat på Atmosfär och på Embassy. Nu är Rasmus köksmästare på Marie Antoinette. Här visar han hur man lagar Biff tataki med variation på jordärtskocka och ljummen kycklingvinägrett.
Rasmus Persson har varit kökschef på Rebell, jobbat på Atmosfär och på Embassy. Nu är Rasmus köksmästare på Marie Antoinette. Här visar han hur man lagar Biff tataki med variation på jordärtskocka och ljummen kycklingvinägrett.
Rasmus Persson har varit kökschef på Rebell, jobbat på Atmosfär och på Embassy. Nu är Rasmus köksmästare på Marie Antoinette. Här visar han hur man lagar Biff tataki med variation på jordärtskocka och ljummen kycklingvinägrett.
Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.
Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.
Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.
Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.
Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.
Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö