
Le Manoir aux Quat’Saisons i Oxfordshire behåller sina två Michelinstjärnor, för 41:e året i rad. Restaurangen öppnade 1984 och fick två stjärnor bara några månader efter att de öppnat. Och sen dess håller de fanan i topp. Le Manoirs grundare Raymond Blanc OBE (Officer of the Most Excellent Order of the British Empire) kommenterar:
– ”Den här resan handlar om mer än stjärnorna – det handlar om att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster och vårda framtidens talanger.”
Vi tar honom på ordet.
Le Manoir aux Quat’Saisons i Oxfordshire behåller sina två Michelinstjärnor, för 41:e året i rad. Restaurangen öppnade 1984 och fick två stjärnor bara några månader efter att de öppnat. Och sen dess håller de fanan i topp. Le Manoirs grundare Raymond Blanc OBE (Officer of the Most Excellent Order of the British Empire) kommenterar:
– ”Den här resan handlar om mer än stjärnorna – det handlar om att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster och vårda framtidens talanger.”
Vi tar honom på ordet.

Varje år är det samma sak. Som matskribent är det snudd på obligatoriskt att skriva om årets trender på julbordet. Jag har redan sett någon fråga sina följare vilka nya rätter de dukar fram i år. Är det nu julskinkan åker ut och ersätts av yakitorispett, sillen får göra plats åt anchoas och dopp i grytan byts ut mot dopp i Côte d’Or?

Varje år är det samma sak. Som matskribent är det snudd på obligatoriskt att skriva om årets trender på julbordet. Jag har redan sett någon fråga sina följare vilka nya rätter de dukar fram i år. Är det nu julskinkan åker ut och ersätts av yakitorispett, sillen får göra plats åt anchoas och dopp i grytan byts ut mot dopp i Côte d’Or?

Varje år är det samma sak. Som matskribent är det snudd på obligatoriskt att skriva om årets trender på julbordet. Jag har redan sett någon fråga sina följare vilka nya rätter de dukar fram i år. Är det nu julskinkan åker ut och ersätts av yakitorispett, sillen får göra plats åt anchoas och dopp i grytan byts ut mot dopp i Côte d’Or?

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man bakar en portugisisk julkaka – Bolo Rei.

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man bakar en portugisisk julkaka – Bolo Rei.

David Fernandes är född i Portugal men uppväxt i Luxemburg, driver Pâtisserie David på S:t Gertrud och har tävlat i Kanal 5s Dessertmästarna. Här visar David hur man bakar en portugisisk julkaka – Bolo Rei.

Arbejdernes Landsbank, Sydbank och Vestjysk Bank går samman och bildar en ny storbank under namnet AL Sydbank. Den sammanslagna banken blir Danmarks femte största, med en utlåning på cirka 137 miljarder och en inlåning på omkring 207 miljarder danska kronor, enligt Berlingske. – Jag är glad över att vi med den här fusionen kan säkerställa att de värden som fackföreningsrörelsen lägger vikt vid också framöver kommer att spela en roll på den danska bankmarknaden, säger Claus Jensen, ordförande i Arbejdernes Landsbank. Fusionen väntas genomföras i december.

Arbejdernes Landsbank, Sydbank och Vestjysk Bank går samman och bildar en ny storbank under namnet AL Sydbank. Den sammanslagna banken blir Danmarks femte största, med en utlåning på cirka 137 miljarder och en inlåning på omkring 207 miljarder danska kronor, enligt Berlingske. – Jag är glad över att vi med den här fusionen kan säkerställa att de värden som fackföreningsrörelsen lägger vikt vid också framöver kommer att spela en roll på den danska bankmarknaden, säger Claus Jensen, ordförande i Arbejdernes Landsbank. Fusionen väntas genomföras i december.

Arbejdernes Landsbank, Sydbank och Vestjysk Bank går samman och bildar en ny storbank under namnet AL Sydbank. Den sammanslagna banken blir Danmarks femte största, med en utlåning på cirka 137 miljarder och en inlåning på omkring 207 miljarder danska kronor, enligt Berlingske. – Jag är glad över att vi med den här fusionen kan säkerställa att de värden som fackföreningsrörelsen lägger vikt vid också framöver kommer att spela en roll på den danska bankmarknaden, säger Claus Jensen, ordförande i Arbejdernes Landsbank. Fusionen väntas genomföras i december.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö