I höstas öppnade Stenugnsbageriet ett nytt bageri vid Heden och är även på gång med ett på Kallebäcks terrasser. Och nu är det dags igen.
– Vi ser fram emot att öppna i Mölnlycke fabriker. Där blir det ett stort kafé med insyn i själva bageriet, som är på 500 kvadratmeter, säger Fredrik Frigell, som äger och driver Stenugnsbageriet.
Till bruksmiljöerna i det gamla fabriksområdet ska bageriet flytta sin befintliga verksamhet från Landvetter. Här liksom där är specialiteten surdegsbröd i lösvikt. Premiären ska ske strax efter årsskiftet.
I höstas öppnade Stenugnsbageriet ett nytt bageri vid Heden och är även på gång med ett på Kallebäcks terrasser. Och nu är det dags igen.
– Vi ser fram emot att öppna i Mölnlycke fabriker. Där blir det ett stort kafé med insyn i själva bageriet, som är på 500 kvadratmeter, säger Fredrik Frigell, som äger och driver Stenugnsbageriet.
Till bruksmiljöerna i det gamla fabriksområdet ska bageriet flytta sin befintliga verksamhet från Landvetter. Här liksom där är specialiteten surdegsbröd i lösvikt. Premiären ska ske strax efter årsskiftet.
Big Green Egg firar sin 50-årsdag med att återintroducera Chiminea. Inspirationen (och namnet) kommer från mexikanska lerugnar, vanliga i sydvästra USA. Till skillnad från deras grillar är Chiminea tänkt som en värmekälla för sena kvällar på uteplatsen. Tack vare huven på skorstenen kan man använda den även när det regnar.
Big Green Egg firar sin 50-årsdag med att återintroducera Chiminea. Inspirationen (och namnet) kommer från mexikanska lerugnar, vanliga i sydvästra USA. Till skillnad från deras grillar är Chiminea tänkt som en värmekälla för sena kvällar på uteplatsen. Tack vare huven på skorstenen kan man använda den även när det regnar.
Big Green Egg firar sin 50-årsdag med att återintroducera Chiminea. Inspirationen (och namnet) kommer från mexikanska lerugnar, vanliga i sydvästra USA. Till skillnad från deras grillar är Chiminea tänkt som en värmekälla för sena kvällar på uteplatsen. Tack vare huven på skorstenen kan man använda den även när det regnar.
Aston Martin första bostadsskrapa har öppnat i Miami. Skyskrapan är 66 våningar hög och ligger precis söder om Bayfront Park. 99% av bostäderna var sålda innan bygget var klart och bara det tre våningar stora kronjuvel-penthouset är ledigt. Prislappen för den sista pusselbiten är 59 miljoner dollar och för att sockra affären får man en Aston Martin Vulcan race car värd 3,2 miljoner dollar på köpet.
Aston Martin första bostadsskrapa har öppnat i Miami. Skyskrapan är 66 våningar hög och ligger precis söder om Bayfront Park. 99% av bostäderna var sålda innan bygget var klart och bara det tre våningar stora kronjuvel-penthouset är ledigt. Prislappen för den sista pusselbiten är 59 miljoner dollar och för att sockra affären får man en Aston Martin Vulcan race car värd 3,2 miljoner dollar på köpet.
Aston Martin första bostadsskrapa har öppnat i Miami. Skyskrapan är 66 våningar hög och ligger precis söder om Bayfront Park. 99% av bostäderna var sålda innan bygget var klart och bara det tre våningar stora kronjuvel-penthouset är ledigt. Prislappen för den sista pusselbiten är 59 miljoner dollar och för att sockra affären får man en Aston Martin Vulcan race car värd 3,2 miljoner dollar på köpet.
För första gången har Mexiko en egen Michelinguide och hela 18 restauranger fick stjärnor, 2 st 2-stjärniga och 16 st 1-stjärniga. Quintonil och Pujol (på bild) fick vardera 2 och de enstjärniga är Em, Esquina, Común, Rosetta, Sud 777, Taquería El Califa de León, Animalón, Conchas de Piedra, Damiana, Cocina de Autor Los Cabos, KOLI Cocina de Origen, Pangea, Los Danzantes Oaxaca, Levadura de Olla Restaurante, Cocina de Autor Riviera Maya, Le Chique, och HA’.
För första gången har Mexiko en egen Michelinguide och hela 18 restauranger fick stjärnor, 2 st 2-stjärniga och 16 st 1-stjärniga. Quintonil och Pujol (på bild) fick vardera 2 och de enstjärniga är Em, Esquina, Común, Rosetta, Sud 777, Taquería El Califa de León, Animalón, Conchas de Piedra, Damiana, Cocina de Autor Los Cabos, KOLI Cocina de Origen, Pangea, Los Danzantes Oaxaca, Levadura de Olla Restaurante, Cocina de Autor Riviera Maya, Le Chique, och HA’.
För första gången har Mexiko en egen Michelinguide och hela 18 restauranger fick stjärnor, 2 st 2-stjärniga och 16 st 1-stjärniga. Quintonil och Pujol (på bild) fick vardera 2 och de enstjärniga är Em, Esquina, Común, Rosetta, Sud 777, Taquería El Califa de León, Animalón, Conchas de Piedra, Damiana, Cocina de Autor Los Cabos, KOLI Cocina de Origen, Pangea, Los Danzantes Oaxaca, Levadura de Olla Restaurante, Cocina de Autor Riviera Maya, Le Chique, och HA’.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö